Vanmiddag na telefonisch contact langs geweest met onze Mercedes C Klasse schakelde niet zoals het hoort na een rondje gereden te hebben met de Heren van Flushed is de auto op de brug gezet en de olie gecontroleerd bleek dat er teveel olie in de bak zat. Nu is dit op het juiste niveau gebracht en de auto schakelt weer zoals het hoort. Heren super bedankt voor de snelle service en het eerlijke advies daar kunnen een hoop bedrijven in jullie branche een voorbeeld aan nemen.
Word netjes en goed met je auto omgegaan en weten wat ze doen. je kunt mee kijken zo dat je zeker weet dat het ook inderdaad allemaal gebeurt zeker aan te raden
Helaas had men niet het juiste gereedschap voor mijn auto (Ford Galaxy 2.0 ecoboost titanium 241 pk met 6 bak automaat). De versnellingsbak is daarom uiteindelijk niet geflushed, maar heeft men traditioneel de olie ververst. Daarbij is eerst de olie afgetapt, nieuwe olie + reiniger toegevoegd, vervolgens is er een eindje mee gereden en is opnieuw de olie ververst, maar dit is niet wat ik had gehoopt. Er is nu 2x 4,5 liter vervangen terwijl er bijna 9 liter in zit…. Positieve kanten: -het was nu goedkoper -ik kreeg veel koffie -de auto schakelt wel soepeler! (Maar daarbij vraag ik me dus wel af of dit nóg soepeler zou zijn geweest als die wél geflushed zou zijn). -gelukkig was het dichtbij, als ik hier half Nederland voor had moeten doorkruisen was ik echt niet gelukkig geweest.
Vriendelijke ontvangst, goed voorbereid op gewenst onderhoud, spoelen van automaat. Binnen afgesproken tijd weer gereed en een wereld van verschil in schakelen. Zeer tevreden en van harte aan te bevelen om hier je automaat te laten spoelen.
Hartelijke ontvangen door Thijs. Het spoelen van de automaat (A3 etron 60.000 km) was snel gedaan. Ook even meekijken tijdens de klus (op gepaste afstand) was mogelijk. Verder ligt Woerden lekker centraal in NL, dus je bent er zo.. Aanrader als je lekker probleemloos wilt blijven rijden!
Mijn Audi A6 stotterde al een tijd. Een van de oplossingen volgens Pon was de automaatbak laten spoelen. Tijdens de spoelbeurt uitgenodigd om te kijken naar de oude en de nieuwe olie. Groot verschil in kleur. Onder genot van een koffie gewacht. Sympathieke monteur. Na afrekenen 40km gereden en probleem van schokken was volledig verdwenen. Zeer blij met het resultaat.
Gisteren onze Audi A5 met 140.000 km op de teller laten spoelen. Aardige monteur die uitgelegd heeft wat er moest gebeuren en het proces heeft laten zien. Er kwam een hoop vuiligheid los door het spoelen. Even afwachten of er een merkbaar verschil is. Dat duurt ongeveer 500 km. Het is in ieder geval goed onderhoud van de automaat. We hebben wél afgesproken dat we over pakweg 80.000 km mijn muziekvoorkeur gaan beluisteren :-) …
Goede service. Je kan er snel terecht . Je kan er op wachten en met de monteur die er loopt is de tijd zo voorbij (top gozer).en aan koffie geen gebrek
Goed geholpen....weet waar hij mee bezig is .en zeer professioneel ..gewoon een vakman .
Na de spoeling van de 9G versnellingsbak van mijn Mercedes schakeld hij weer als nieuw ! Zeer tevreden een aanrader voor iedereen die iets minder schakelende automaat heeft . Dank aan het voltallige team.
Was iets eerder dan afgesproken en de monteur (was in zijn eentje) heeft geprobeerd (hielp drie klanten tegelijkertijd) me snel en vakkundig te helpen en dat is hem gelukt. Het powerfushen van mijn multitronic van mijn Audi A4 is erg goed gelukt en de auto rijd als een zonnetje. Bedankt.
Duidelijke uitleg van de mogelijkheden en beloven geen dingen die ze niet kunnen waarmaken.
Wat ik zeer op prijs stel is, dat je van begin tot eind het proces mag bijwonen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Vragen worden keurig en inhoudelijk beantwoordt. Als ik ooit nog eens een flush beurt nodig hebt voor mijn automatische transmissie, ben ik weer van de partij. Bedankt Flushed en ga zo door. Groet Marco
Ik heb de bak van mijn BMW 645ci laten spoelen en ben blij met het resultaat. Tijdens een kopje koffie is er proef gereden waarna ze direct aan het werk zijn gegaan. Je kon gewoon meekijken want ze hebben niets te verbergen. Het was, ondanks verhalen over "longlife olie" van BMW hard nodig want het verschil van de olie die eruit kwam en er weer in ging was groot. Er wordt netjes gewerkt en na de werkzaamheden werd er weer met de auto gereden om te kijken of alles in orde was. Echt een aanrader, bedankt mannen.
Ik was een half uur eerder en werd vriendelijk ontvangen en kon ik een kantoor aan het werk. Keurig op tijd werd er met het flushen begonnen. Ik werd keurig gevraagd of ik mee wilde kijken, ik heb de oude drap en de schoongemaakte doorzichtige rode olie gezien. Na een leuk gesprek weer met een perfect schakelende automaat met plezier naar huis gereden. Top service!
Snel geholpen aardig personeel goeie service
Gebeld voor informatie, kreeg duidelijk uitleg, direct afspraak ingepland. Tijdens afspraak staat de koffie klaar en gaan ze vakkundig te werk. Al met al een aanrader!
Moet zeggen, ik was wat huiverig om mijn Mercedes te laten flushen via een ander kanaal dan de MB dealer. Maar alle twijfel werdt weggenomen toen de jongens van Flushed aan het werk gingen. Snel en professioneel met duidelijke kennis van zaken. Mooi dat je ook mee kan kijken tijdens het hele proces. Resultaat is verbluffend... de automaat schakelt weer als een zonnetje. Resume: Niet twijfelen, gewoon doen. Top!
Voldoet aan de verwachtingen.
De auto rijdt weer prima ….goed zo Goede behandeling zowel voor de auto en klant.
Ik heb mijn BMW 530d uit 2015 met 160.000km laten spoelen door Flushed, puur onderhoudstechnisch. Had verder geen klachten maar wat een verschil in schakelgedrag. Dit had ik niet verwacht! De bak schakelt minder snel terug, alles lijkt wel soepeler te werken zonder schokken. Echt een aanrader, ook als je dus geen klachten hebt. Daarnaast gewoon een prettig bedrijf, leuke mensen en je kan meekijken wat er precies gedaan wordt. Ohja, mijn start stop werd ook nog even uitgeprogrammeerd, kosteloos!
Klantvriendelijk, goeie uitleg en mogen kijken wat ze deden
Ik ben zeer tevreden over Flushed. Echt goed geholpen . Advies gehad en werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.
Goed ervaring.. advies en probleem melding gelregen van medewerker.. auto reed na de service meteen flotter. Schakelt wel heerlijk maakt niet de zelfde hoge touren.. vooral op snelweg heerlijk..
Kuipersweg 1 a
3446JA Woerden
Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!