Professioneel, gastvrij en deskundig

Het flushen van mijn automaat is met aandacht uitgevoerd. Ook nog voldoende ruimte voor vragen. Auto schakelt weer als een zonnetje!

Vloeiend!

Vakkundige behandeling door opgewekte professionals. Resultaat is uitstekend soepelheid in de automaat. Bedankt!

5000% verbetering

Ik heb zowel de versnellingsbak laten spoelen als een motorreiniging uit laten voeren bij Flushed in Brummen. Medewerker was zeer kundig en legde ook uit wat het aan het doen was. Liet ook de kleur van de olie zien die uit de versnellingsbak kwam (bruine smurrie). Bij het wegrijden voelde ik al verandering maar vandaag bij een lange rit over landweggetjes, dorpjes en snelwegen was het verschil echt voelbaar. Betere reactie op de kickdown,sneller op en afschaffen.... oftewel zoals het hoort... Dit was mijn eerste bezoek aan Flushen maar na 80.000 km (of andere auto) kom ik zeker weer langs. Het geld meer dan waard!

Goede service en kwaliteit

Gebruikte Subaru gekocht en preventief laten spoelen i.v.m. behoud van de automaatbak en niet wetende automaat het reguliere onderhoud heeft gehad. Automaat bak werkt zoals deze zou moeten. Na de spoel beurt bij flushed in Woerden rijdt de auto soepeler en schakelt nog vloeiender op en af. Wat mij betreft de prijs van het spoelen en voor het behoud van de automaatbak zeker de moeite waard.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed geholpen met een direct merkbaar verschil.

Goed geholpen in woerden, Mijn bmw 318 uit 2012 laten spoelen inclusief filter vervangen. Klein slipje in de bak is na 100 km helemaal weg, hij schakelt weer perfect en lijkt meer vermogen te hebben.

Uitstekend geholpen

SQ5, met 190k op de teller. De 8V tiptronic laten flushen en differentieel olie vervangen. Geholpen door Noa, die bij elke stap uitlegde wat ie deed en waarom. Had reviews gelezen dat alles met de schroeftol werd gedaan, Noa ging uiterst zorgvuldig te werk, kan niet anders zeggen. Er was geen probleem met de bak, schakelt nog steeds fijn. In D boterzacht, in sportstand was ie iets hakerig, maar lijkt nu soepeler te schakelen (vooral bij terugschakelen). Kortom, aanrader.

Rijd weer super!!

Perfect geholpen.. de medewerker was vakbekwaam en liet ons ook de stappen in het proces mooi zien.. enige minpuntje was dat er geen koffieautomaat was..

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super service, vriendelijk personeel, koffie.

Aardig personeel, vlotte service, koffie gehad. Top ervaring

Oliebeurtje zo gepiept

Ging prima, volgende keer weer langs.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Op 28 aug. Een afspraak ingepland om 15.00 om 13.30 ben ik gebeld door het filiaal in Schiedam of ik eerder kan en wil komen, om 2 uur was ik er en mijn auto werd na een bak koffie meegenomen voor een proefrit waar geen vreemde dingen uit kwamen. Auto is op de brug gereden en mij is alles uitgelegd wat is zou gebeuren. De oude olie zag er uit als smeerolie ...zo zwart, er is een nieuw filter geplaatst en de nieuwe olie verdween in de bak. Toen het kannetje leeg was is er nog handmatig olie gepeild en bijgevuld, waarnaar er nog een proefrit volgde. Top jongens voor de vriendelijke en informatieve tijd. Ronald

Uistekend

Perfecte service en uitleg!!!

Professioneel, snel en netjes

Bij flushed in Brummen werd ik heel goed, professioneel en netjes geholpen. Bedankt.

Geheel volgens verwachting

Werd exact op afgesproken tijd geholpen waarvoor alleen al 5 sterren Kreeg vriendelijke ontvangst incl koffie Beide auto’s (RAM 1500 en MERCEDES VIANO) werden bijna tegelijkertijd aangepakt en zelfs een lekkende stekker vd automaat werd opgemerkt en vervangen. Het bleek echt wel vreselijk nodig (veel ijzer deeltjes in de veel te donkere olie) ook al hadden we nog geen klachten gevoeld betreffende het schakelen. Beide auto’s werden ook nog Carbon geflushed en zo konden wij weer huiswaarts keren met een merkbaar frisse motor en bak. Wij kwamen helemaal uit Drenthe maar absoluut geen spijt en een stuk professioneler dan wat wij in onze eigen omgeving hebben ervaren Team Flushed Woerden bedankt en met name Roeland zelf uiteraard Kortom: een aanrader 5 sterren

• Deskundigheid/Vakmanschap

Klantvriendelijk. Er wordt met kennis en met en beleidt aan de auto gewerkt. Er wordt tijd voor je genomen en geven je eerlijk advies over wat wel of niet nodig is.

Verstand van zaken!

Mijn BMW F10 528i met ZF8 bak laten spoelen en verse olie plus filter laten plaatsen in Schiedam. Vriendelijk, duidelijk en heldere uitleg. Auto reed goed maar na de spoeling/verversing weldegelijk een verschil! Echt een aanrader en kom zeker terug!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Fijne mensen die er werken.

Ik ben op dinsdag 20 september bij flushed geweest. Ik had een afspraak voor mijn automaatbak en stuur huis van een Mercedes c180 2004. Ik heb mijn moter van de auto ook maar in eens door laten spoelen. De mannen die er werken zijn ook heel eerlijk. Ze pijlde de olie van het stuur huis en ze zijde dat het nog niet nodig was. Ze zijde dat het toch weer 85 euro schide toch moor dat ze niet oplichten. Top dus ze hebben de bak doorspoelt nieuwe olie filter nieuwe rubberen rand tussen het blok en deksel en nieuwe ilse filter boven in het blok. Je mag er bij zijn . Ze leggen alles uit. Her zijn hele fijne mensen top zaak . En ze zeggen de prijs en daar zit alles bij . Niet achter af dat er nog olie of zober bij komt. De auto rijdt weer zo fijn . Ik raat het je aan . Super gr henri uit den bosch

Top bedrijf

Zeer profesioneel. Alles wat ze doen word netjes uitgelegd en je mag gewoon meekijken en van alles vragen. Het resultaat was op de weg terug goed te merken. Bak schakeld een stuk soepeler. Zeer tevreden.

nooit meer

van de week er na toe, idd netjes ontvangen zo als de meeste reacties hier bekertje koffie erbij. Rondje rijden en op de brug zoeken plaat demonteren en weer terug monteren met slagtol bouten scheef er in. Toen maar zelf het vast gezet ivm stellen (zelf in bovag garage gewerkt ) de medewerker ging beginnen C clip schoot weg okay kan gebeuren. Zoeken, bij de garage er naast werd clipje gehaald en werd de boel aangesloten, spoelen ging prima tijd voor de carter pan. Bevestiging plaat demonteren en de medewerker vertelde mij dat hij nog nooit aan zon auto gewerkt heeft. Geen probleem vertelde ik, deze is net klaar ben er een jaar mee bezig geweest as, onderstel, motorisch alles zelf vernieuwd voor 7000 euro aan onderdelen besteld en gemonteerd. Ik help je wel mee, geen probleem dus pan los en toen moest die er af en daar kwam de leidinggevende jongere en vertelde zijn collega dan laat je het filter maar zitten, pardon jongen ik kom hier om mijn bak te laten spoelen de wagen heeft 140.000 km ik maak een afspraak om alles te doen dus me bak spoelen en vullen met nieuwe olie om vervolgens door een vuil filter heen te gaan gaat niet gebeuren. de leidinggevende liep weg en dat moet ik die gene nageven die het werk uitvoerde ( heb hem ook tientje tip gegeven) hij ging gewoon doen wat volgens de afspraak moest gebeuren. Alleen de laatste bout weer scheef met dat slagtolletje dus er in en er uit waar op ik uitlegde aub met de hand net er in draaien (was nog steeds scheef) en dan grote schroevendraaier er achter en rechtzetten dat lukte en toen vast gedraaid. In totaal 3 uur daar geweest vandaag even onder de wagen gelegen en ja hoor pan lekt, dus binnenkort maar zelf een nieuwe pakking plaatsen zonder vet en met beetje vloeibare pakking, doppen set en geduld Jammer grt Lee

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

nooit verwacht

ik heb een Alfa Stelvio 2.0T uit 2018 met 83.000km op de teller. met opschakelen vanaf stilstand trilde de auto licht bij het doorschakelen van 1 naar 2 en van 2 naar 3. Niet altijd maar voornamelijk als de ZF8 automatische versnellingsbakolie warm was. Bij Flushed eerst een rondje gereden om te bepalen wat er aan de hand zou zijn. Daarna de bakolie vervangen evenals de tussenbakolie en differentieelolie nu we toch bezig zijn. Tijdens proefrit geen verbetering gemerkt. Nu 2 dagen verder blijkt het dat na het "inrijden" van de nieuwe olie de trillingen voor 95% weg zijn. mooie bijkomstigheid is dat de auto opeens merkbaar sneller optrekt doordat de bak sneller reageert. Goed besteed geld en super blij mee.

fantastisch

van de bij Flushed langs geweest voor het spoelen van mijn Astra met automaatbak. Ontvangst zeer vriendelijk met een goeie beker koffie. Daarna ff stukje rijden om te controleren of het waarde had om de bak te spoelen, mijn problemen waren minimaal beetje bonken met terug schakelen. Dus auto op de brug en beginnen maar. Na een uurtje of 1,5 was alles gereed waarna we weer een ritje gingen maken. verschil was direct merkbaar. Nu een week later gaat het eigenlijk alleen maar beter dus ik ben erg tevreden. op alle vragen werd keurig antwoord gegeven, zodoende heb ik ook weer een en ander geleerd. Bedankt voor het spoelen van de automaatbak.

Alfa zf8hp

Na 240k kmers was het wel tijd voor een spoeling en verse olie en filter dus ben ik naar flushed gegaan. Ongeveer een half uur moeten wachten, afspraak was om 13:30 maar er werd begonnen aan de auto om 14:00. Het is mooi om te zien hoe er aan de auto gewerkt en je kan/mag alle vragen stellen. De automaat schakelt precies het zelfde maar hij deed het voor de spoeling ook al prima, dus het is meer een preventief ding. Enige puntje waar ik niet zo blij mee ben is dat de plastic carterpan inc filter van mijn versnellingsbak met een kleine slagmoer sleutel werd vast gerateld in plaats van netjes op moment werd gezet, uit ervaring weet ik dat deze wel eens kunnen scheuren dus ik zal dit zelf binnenkort opnieuw moeten doen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Secuur, vakkundig, betrokken, gastvrij.

Goede uitleg over het werkproces, De spoel resultaten laten zien, Netjes werken. lekkere koffie. Vriendelijke medewerkers. Top.

Heel deskundige mensen

Was zeer tevreden met Mnr Michell Heel duidelijk uitgelegd stap voor stap wat er allemaal gebeurd tijdens het spoelen van me automaatbak. Was bij locatie schiedam geweest. Service top!!! Zeker een aanrader

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mijn nieuwe adres voor toekomstige oliebeurten

Gisteren in Schiedam geweest voor het verversen van olie van de automatische transmissie van mijn Range Rover. Noah en Vincent gingen erg kundig te werk en legde me ook precies uit hoe zo een proces van reinigen en spoelen in zijn werk gaat. Klasse werk jongens, tot de volgende!

Professioneel werk

Eindelijk is mijn automaat geflushed! Mijn eigen garage heeft het meerdere keren geprobeerd bij een beurt, maar telkens kreeg ik te horen dat het toch niet gelukt was. De laatste keer zelfs dat het helemaal nergens meer mogelijk zou zijn, wegens gebrek aan de juiste adapters voor mijn 20 jaar oude auto. Ik heb het er toch maar op gewaagd en een afspraak gemaakt bij Flushed in Woerden. Ik liet mijn auto achter en verwachtte elk moment een telefoontje van kom hem maar halen, het gaat helaas niet lukken...maar na anderhalf uur waren ze volgens afspraak klaar en alles was gelukt! Wonderbaarlijk, hij rijdt weer als nieuw! Jammer wel dat ik dit niet eerder bij hun heb laten doen.

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!