goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een switch van rij instructeur veel stappen gemaakt, veel geleerd en gelachen! Thanks Gerard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nDoor de wisseling van meerdere rijinstructeur (waar ik zelf niet voor gekozen heb) ben ik niet zo tevreden geweest en heeft het mij nog meer geld gekost. Al met al heeft mijn 3de instructeur ( Robin) er voor gezorgd dat ik nu mijn rijbewijs heb. Ik ben heel erg tevreden over hem en raad iedereen aan om bij hem te gaan lessen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over de rijlessen! Dankjewel Robin!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn begeleider Robin heeft mij goed geholpen richting het halen van mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij instructeur Gerard, hele leuke en leerzame lessen gehad wat geresulteerd heeft in het in 1x behalen van mijn rijbewijs. top Instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden over alles m.b.t. Van Bemmel. En de motor rijlessen, gegeven door Hans van Ran zijn heel goed. Hans is direct, duidelijk en oprecht. En als instructeur zeer kundig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne periode gehad bij deze rijschool.\r\nZe zorgen ervoor dat je ervaren de weg op gaat en niet overhaast alles aangeleerd krijgt.\r\nVerder zijn ze altijd punctueel en is de sfeer in de auto goed.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leerzame en leuke rijlessen met hans gehad. En een goede ervaring met de rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf instructeur - Robin van Merode\r\nAltijd optijd. Veel gelachen tijdens de lessen en natuurlijk goed leren auto rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij rij-instructeur Gerard heb ik veel geleerd en waren het altijd gezellige lessen. Gerard streeft naar kwaliteit wat je ook kan zien aan zijn ervaring en deskundigheid. Hierdoor ook in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd met veel plezier lessen gevolgd bij van Bemmel. Ze begeleiden je goed op de weg naar het rij-examen. En zorgen ervoor dat je zelfstandig de weg op kunt. Ik ben in 1x geslaagd en zal deze rijschool zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over Rijschool van Bemmel. Mijn instructeur, Gerard, begeleidde mij op een manier die ik nodig had met succes als gevolg. Alle andere zaken rondom het rijden zoals de communicatie, het financiële aspect en de voortgang / info in de app zijn ook dik in orde. Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goeie rijschool met een goed packer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen met een passie om goede rijlessen te geven.\r\nEr geef een negen, omdat er altijd wel ergens ruimte is voor verbetering, al zou ik nu niet goed kunnen geven waar.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste ervaring was niet heel goed ik werd onzeker van mijn instructeur. Dit heb ik aangegeven en kreeg vlot een andere instructeur die me meer zekerheid heeft gegeven. Ik kan nu goed rijden dankzij deze man. Super! Uiteindelijk in 2 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel geleerd en met plezier gereden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb auto rijlessen gevolgd bij Hans van Ran, altijd gelachen en nooit saai. super instructeur en rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb lessen bij Hans van Ran gevolgd voor mijn auto rijbewijs. Fijne lessen gehad en Hans was altijd duidelijk en geduldig. Hij heeft me super geholpen en ik heb mijn rijbewijs binnen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijopleiding motor gehad met veel geduld en uitleg. In 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goed les gehad en een hele fijne instructeur. bedankt Hans!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool van Bemmel is een hele fijne leerzame rijschool. Je krijgt de tijd en ruimte die je nodig hebt als leerling. Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gereden en hierdoor dan ook mijn rijbewijs gehaald. Ik kijk positief terug op de tijd dat ik hier heb mogen lessen! Een hele grote aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige rijlessen en in 1x geslaagd! Top rijschool! Robin bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige en intensieve lessen gehad. Bedankt Gerard!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein