Fijne service!!!!!

Toppers met verstand van zaken!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Erg prettig Altijd Vriendelijk en behulpzaam

Zoals altijd top geregeld.

Mijn 2e auto gekocht daar.... En zeker niet de laatste.

Prima bedrijf, doen wat ze beloven.

Dit is onze eerste keer dat wij bij van Leersum een auto hebben gekocht. Alles is / was mogelijk.

Top Bedrijf!!!

Zeker een aanrader.

Uitstekende service

Heb er 5 jaar geleden een ford raptor aangekocht. Ben er sinds dien steeds op onderhoud geweest met de pick-up en kan alleen maar positief zijn over de service. Van receptie tot werkplaats dik in orde. Doe zo verder!

Topservice!

Martijn, een topverkoper met goede service. Leuke vent!

Medewerkers zijn behulpzaam

Onderdelen die elders niet bij standaard garages te krijgen zijn, zijn hier gewoon voorradig. Mooi assortiment aan hoofdzakelijk pick-up trucks beschikbaar.

altijd fijne ervaring

Na 11 jaar weer een nieuwe Ram gekocht bij van Leersum. Altijd onderhoud daar laten doen terwijl we niet bepaald naast de deur wonen. Dat zegt genoeg.

Goede ervaring met dit bedrijf

Klantvriendelijk en plezierige zaak

Netjes alle afspraken nagekomen.

Na lang wachten op retrax rolcover, vandaag met de eerste beurt geleverd en gemonteerd. Voor de lange levertijd en dus mijn geduld, kreeg ik als service een leenauto om de tijd te doden tot alles gereed zou zijn vandaag. Prima service

Top bedrijf

Altijd fijn geholpen , geen verassingen achter af

Gewoon geweldig

We zijn meer dan tevreden over jullie

Goede service en klantvriendelijkheid zeer goed ben zeer tevreden

De enige en beste

Voor ons al jaren de prettigste en beste dealer! Eerlijk advies, je mag en moet niet. Meeste keus, grote voorraad, respect naar de klanten, kennis van zaken, concurrerende prijzen, betrokken monteurs met passie en kennis in de werkplaats, afspraak is afspraak en zelfs spreekt men altijd met U. Kortom; een mooi familiebedrijf met oprechte uitgedragen passie!

goed gelopen

Vriendelijke verkoper.

Nam zeker de tijd en ontzettend vriendelijk. Was betrokken en geïnteresseerd.

De beste

Mijn ervaring is meer dan 10 jaar Familiebedrijf Zeker aan bevallen

Alles tot in detail geregeld.

Super blij met me RAM. Alle moeite gedaan om op tijd àlles geregeld te krijgen. RAMVET!! Zelfs in Sittard rijd een van Leersum RAM. Dankjewel Antoon en team van Leersum.

Nooit problemen

Vakmensen die weten wat ze doen.

2 uur reistijd naar deze garage en doe het zo weer!

Wat een topservice van deze garage!! Had een probleem met mijn Chevy, waar een andere garage 4 maanden moeilijk over deed heeft Van Leersum het probleem op 4 werkdagen opgelost, net op tijd voor de autokeuring!Hier houden ze wel rekening dat je wagen moet werken zoals het moet en ze doen het goed en snel!! Ik heb 2 uur moeten reizen naar deze garage maar het is die 2 uur rijden meer dan waard. Nogmaals bedankt aan het Van Leersum team! Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik niet in de problemen kom met de keuring en dat mijn Chevy werkt zoals het moet! Geen gezeur, geen excuses, het moet werken!

Geweldige service en super klantvriendelijk!

Op een hele fijne manier een nieuwe auto kunnen aanschaffen. Ook fijn dat er een mogelijkheid tot inruilen is. Super bedankt voor de fijne samenwerking!

Heel erg goed behandeld, zover een top service.

Top bedrijf, vakkundig, eerlijk en servicegericht !!!

Na een zeer lastige schade weer helemaal happy!!! Team van Leersum heeft een meer dan goede reparatie uitgevoerd, waarvoor dank!!! Shout-out aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!!! Lin, bedankt voor de info en feedback!

Echt merkbaar dat klant koning is

Uitstekend geholpen Alleen de koffie is een beetje slap

Warmoezenierstraat 23

2671 ZP Naaldwijk