Aardig personeel

Leveren goed werk

• Deskundigheid/Vakmanschap

erg fijne ervaring en heel goed geholpen

Ik ben vandaag bij Flushed in Schiedam geweest en super fijn geholpen. Professioneel en erg vriendelijk. Zeer aan te bevelen.

Goed en eerlijk geholpen

Top service

Heb mijn auto laten flushed bij Flushed en voor Ik bij hun kwam schokte de automaatbak bij optrekken en afremmen, maar na de flush was het weer schakelen als een mes door warme boter. Goeie monteurs duidelijke taal en geven je antwoorden op je vragen die je stelt. Bij mijn automaat was het in ieder geval noodzakelijk en voor de preventieve beurten kom ik er zeker terug. Ik zeg top service en oog voor de klant.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Positief verrast, professioneel geholpen.

Mijn automaat weigerde soms dienst in zijn achteruit. Gevoelsmatig schakelde hij ook niet lekker en zou de auto meer vermogen moeten hebben dan nu merkbaar. Dus.., automaat laten spoelen bij Flushed in Schiedam. Ontvangst met koffie en uitleg over de spoeling. Na een korte proefrit werd de apparatuur aangesloten. Ook hier weer een uitleg en visuele bevestiging van de oude, bijna zwarte, olie. Half uurtje later weer kijken en de automatische bak was voorzien van mooie heldere olie. Weer volgde een korte proefrit door de monteur, waarna ik mijn auto kon meenemen. De automaat schakelt merkbaar beter en gevoelsmatig op logische momenten. Het vermogen is toegenomen. Mijn auto rijdt weer lekker. Blij mee.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldig, Tundra rijd weer als nieuw.

Mijn pick up stotterde en schakelde moeiZaam bij koude olie maar na een spoeling was het verholpen. Aardige vaklui. Zijn eerlijk en werken snel en nauwkeurig. Kan het iedereen aanraden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Kundig, snel en vriendelijk.

Snel en vriendelijk geholpen. Je kan de hele behandeling volgen onder het genot van prima koffie. Mijn Alfa romeo Giulia (8-bak) schakelt weer veel soepeler na deze Flushed behandeling. Prima prijs zoals vooraf afgesproken.

Nette zaak nette service

Vakkundig geholpen en nemen de tijd er voor Merkte het meteen aan de auto Rijd weer als een zonnetje

Vriendelijke en vakkundig geholpen

Vriendelijke geholpen en netjes vakkundig gewerkt zekeren aanrader .

Proffesioneel

Vriendelijke betrouwbare en proffesionele mensen. Maken resultaat zichtbaar en merkbaar.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Perfect bedrijf met goede service

Een afspraak gemaakt voor onze c180 zoals afgesproken bij mij vrouw op het werk gehaald en na het spoelen netjes terug gebracht . Auto rijd een stuk fijner na de spoeling erg tevreden , nog maals bedank

Helemaal top

Super aardige monteur die alles netjes heeft uitgelegd, Het betreft hier een audi a6 4f s-line uit 2011 met een cvt automaat. Ik kom hier graag weer, goed bezig mannen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Eigenlijk gewoon service, zoals het hoort.

Vriendelijke monteur, die de tijd nam laat het een en ander uit te leggen, en/of te laten zien tijdens het spoelproces. Na de testrit voorafgaand aan de oliewissel werd een eerlijk waardeoordeel gegeven over de staat van het voertuig. Dit was namelijk de eerste oliewissel na 362000 km, verspreid over 14 jaar, dus ik wist zelf ook niet echt wat te verwachten. Lang verhaal kort: het eindresultaat was ruim boven verwachting, de bak schakelt weer als 14 jaar geleden. Het pand in Schiedam heeft misschien wel de uitstraling van een beschimmelde hoop stront, maar zolang die lucht achterwege blijft en mijn versnellingsbak weer functioneert als zijnde een nieuwe, maakt dat eigenlijk helemaal niks uit. Dus gewoon de volle 5 sterren, lekker bezig!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer professioneel personeel en uitmondend service!

Aanrader!!

T5 met 425K op de teller schakelt weer soepel! Denken mee en voeren geen werkzaamheden uit die niet echt nodig zijn, ondanks de aanvraag die ik gedaan had.

Uitstekende service

Men heeft ons bij alle werkzaamheden betrokken. Overtuigd en duidelijk advies gegeven.

Fantastische klantbeleving

Heel erg tevreden met de manier waarop er wordt gewerkt. Super klantvriendelijk, mogelijkheid om te werken tijdens de werkzaamheden en de rijbeleving met mijn auto na het spoelen is echt een groot verschil!

Toppers

Ben heel goed ontvangen ondanks ik wat later was uiteraard wel gebeld en door gegeven aan het personeel bij aankomst rijd hij rondje om de DSG te testen en aanvoelen hoe die schakelt gelukkig was dat allemaal in orde ik mocht mee kijken hoe zij te werk gaan mocht ik vragen hebben kon ik die stellen mocht je trek in bakkie hebben kan dat ook natuurlijk het is zeker aanrader om bij hun langs gegaan om je DSG te laten doen nogmaals bedankt voor de Goeie service en ervaring kom zeker terug.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Erg net bedrijf. Vriendelijk, transparant en weten waar ze het over hebben. Bedankt voor de service.

Schakelt weer als nieuw.

Een prima bedrijf. Mag mee kijken wat ze doen en ze beantwoorden al mijn vragen. Ze werken met moderne apparatuur. De spoeling heeft mijn BMW automaat heel goed geholpen. Hij schakelt weer als nieuw. Kan Flushed van harte aan bevelen.

Super service, snel geregeld

Goede service Ze denken graag met je mee! Snel geregeld goed afgehandeld.

vakkundig en goed

Ik ben goed geholpen door vakkundig en ervaren personeel. Jammer alleen dat ze niet alles konden vervangen, maar dat is vanwege de bouw van mijn auto, en niet door de kennis Flush. Dat was top.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mensen met gevoel voor auto's

Het spoelen van de automatische versnellingsbak wordt met zorg en professioneel gedaan.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Netjes ontvangen , uitleg gekregen en De werking laten zien . Ook daadwerkelijk verbetering voor/na het Spoelen. Zeer tevreden met de service ! Locatie moet nog wel opgeknapt worden , Ziet er nu nog wel armoedig uit , maar dat Doet niets af van het resultaat , TOP

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!