Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Hans van Ran was een top leraar. Zijn deskundigheid kwam in alle facetten van de motorrijlessen naar voren, uitleg, AVB en AVD. Je merkt aan alles dat hij al jaren ervaringen heeft op de motor, welke hij ook graag deelt om inzichten te verschaffen, en dat hij veiligheid boven alles heeft staan. Ondanks zijn Zuid-Afrikaans temperament welke een enkele keer naar de voorgrond trad, kon ik altijd de onderliggende intentie identificeren dat Hans graag wilt dat ik veilig en zeker de weg op kan: \"Jij rijdt niet voor mij, niet voor het CBR, maar voor jou zelf\". Hans zoekt ook bewust naar persoonlijke verbeterpunten welke hij meegeeft om een ontwikkeling door te maken en dit ook zichtbaar te laten worden in jouw rijvaardigheid. Dit waardeer ik aan Hans en daar ben ik hem zeer erkentelijk voor! Gezien mijn a.s. vertrek naar de VS was ik zeer afhankelijk van Hans zijn planning (binnen 3 mnd gehaald!) en diende ik alles ineens te halen. Door goed teamwork met Hans is het uiteindelijk gelukt, werd de CBR-examinator zelfs gek (in positieve zin) van de kijkshow die ik tijdens het examen gaf, en kan ik met een gerust hart naar vertrekken. Nogmaals dank, Hans! Veilige kilometers voor nu en de toekomst. Als jij ooit in Miami of omstreken bent dan maak ik graag een Harley tour met jou! Groet, Floris