goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een mooie range rover uit 1999 gekocht. De auto werd boven verwachting mooi opgeknapt en afgeleverd. Na twee weken helaas een motorische storing, die kordaat werd opgelost door plaatsing van een nieuwe brandstofpomp. Ondanks keuze om auto zonder garantie te kopen toch zonder enige kosten. Storing verholpen. Auto rijdt perfect.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een verademing in de garage wereld, prima service en super geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste bezoek. Prima ontvangst; kom graag terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een leuke club mensen werkt er bij Bas van Sloten in Nijkerk. Heel behulpzaam, vriendelijk, servicegericht. Dit is mij mening over de verkoopkant van het bedrijf. Voor wat betreft de werkplaats heb ik nog geen ervaringen.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk persoonlijke benadering. Prima service. Auto rijdt weer als een zonnetje!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kan alleen maar erg positief zijn. Over zowel de service, kundigheid en klantvriendelijkheid. Ik zou elke Land Rover eigenaar aanraden z\'n auto hier in onderhoud te geven. Ook als je niet in de buurt woont zoals ik, is het de moeite van de reistijd waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate vriendelijk en bovenal deskundig, naar mijn mening het beste adres voor land Rovers van na 2000.\r\nZonder de overige monteurs te kort te doen, Chris is een absolute topper!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gastvrij en Wendy ontvangt je met alle hartelijkheid. Geen vraag is te veel en men denkt in oplossing. Gai erg blij mee. Zelfs in zijn eigen pauze helpt hij je. Compliment.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet toevallig in contact gekomen met dit bedrijf: een verademing in de wereld van Land Rover! Hier is men nog gepassioneerd door een Land Rover, en zijn het geen \'marketeers\' die vanuit de landelijke invoerder verkoopdoelstellingen opleggen, en de klant drijven naar een nieuwe aankoop... \r\nDeskundig en klantvriendelijk personeel, met dank aan Gerrit en Wendy!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf APK keuring voor de RR

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een (niet gebonden) garage met een echt hart voor Land Rover!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige zaak maar zowel onderhoudsprijzen als onderdelen- prijzen aan de hoge kant. Prijsopgave van andere specialist met exact dezelfde wensen was veel lager.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij Bas van Slooten goed geholpen. Allereerst hebben zij mijn P38 gekeurd voor de aankoopt. Hier kwamen een aantal aandachtspunten uit die ik tijdens de aankooponderhandeling heb kunnen opvoeren.\r\nVerder hebben zijn een aantal grote reparaties voor mij uitgevoerd. Je mag gerust meekijken in de werkplaats en alles wordt je uitgelegd als je vragen hebt.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden, geen verassingen achteraf.

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrokken Land Rover specialisten en liefhebbers. Hebben mijn Disco II V8 weer op en top op de weg gezet!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb zeer goede ervaringen met Bas van Slooten.