Wisselend
Ik kwam bij van Bemmel op aanrader van veel mensen. Echter was mijn ervaring niet altijd positief. Ik begon bij een rij instructeur die het volgens mij altijd goed deed en heel gezellig was. Deze rijinstructeur is tijdens mijn opleiding gestopt en ik kreeg een nieuwe rij instructrice. Ook dit was een hele fijne en gezellig rijinstructeur. Echter bleek wel dat mijn eerste rijinstructeur niet alles op de juiste manier had aangeleerd waardoor ik veel extra lessen heb moeten nemen.
De rijschool was hierin niet heel meelevend we hebben telefonisch veel contact moeten hebben. Uiteindelijk heeft de rijschool ervoor kunnen zorgen dat mijn examen naar voren is geschoven om te compenseren, graag hadden wij gezien dat een aantal lessen werden vergoed omdat ik deze opnieuw heb moeten doen.
Positief: Ellie is een hele fijne rijinstructeur
Negatief:
Vevelend dat er lessen per uur worden verkocht en dat de lessen per 1,5 uur zijn, je moet dan vrij snel lessen weer bij kopen.
Je moet er voor zorgen dat je het pakket op maakt (zoals de steden trip, de Ris deel toets) voordat je slaagt deze mag je anders als nog volgen nadat je geslaagd bent, geld krijg je niet terug.