meest slechte garage ooit mee gemaakt
Service waardeloos, luisteren naar want klanten graag willen, NOOIT. via email proberen afspraak geprobeerd te maken, moet je continue zelf achteraan bellen. diverse keren aangegeven dat mijn auto als ouwe trabant rijdt qua schakelen, na bijna 2 jaar nog steeds niet verholpen. Diverse malen aangegeven dat hun communicatie niet goed is, wordt totaal niets aan gedaan.Als je zoals ik dan wat zegt over hun gedrag en service, dan doen ze er alles aan om je NIET meer te helpen, er is geen vervangend vervoer voorhanden wordt er dan gezegd.Over het vervangend vervoer, vorig jaar was de zomer erg warm gemiddeld 30/35 Gr ik kreeg een Opel Vivaro waar volop in gerookt was en ook zonder airco... dat ik aangegeven heb dat ik daar niet lekker in zit ivm met mijn lengte, dat ze voortaan een gelijkwaardige auto moeten regelen, tot mijn verbazing komt hun moeder aangereden in een Vito...... die stuur ik weg met de woorden daar kan ik niet in zitten, ben 1,95 lang, ze zegt ja maar ik pas toch ook..... ze haalt net de 1,60 serieus?..... Ik heb mijn auto nu bij een andere garage in onderhoud en betaal zelf de rekening ondanks dat het het garantiezaken zijn, geeft wel aan hoe erg het daar erg het gesteld is daar,dat ik echt niet meer daar in die winkel wil komen.Spijt als haar op mijn hoofd, dat ik daar ooit een NIEUWE auto gekocht heb.