goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede lessen en uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dewi de Haas is een zeer kalme en deskundige instructeur.\r\nHij is erg duidelijk en weet de zwakke punten van een leerling te vinden en kan deze op goede manier verhelpen. Ik heb het zeer prettig gevonden om bij Autorijschool de Haas te lessen en heb mijzelf altijd op mijn gemak gevoeld. Voor de les is er een minuut of 2 feedback over wat er de vorige keer gedaan is en wat de verbeterpunten waren. Dit vond ik persoonlijk erg nuttig. Zo kon ik tijdens de les meer op de verbeterpunten letten. Ik zal Autorijschool de Haas zeker aanraden in mijn kenniskring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn, duidelijk, positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waren super leuke en leerzame lessen en altijd gezellig!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kei goed natuurlijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige leersfeer in de auto hierdoor heb ik weinig lessen nodig gehad om te slagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende lessen voor een goede prijs! Voorzien van nieuwste technieken, zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke tijd gehad met dewi hij kan goed les geven en ook de lescam is heel erg handig die kan precies na de les laten zien waar de verbeterpunten liggen zodat je voor elk onderdeel de puntjes op de i kan zetten beter gezegd ik raad iedereen aan om rijles te nemen bij autorijschool de haas doen doen doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring met een instrecteur die alles goed en rustig uitlegt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de gratis proefles een pakket van 35 lessen inclusief examen aangeschaft. Uiteindelijk heb ik maar 1 les extra nodig gehad om in 1x te slagen. Oftewel, in mijn ogen slaagt de instructeur er uitstekend in om de capaciteiten en de leersnelheid van een student in te schatten en zo een adequaat programma en pakket samen te stellen.\r\nMoeilijke punten worden genoeg herhaald waar nodig, en op gebieden waar het juist vlot gaat wordt snel vooruitgang geboekt.\r\nHet gebruik van moderne technologie (een camera in de auto om zowel op te nemen wat er op de weg als in de auto gebeurt) zorgt voor erg specifieke en onderbouwde feedback en makkelijke behandeling van theorie (d.m.v. een iPad met demo filmpjes er op).\r\nDaarbij heerst er in de auto tijdens de lessen ook altijd een prettige sfeer. Er kan worden gepraat als de mogelijkheid er is, maar de focus ligt altijd op het rijden: nooit heb ik het gevoel gehad dat we maar een beetje willekeurig rondreden en de tijd volmaakten. Efficiënt gebruik van lestijden dus.\r\n\r\nAl met al voor mij een erg positieve ervaring , en precies wat ik gehoopt had van de rijopleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je krijgt goed les en het is te begrijpen. Altijd op tijd aanwezig. Tussentijdsetoets en examens worden geregeld en netjes. Alleen maar positieve ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een fijne rijschool! Je krijgt veel tijd om de opdrachten uit te voeren en er word tijd voor je genomen. Alles was duidelijk. En stel je kunt een keer niet lessen ook al heb je al een afspraak staan dan is dat geen probleem, dus best flexibel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige instructeur en fijn om van te leren ik heb t heel gezellig gehad tijdens het leren rijden en ik dank je voor all je hulp zeker een aanrader!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool . Fijne lessen gehad en erg leerzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitstekende ervaring, goed contact met de instructeur.\r\nGoede tips en uitleg en vooral word je ook positief benaderd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, per onderdeel werd het ook duidelijk uitgelegd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden!! Is in staat om zijn kennis duidelijk over te brengen en communiceert erg fijn. 30 lessen gehad, in 1 keer geslaagd. Zeer zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructeur heeft veel geduld en kijkt goed naar je zwakke punten. Probeert ze vervolgens op een goede manier te verbeteren door de aandachtspunten te verwerken in de lessen. Overigens ook een gezellige instructeur om naast je te hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ervaring met autorijschool de Haas. Persoonlijke begeleiding, alles is mogelijk. Met 30 lessen in 1 x geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De omgang met de instructeur was altijd erg fijn en de communicatie open en helder. Ik heb in de lessen veel geleerd en de afwisseling tussen serieus leren en af en toe een beetje kletsen was super. Al met al een rijschool die zich toespitst op de leerling en er alles aan doet om een goede/fijne leeromgeving te creëren!

Huissensestraat 115

6833HP Arnhem