Wij zijn zeer tevreden over het laten spoelen van onze automatenbak. Zeer vriendelijk en vlot geholpen.
Top Goede keuze om de automaat na 378000(!) km te spoelen.
Snel, vakkundig en prima resultaat. Heb de auto op de terugweg naar huis goed kunnen testen en het rijdt een stuk vloeiender.
Vriendelijk en professioneel uitgevoerd. Dank
Zeer vriendelijk en professioneel mensen.ik ben zeer tevreden.
Na lang wikken en wegen uiteindelijk toch maar besloten om de bak van mijn Jaguar XK te laten spoelen bij flushed (en niet bij een Jaguar specialist) . Ik had geen noemenswaardige problemen met het schakelgedrag van mijn auto, hooguit een kleine bonk tussen 1 en 2. Na 238000km leek het mij echter wel een goed idee om de bak preventief te laten spoelen. Na een hartelijke ontvangst met een kopje koffie ging de monteur een proefrit maken, daarna begon het aansluiten van de 'spoelmachine'. Het spoelen bleek geen overbodige luxe, de kleur van de olie gaf aan dat dit waarschijnlijk nog nooit eerder was gedaan, tevens was de datum op het filter van 2006, het bouwjaar van mijn auto. Het gehele proces inclusief proefrit aan het einde heeft ruim 1 uur geduurd, ondertussen was er genoeg ruimte om vragen te stellen en mee te kijken. Ik had ook gevraagd om de olie van mijn differentieel te vervangen, hierop gaf de monteur aan dat de plug om de olie af te tappen dermate verroest was dat hij het eigenlijk niet durfde om deze los te draaien aangezien het risico bestond dat deze niet meer vast gedraaid kon worden. Dit alles in goed overleg, dus het differentieel olie hebben we maar niet laten vervangen. De automaatbak schakelt nu nog soepeler dan eerst en de 'bonk' tussen 1 en 2 is weg. Al met al een zeer goede ervaring gehad.
Vandaag met een rexton langs geweest, had veel problemen, slecht schakelen, uit de versnelling schieten, noodloop enz. Na wat googlen, tot de conclusie gekomen dat spoelen van de bak wellicht kan helpen. Vanwege de vele positieve reviews en specialisatie gekozen voor flushed. Afspraak gemaakt, ging heel makkelijk en snel. Ter plaatse trof ik een keurige werkplaats en 2 vakkundige en sympatieke medewerkers die duidelijk weten waar ze mee bezig zijn. Na de eerste proefrit werd mij direct verteld dat er een grote kans was dat het spoelen niet meer zou helpen, heel eerlijk verhaal dus. Toch besloten de werkzaamheden te laten uitvoeren, dit bleek zeker niet voor z'n tijd. De werkzaamheden blijken te hebben gewerkt, want de auto rijdt en schakelt nu weer fantastisch!
Was voor op bezoek voor mijn bmw e38 bakspoeling ,had klachten met het schakelen ,bonken met het schakelen, bak laten spoelen bij hun en probleem opgelost ,
Flushed werkt volgens een strak schema, best ongebruikelijk in garage-land. Je wordt dus vlot geholpen en op aangekondigd tijdstip is de auto klaar. Vertrouwwekkend: ze doen niets anders dan automaten spoelen en olie verversen. Gewoon, bescheiden garage met twee bruggen en de juiste apparatuur.
Hele goede ervaring gehad met het reinigen en verversen van de versnellingsbak.hier bij deze firma .
Mijn automaat heb ik preventief laten spoelen, ze konden aan een sticker zien dat dit nog nooit was gedaan. Heb wel het idee dat er nu eerder wordt overgeschakeld. Super geholpen, wanneer ze aan het spoelen gaan wordt je er even bij geroepen om dit te laten zien, onder het wachten kan je gewoon koffie pakken. Het bedrijf komt heel vertrouwd over, doordat zij alleen maar automaten spoelen heb ik de indruk dat deze jongens weten waar ze mee bezig zijn.
Een opgeruimde werkplaats met vriendelijk personeel die graag laten zien wat ze doen.
Oud type, maar goed verzorgde, Golf 3 Cabrio daar gebracht. Verhaal bij deze auto is dat hij lange tijd gestald gestaan heeft en er nu geen goed zicht is op het gedane onderhoud. Eerder vervangen onderdelen bewijzen de stilstand dus daarvandaan ook het plan om preventief de versnellingsbak van nieuwe olie te voorzien. Op de afgesproken tijd ter plaatste, bak koffie, proefritje en olieslangen aan de bak gekoppeld en de boel vervangen. Gevoelsmatig wel een goede keuze om dit onderhoud bij Flushed te laten doen.
Aardige gasten en goed geholpen met onze 530i E39. Schakelt weer als een zonnetje
Prettige ervaring met het spoelen van de automatenbak. Open en eerlijk verhaal, heb tekst en uitleg gehad tijdens het proces. Zeker aan te bevelen.
Kleine garage waar iemand rondloopt die weet waarover hij het heeft. Leuk ook dat je betrokken wordt bij het proces en uitleg krijgt. Prima gevoel aan over gehouden. En......uitstekende prijs/kwaliteit!
Automaat schakelt weer als nieuw
Een snelle afspraak kunnen maken, laagdrempelige ontvangst en klantvriendelijk.
ik ben van de oude stempel en zeg altijd, schoenmaker blijf bij je leest! dit bedrijf is specialist in spoelen van automaten en niks meer dan dat, kortom alle focus ligt op de werkzaamheden waar ze goed in zijn, en dat is spoelen van je automaat! mijn BMW 320i 6 cilinder uit 2002 had de symptomen van een niet fijn functionerende automaat, wisselend toerental mijn constante snelheid, mis schakelen, soms zoeken naar de juiste versnelling, kleine trilling bij lage toeren. wat doe je dan, je gaat eens google naar dit soort klachten in combinatie met het type auto, dan kom je al snel verhalen tegen van revisie, dure reparaties vervangen van je automaat, allemaal zaken waar ik niet op zit te wachten, los van de hoge rekeningen, ben je ook maar zo je auto een week kwijt. dan lees je verder en kom ik uit op een revieuw van Flushed, de klachten komen over een met die ik heb en mogeliijke oorzaak ''vuile ATF olie'' hoezo denk ik dan............ dat is toch levenslange olie die in die bak zit? klopt zo schrijft BMW dat voor, dat is dus een verdien model zodat ze je een bak revisie kunnen aansmeren. ik denk, baat het niet dan schaad het niet, gebeld met Flushed op vrijdag middag, kon de dinsdag er op al terecht, over vlot gesproken! 11:00 afgesproken, en 11:00 beginnen ze dr ook aan, over strakke planning gesproken! wachtkamer aanwezig, koffie, vriendelijke medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn, je kan mee kijken, elke vraag wordt beantwoord, mijn indruk is top! Differentieel zou ook mee genomen worden, maar deze tab bouten om de olie te verversen zaten gruwelijk vast geroest door jarenlange pekel, vocht, zand, modder etc...etc... dat de monteur adviseerde dit te laten zitten, een bout defect draaien levert dusdanig schade op die niet even snel te herstellen is, dit is dus helaas niet gedaan, op weg naar huis was het een verademing om in te rijden, de BMW 6 cilinder in lijn die zo heerlijk rustig hoort te rijden, rijd weer als nieuw! ik heb grote Blij!!
goed geholpen . ook goed uitgelegd wat er gedaan ging worden. schakeld weer als nieuw.
Vriendelijk personeel en leggen duidelijk uit wat ze doen. Ik was hier met mijn xc70 die opkomende schakelproblemen kreeg. Na het spoelen schakelde hij al een stuk beter dan ervoor. Dank je wel mannen, als het weer nodig is kom ik zeker weer langs. P.s erg lekkere koffie hebben jullie.
Mijn BMW 5 serie type F10 (528i 6 cilinder) met om en nabij 150.000 km preventief gebracht, had geen problemen. Na het flushen toch merkbaar verschil, auto schakelt stukken soepeler als nieuw dus. Mijn vorige BMW 5 serie (E60) hier ook laten flushen jaren geleden, daar was ik ook al tevreden over. Medewerker zeer enthousiast weet wat hij doet, en legt de stappen die gedaan worden goed uit. Kortom aanrader dit bedrijf
Ik wilde dat de automaatbak van mijn BMW gespoeld zou worden ivm de kilometerstand van 273.000 km (onderhoud), hij was overigens bij 150.000 km(onderhoud) ook al gespoeld volgens de vorige eigenaar , en dit is niet een klusje dat je zo maar door iemand kan laten doen, dit moet iemand doen met verstand van zaken , en dat is in deze tijd best lastig te vinden, goede recentie's zeggen niet alles. ik ben dan ook eerst langs gegaan om te kijken wat voor een bedrijf het is en hoe het er uitziet ? . ik werd bij binnenkomst erg vriendelijk te word gestaan en kreeg een perfecte uitleg over hoe en wat en wat, de kosten zouden gaan worden . dit omdat er misschien een kabelboom vervangen moest worden als hij sporen van lekkage had . als ik nu tijd had, kon hij eventueel nu gelijk de automaatspoelen . maar helaas ik had geen tijd daarvoor , vervolgens een afspraak gemaakt via internet. de auto werd eerst gecontroleerd hoe hij op dat moment rijd /schakeld , vervolgens werd de bak gespoeld ook hierbij geen geheimen maar word goed uitgelegt wat er gebeurd , lekker gezellig gekletst met de monteur , de kabelboom was mooi droog dus hoefde niet vervangen te worden , en de bak was volgens de monteur inderdaad al eens gespoeld /ververst dus ook daar was ik al blij mee , hij heeft alles netjes dicht gebouwd en een proefrit gemaakt of de bak het goed doet . ik zeg bedankt jongens ,zeker een aanrader
Ben naar dit bedrijf gegaan om de automatische bak van mijn Ford Focus (bj. 2015) te laten spoelen en te laten voorzien van nieuwe olie. De bedrijfsruimte is schoon en overzichtelijk. De ontvangst was prima en er werd door een medewerker uitgelegd hoe het proces in zijn werk ging. Door een groot raam zijn de werkzaamheden goed te zien. In deze wachtruimte is mogelijkheid om koffie / thee te nemen en er zijn meer dan genoeg tijdschriften. Het hele proces duurt een goed uur inclusief spoelen en testrijden. In onze auto zit een voor het model een ander model automaat dan in de carbase is vermeldt waardoor er een ander type olie in moest. Ford is in deze periode naast de automaten met dubbele koppeling weer begonnen met het toepassen van conventionele automaten met koppelomvormer voor een beperkt aantal type motoren. Er is dan ook de juiste olie voor dit type automaat ingedaan. En met resultaat, de medewerker vertelde dat de oude olie nog redelijk was maar ik vind dat de automaat nu net iets smeuïger schakelt en we kunnen nu rijden met het idee dat de automatische bak er weer voor een tijdje (80000 KM) tegen aankan. Kortom, het was de rit vanuit Zuid Limburg waard.
Plezierig Ik hoop dat de automaat weer vele kilometers kan maken Volvo staat nu op 310. 839 Op naar de volgende. 100.000
Kuipersweg 1 a
3446JA Woerden
Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!