Vriendelijk ontvangen goede uitleg wat er tijdens het "flushen" van de automaat ging gebeuren. Wat een verschil, "bruine" soep eruit en schone licht rode olie uiteindelijk erin. Olie temperatuur zakte met zeker 13°C, dus eigenlijk minder energie (brandstof) nodig om de boel in werking te houden.
Uitstekende service,binnen 50min.kon ik mijn auto weer meenemen.
Vandaag mijn ZF bak laten spoelen en het vervangen van het filter. Ook de Diff en stuurbekrachtiging olie zijn vervangen. Goede service en prijzen!
Top service. Weer als nieuw.
Audi Etron automaat bak traditioneel gespoeld. Er kwam een heleboel troep uit. Het heeft heel goed geholpen, een paar honderd kilometer gereden en nergens last van gehad. Erg blij met het resultaat.
Merkte direct na de eerste keer rijden verschil.
Bij deze vestiging heel vriendelijk opgevangen met een kopje koffie! Met tekst en uitleg laten zien hoe vuil de versnellingsbak was.
Onze Volvo 850 2,5 20V uit 1996, 11 jaar in bezit, ca. 395.000 km op de teller, schakelde niet slecht, maar na de spoeling merk je dat het echt wel beter kon. Het was al een heerlijk rijdende auto, maar nu rijdt het weer als nieuw. Top!
Bak schakelt weer als nieuw
Bak schakelt weer als nieuw
Snel geholpen. Goed uitgelegd wat er gedaan wordt. Zeker een aanrader!
Snel geholpen. Goed uitgelegd wat er gedaan wordt. Zeker een aanrader!
Warme ontvangst met lekker bakje koffie. Verder wordt je, als je dat wilt, bij het volledige proces betrokken en worden zaken die je wil weten uitgelegd. Da automaat van mijn Mazda 6 met 184.000 km op de klok werd zeer vakkundig ververst. Kudo's Vince !!
Goed uitleg en vriendelijk!
Mooi bedrijf en ben zeer goed geholpen. Ze leggen alles super uit wat ze doen. Ben er zeer tevreden mee
Vandaag geholpen door Thijs, en de automaat gespoeld dit is direct te merken als je weer op weg naar huis gaat. Gebeurd goed en vakkundig, en je kan als je wilt gewoon meekijken hoe dit in z’n werk gaat. Daarbij is de koffie ook prima, en een ontspannen sfeer. Ik ben blij met het resultaat en beveel dit bedrijf dan ook van harte aan. Bedankt Thijs en tot de volgende Flush. Groet Ton
Flushed is een zaak waar men terecht kan voor diverse onderhouds zaken van uw auto zoals automatisch transmissie spoelen de motor spoelen of cardan. De zaak is nog niet zo lang geleden in Schiedam geopend. Afspraak maken via internet is zo gemaakt op een door de klant gewenst tijdstip.
Op de afgesproken tijd geholpen, auto loopt véél beter! Aanrader
Erg goed geholpen bij Flushed in Woerden. Goed een eerlijk advies. Auto rijdt weer "als nieuw", echt een groot verschil. Dank!
Een geweldig team in Woerden. Langs geweest met mijn Mercedes A-klasse i.v.m het bonken van de automaat tijdens het overschakelen. Keurig van te voren een rondje met de auto gereden en toen de auto in de werkplaats stond kon ik meekijken en werden mijn vragen beantwoord. De auto schakelt weer keurig en het verschil was gelijk te merken!
N fijne en goede monteur en het is ook wel goed dat je kunt zien wat er gebeurd,prima.
Goed en eerlijk bedrijf. ze laten je met alles meekijken wat wel of niet ververst moet worden. Ik bracht mijn porsche cayenne er heen omdat hij soms wat bonkte met schakelen. Na een spoeling meteen het stuurhuis en differtentieel mee laten verversen. Het schakelen is zo anders en soepel,je voelt het amper dat hij overschakelt. Mannen van Flushed bedankt
Vriendelijk personeel en deskundig, kreeg goed uitgelegd hoe alles verloopt zeer tevreden.
Goed snel en duidelijk!!
Erg tevreden met Flushed! Vriendelijk, eerlijk en kundig dus zeker een aanrader voor het onderhoud van je automatisch versnellingbak.
Kuipersweg 1 a
3446JA Woerden
Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!