Rustig en zeer goede rijinstructeur

Geweldige rijschool. Hele aardige maar ook zeer goede rijinstructeur. Echt een aanrader. Ik zeg doen!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top autorijschool! Je leert snel, altijd eerlijk, weten wat je goeie en slechte kanten zijn, kans op in 1 keer slagen zeer groot!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel goed bedrijf, helpt je er makkelijk doorheen\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autorijschool de Haas is een zeer professionele, gestructureerde en gezellige rijschool. Men wordt volgens een overzichtelijk stappenplan opgeleid waardoor men zijn of haar progressie goed kan bijhouden. Daarnaast zorgt Dewi voor een prettige sfeer in de auto en haalt hij het maximale uit de les. Kortom, werkelijk waar in elk opzicht een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd erg goede rijlessen gehad. En dat resulteerde in 1x slagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede instructeur die veel van z’n vak afwist en ook nog in was voor een grapje

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waren goede lessen! Heel overzichtelijk ook met die kaart. Ook goed dat je alles in stapjes deed. De instructeur was ook heel fijn, was aardig, bleef rustig in situaties en gaf duidelijke instructies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame rijlessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, altijd goed geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rustige uitleg, maar ook een gezellige sfeer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier veel geleerd. Ik heb leuke en leerzame lessen gehad.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 9

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel makkelijk en snel contact. In de lessen werd alles duidelijk en met regelmaat uitgelegd, ook was er uitgebreid de gelegenheid voor vragen en extra oefening bij eigen gekozen onderdelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en aardige instructeur! Zeker aan te raden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, duidelijke rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring, altijd op tijd, en goede duidelijk uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top begeleiding en feedback, in één keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. Duidelijke structuur en extra aandacht voor je zwakke punten. Deskundigheid zit goed en een praatje tussendoor kan. T.o.v. van andere rijscholen prijs/kwaliteit verhouding naar mijn mening een van de beste.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier al mijn rijlessen gevolgd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb deze rijschool als zeer fijn ervaren. Ik werd goed geholpen en fouten maken mag! Verder kwam de beste man nooit te laat. je kon duidelijk merken dat hij verstand heeft van zijn werk.

Huissensestraat 115

6833HP Arnhem