goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb van instructeur Neeraj veel geleerd wat betreft rijvaardigheid. Hij blijft rustig en geeft je handige tips om verkeerssituaties goed af te handelen. Bedankt voor de goede lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had het erg naar me zin met Shelly. Vanaf mijn eerste les tot mijn laatste les. Shelly is een erg ervaren rijinstructeur, en dat merk je ook gelijk in je lessen. Hij legt alles rustig uit op een logische manier waardoor je het snap, snap je het nog steeds niet legt hij het met alle plezier nog een keer uit. Ik keek zelfs uit naar mijn lessen. Ook de theorie cursus van RVC is erg goed. Iedereen die de cursus volgt is wel in een keer geslaagd. Ik zal zeker mijn lessen met Shelly missen. En ik kijk terug naar een leuke gezellige tijd met Shelly.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij Shelly heb ik mijn theorie en praktijkexamen in 1 keer gehaald! Shelly bereid je zo goed voor, dat je voor het examen bijna niet kunt zakken. Verder zijn het er leuke en leerzame lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele prettige ervaring gehad bij RVC. Ik ben in één keer geslaagd voor het theorie examen dankzij hun theorie cursus. \r\nEn dankzij de geweldige, rustige en duidelijke lessen van Neeraj heb ik ook in één keer mijn rij examen kunnen halen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles goed geregeld voor zowel praktijk als theorie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel goede en leerzame lessen gehad van Neeraj. Alles werd duidelijk verteld en je wordt goed voorbereidt voor het examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met plezier rijlessen gevolgd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met plezier rijlessen gevolgd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goede ervaring gehad met RVC! Super goede rijlessen en goede rij-instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wil Neeraj graag bedanken voor de super goede lessen. Ik ben in 1 keer geslaagd! Hij heeft veel geduld en blijft rustig wat erg fijn is, vooral als je net begint met lessen. Ook vond ik het theorieweekend een echte aanrader, hier werd alles heel duidelijk uitgelegd waardoor ik ook mijn theorie in 1 keer haalde. Nogmaals super bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij RVC autorijschool heb ik in 1 keer mijn rijexamen gehaald. Neeraj heeft mij goed begeleid. Dank u wel ervoor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het lessen bij (RVC) Neeraj als zeer prettig ervaren.\r\nReeds bij andere rijscholen spaak gelopen en hier leerde ik pas hoe leuk het rijden degelijk kan zijn. Sterker nog; dat een ieder het kan.\r\nNeeraj zijn geduld, humor, eerlijk en oprechtheid heeft zeker bijgedragen aan het beoogde resultaat.\r\nIn tegenstelling tot anderen staat hier de leerling (echt) centraal.\r\nIk zou deze bekwame instructeur zeer zeker aanraden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie instructie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door de goede lessen van Neeraj, heb ik mijn praktijkexamen en theorie in één keer gehaald! Alles werd rustig en goed uitgelegd waardoor ik het goed kon begrijpen.Daarnaast heb ik veel geleerd door een tussentijdse toets af te nemen. Hierdoor heb ik gezien wat ik in de lessen nog moest verbeteren, waardoor mijn praktijkexamen veel makkelijker werd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De drie daagse theoriecursus die ik bij RVC heb gevolgd, was een prima basis om in 1 keer mijn theoriecertificaat te halen. De uitgebreide uitleg door Neeraj en Shelly in hun theoriecursus was heel goed en duidelijk! Door de goede instructie, uitleg en geduld van Neeraj heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen ! De rijschool RVC is voor mij de beste keuze geweest en in mijn mening de beste rijschool in Almere.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben dankzij de top lessen van Shelly in 1x geslaagd! Shelly heeft me alles goed en geduldig uitgelegd, hoe vaak ik het ook fout deed, hij bleef geduldig. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik met een rustig en zeker gevoel af ben gaan rijden. Top instructeur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt RVC. Dankzij de leuke en leerzame lessen van Neeraj en de theoriecursus ben ik in 1x geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg bedankt RVC! Door de goede lessen van Neeraj, heb ik mijn praktijkexamen in één keer gehaald! Door zijn geduldigheid heb ik al mijn vaardigheden kunnen verbeteren in de lessen. Daarnaast heb ik veel geleerd door een tussentijdse toets af te nemen. Hierdoor heb ik gezien wat ik in de lessen nog moest verbeteren, waardoor mijn praktijkexamen veel makkelijker werd. Ook heeft de theoriecursus mij enorm geholpen! Door de theoriecursus hoefde ik zelf vrij weinig te doen voor het theorie-examen. Dus nogmaals bedankt voor alle duidelijke lessen Neeraj!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen met Neeraj als heel prettig ervaren, hij is rustig en geduldig en stippeld een realistisch plan met je uit. Ben heel blij dat ik hem heb gehad als rij- instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg bedankt Shelly voor de leuke en leerzame rijlessen! Erg positieve ervaring opgedaan bij RVC. Zeker een aanrader voor nieuw en oud! De theorie cursus is daarnaast uitstekend. Heeft mij enorm geholpen met het theorie examen. Rijinstructeurs zijn erg geduldig en behulpzaam, willen je graag leren auto rijden.\r\nNogmaals enorm bedankt Shelly!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool zeker aan te raden!\r\nAlles in 1x gehaald. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankzij de goede / duidelijke instructies van Neeraj! En een beetje van mezelf natuurlijk :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief! Fijne rijlessen waarin er met veel aandacht en zorg het einddoel wordt behaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn gelest bij dit bedrijf en in 1x keer geslaagd.

Markerkant 1201 32

1314AJ Almere