goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig leuke en leerzame lessen gehad bij Hans van Ran. Geweldige gezellige kerel, altijd in voor een grapje op zijn tijd. Bedankt Hans!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een fijne tijd gehad en ben heel erg tevreden over de lessen van Edwin (Ed) de Kuijer!! Hij heeft een prettige manier van communiceren en straalt ook een bepaalde rust uit waardoor ik me erg op mijn gemak heb gevoelt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad, veel geleerd, en mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tijd gehad bij Rijschool van Bemmel. Ik heb alle rijlessen gehad van Gerard. Elke rijles was leuk maar tegelijkertijd ook leerzaam. Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald! Rijschool van Bemmel maar vooral Gerard: thanks voor alles!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad, persoonlijk contact was leuk. Avb lessen waren erg goed, avd iets minder. Contact en feedback van avd lessen ook wat minder. Geen feedback krijgen tijdens avd les en wanneer les is afgelopen en de motor is afgezet. Toen gevraagd om feedback en die werd beantwoord met: \'jouw les is voorbij\' is niet oké\r\nVoorderest was alles prima verlopen en heb ik avb en avd allebei in 1x gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in 4 weken mijn rijbewijs gehaald met de spoedopleiding. Ik heb dit kunnen doen door Robin van Merode. Hij heeft het mij snel en goed geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 21 lessen gehad voor mijn examen van Robin. Top lessen en zonder problemen mijn examen gehaald door Robin. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring! Eerst bij een andere rijschool gelest maar bij van Bemmel veel meer op mn plek!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie rijschool, goed les gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren erg leuke lessen, ik heb veel geleerd. Bedankt Hans van Ran!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niks beters wensen! Hans was de perfecte rij-instructeur voor mij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jippie, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Heel erg bedankt voor alle lessen, veel geduld en de gezelligheid Hans :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed🖒, goede begeleiding en ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke tijd gehad bij Rijschool van Bemmel. Ik heb rijles van Gerard gehad. Elke rijles was leuk en ook zeer leerzaam. Hij geeft rijles met behulp van het RIS boekje, dit werkt heel fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde graag met de caravan kunnen rijden. Hiervoor mijn E achter B gehaald. Eerst een instructie les gehad en daarna advies gekregen voor 8 uur rijles en dan afrijden. Dit was inderdaad voldoende. Ik begon eerst erg onzeker en daardoor te gestrest hier speelde de instructeur goed op in en heeft mij snel zelfvertrouwen weten te geven waardoor ik ook zelfverzekerd de examen in ging. Ik zeg top rijschool bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had Hans als instructeur, wat heb ik een fijne lessen gehad! Hans legt alles op een duidelijke manier uit en wanneer iets fout gaat blijft hij rustig en kan je het gewoon opnieuw proberen! Bedankt voor alle fijne lessen Hans!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gedurende mijn rijopleiding veel leuke maar ook vooral leerzame momenten meegemaakt met mijn instructeur. De theoriecursus, stedentrip en slipcursus die bij mijn pakket inbegrepen zaten waren nuttig en superleuk!\r\n\r\nWel vond ik het erg overdreven dat ik voor de lessen buiten mijn pakket om, per week een factuur kreeg met een betalingstermijn van slechts 7 dagen.\r\n\r\nOver het algemeen, een leuke rijschool met goede instructeurs!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor lessen bij Hans van Ran.\r\nLessen met een instructeur die altijd lacht.\r\nHeel veel geleerd.\r\nDank😊\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles viel niet mee voor mij maar uiteindelijk toch geslaagd!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame lessen, en in een keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het zeer naar mijn zin gehad met rijschool van bemmel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool van Bemmel levert goede service aan hun klanten. Ook zijn de lessen heel goed & leerzaam. Ik heb rijles gehad van Gerard, een hele fijne instructeur en heb hele leuke en gezellige lessen gehad. Gerard werkt volgens het RIS boekje. Hierdoor leer je handelingen in de theorie, die je de les daarna in de praktijk oefent. Dat werkte heel fijn. Voor de rest heb ik een hele goede ervaring met deze rijschool en raad ik hem iedereen aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mijn A motorrijbewijs les gehad van Hans. Leuke lessen en een goede instructeur, dus ik ben helemaal tevreden!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein