goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad bij Edwin en Theo. Gezellige en leerzame lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan vol vertrouwen de weg op!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jerry was een kundige rij instructeur en ik heb bij hem altijd met plezier gereden, en door de stedentrip weer in een ander auto met een ander instructeur en de slipcursus heb ik afgelopen jaar met veel vertrouwen in me zelf in me eigen auto kunnen rondrijden. Maar ja de Audi waar je in lest rijdt natuurlijk veel lekkerder

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jerry, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!\r\nNaast het feit dat er goed les gegeven werd , was het ook gezellig. Jerry geeft al jaren les en dat was ook te merken tijdens de lessen. Van Bemmel is zeker een aanrader.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben na vele goede verhalen van een vriend bij van Bemmel terecht gekomen. Mijn instructeur was Jerry en boven op dat er altijd een aangename sfeer hing heb ik zo in 1 keer mijn praktijkexamen gehaald in veel minder uur dan de gemiddelde leerling. Ik heb van Bemmel bij iedereen die naar een rijschool vroeg aangeraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren altijd erg leerzaam en de sfeer in auto was altijd goed ! Dankzij Jerry heb ik in een korte tijd veel geleerd en mijn rijbewijs gehaald. Thanks Jerry!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Leuke lessen en het belangrijkst hele leerzame lessen. Werd goed voorbereid op mijn examen. Met Jerry in de auto was er altijd een goede sfeer. Super blij dat ik hier mijn rijlessen heb genomen. Jerry bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele leuke rijschool! Ik heb leuke/leerzame rijlessen gehad van Jerry! Je krijgt hele duidelijke uitleg en tegelijkertijd is het hartstikke leuk om te rijden met een aardige rij instructeur! Rijlessen waren heel flexibel in te plannen. In 1 x keer gehaald door leerzame lessen en stedentrip! Alsnog bedankt Jerry!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voordat ik mijn praktijk examen moest doen, heb ik een paar extra rij-uren ingeroosterd bij Jerry. In die paar uren veel meer geleerd als bij mijn oorspronkelijke rijschool in Utrecht. \r\nHij heeft me heel erg geholpen en dankzij hem heb ik mijn rijbewijs snel kunnen halen! Gezellige rijlessen en zeer deskundig!\r\nZeker een aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hele prettige ervaringen met dit bedrijf. Fijne begeleiding en in een keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superleuke lessen van Jerry gehad. Tijdens het rijden wordt alles goed uitgelegd, er is veel geduld en ook altijd tijd voor grapjes en leuke gesprekken! De locatie van ophalen is ook nooit een probleem geweest dus dat is ook erg handig geweest!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van Theo Westerveld.\r\nHij heeft mij super goed rijles gegeven en mij mentaal goed gesteund met het behalen van mijn rijbewijs. We hebben een hele toffe en leuke tijd met elkaar gehad. Als mijn rijbewijs afgepakt word kom ik zeker weer opnieuw mijn rijbewijs behalen bij Theo! \r\n\r\nTheo onwijs bedankt voor deze goeie en leuke tijd! Ik zal je nog gaan missen naast me in de auto!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tijd gehad.\r\nIk ben met rij angst gekomen en heb vandaag mijn rijbewijs gehaald, in één keer. De lessen heb ik gevolgd bij Theo. Erg duidelijk in zijn les geven en tussendoor tijd voor een grapje. Bedankt!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Theo Westerveld heeft mij geweldig goed lesgegeven en in een overzienbare periode van iets meer dan een half jaar gestaag naar mijn examen begeleid. Theo is hartelijk, geduldig, duidelijk waar het nodig is en altijd in voor een gebbetje. Hij zorgt altijd voor een ontspannen sfeer en we hebben veel gelachen in de auto, maar ook hard gewerkt want we deelden hetzelfde doel: zo snel mogelijk dat felbegeerde pasje zien te behalen. Theo heel erg bedankt voor je leuke lessen, ik keek er altijd naar uit om weer met je te gaan rijden en ik ben natuurlijk heel blij met mn rijbewijs maar jammer dat ik je daardoor niet meer zie! Heel veel succes nog en ik zal je zeker aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Rijles bij Theo gehad en vond het een fijne ervaring. Aardige vent met goeie humor maar kan ook goed serieus zijn! Goeie uitleg en neemt de tijd ervoor. Zeer gedreven man die ook echt wilt dat je je rijbewijs haalt. Heel meegaand. Het was een super ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een super tijd gehad met Theo! Ik had vanaf moment 1 een goede klik met hem. Ik heb nooit met spanning/zenuwen gereden, zelfs niet bij mijn examen. Dit kwam mede doordat Theo mij op mijn gemak stelde. Alles wat hij uitlegde of vertelde begreep ik goed. Ik heb over mijn theorie examen drie keer gedaan en twee keer de theoriecursus. Ik vond dat deze ook goed uitgelegd werd door Ramela en het hielp echt bij mij. Theo bedankt voor de leuke gesprekken en de leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van Theo, en heel fijn geslaagd! Probeerde altijd mee te denken met afspraken en structureel op tijd.\r\nDirect wanneer nodig en in voor een grapje.\r\nNa het zakken voor mijn eerste praktijdexamen hebben we de overige lessen precies toegespitst op wat ik nog miste aan kunde, en nu gister wel goed geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Samen met mijn man begonnen met motorrijles bij van Bemmel. \r\nWat een fijne man is johan (onze instructeur). Kalm, duidelijk en geeft je de vrijheid om te kijken hoe je het beste kunt omgaan met de motor.\r\nAlleen maar lof!\r\nNu op naar het rijbewijs ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool van Bemmel is echt een goede rijschool!\r\nMijn rijlessen had ik bij Jerry en deze waren altijd erg leerzaam en tegelijkertijd ook gezellig. Hij nam goed de tijd om dingen rustig en duidelijk aan je uit te leggen als je het niet helemaal begreep. \r\nEr was ook altijd veel flexibilitiet in de dagen/tijden dat je rijles had, wat erg fijn was. \r\nKortom een goede rijschool en een leuke/gezellige instructeur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische rijschool met veel ervaring, instructeur is buitengewoon vriendelijk en helpt goed naar het zoeken van de verbeterpunten en zo toch geslaagd en dag voor een suoer mooi prijsje! Super bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier les gehad bij Van Bemmel. Het is een hele leuke rijschool die je goed voorbereidt op het theorie en het praktijk examen. \r\nIk kreeg les van Ramela. Er was altijd een goede sfeer in de auto, waardoor de lessen niet saai werden. Ook is ze heel erg flexibel, er was altijd tijd om te lessen.\r\nBedankt voor de leuke en leerzame tijd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool, hele gezellige maar vooral leerzame lessen gehad van Ramela! Heel erg bedankt!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van Theo van de rijschool van Bemmel. Met een goede mix van oefening, feedback en humor zorgt hij niet alleen dat je rijbekwaam gemaakt wordt maar ook zorgt hij er ook voor dat je met een zeker en veilig gevoel achter het stuur zit. Gedreven om je goed voor te bereiden wordt je geoefend in het verkeersdeelname, krijg je maatwerk lessen en krijg je ervaring in het chauffeur zijn met een tocht naar en door Amsterdam. \r\nIn overleg met Theo kon ik met een strakke planning op tijd mijn rijbewijs halen en meteen ervaring op doen tijdens een roadtrip door Scandinavië. \r\nIk heb een goede en leerzame tijd beleefd bij Theo in de auto en zou iedereen aanraden hier te lessen en zijn rijbewijs te halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op een bijzonder prettige manier in één keer mijn rijbewijs gehaald. Bij dit proces was Theo Westerveld mijn spreekwoordelijke rots in de branding. Hij heeft mij constant het vertrouwen gegeven in de onvermijdelijke goede afloop. Ook als het een keer wat minder gaat blijft Theo rustig en opbouwend. Daarnaast was het voor mij belangrijk dat er ook ruimte was voor wat gezelligheid in de auto. Leuk om te merken dat je elkaar tijdens zo\'n serie lessen een beetje leert kennen.\r\nTheo, ik ga de goeie gesprekken missen. Nogmaals bedankt!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein