Bij Auto’s bij Verheij is een auto kopen heel relaxed. De communicatie verliep snel en prettig per telefoon en whatsapp. Al mijn kritische vragen over de auto werden keurig beantwoord. Ook kreeg ik een nette prijs voor de auto die ik inruilde. Binnen een week kon ik mijn nieuwe bolide ophalen! Al met al was het zo geregeld. Echt een aanrader!
Wij zijn tevreden over onze ervaringen bij Auto's bij Verheij. Klantvriendelijk en goede inruilwaarde.
Aardige mensen en goeie service
Fijne ervaring komt zijn afspraken na, goede service en doet wat ze zeggen
Er werd de tijd genomen om de auto te bekijken. Goede service. Bij aflevering goede uitleg mbt bediening van alle opties die op en aan de auto zitten.
Wij wonen in Groningen en de familie Verheij had een Renault Captur te koop. Na een paar mailtjes even met elkaar gebeld en klaar. Alles klopt, geen gedoe, gewoon goed. Auto opgehaald en alles was exact zoals afgesproken en dan ook nog erg vriendelijk en vrolijk! In het tegenwoordige auto-landschap is de familie Verheij als een oase in de woestijn!
Een bedrijf waar kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop staat. Onze aangekochte Mazda CX-5 werd naar uiterste tevredenheid klaar gemaakt en kregen zelfs een leuk filmpje toegestuurd na de poetsbeurt. Bij onze volgende aankoop komen we hier zeker terug.
Toen ik belde naar Verheij over een Ford Fiesta die te koop stond, kon ik meteen terecht voor een proefrit. De auto beviel meteen en kon een week later worden geleverd. Bij aflevering bleken er nog twee nieuwe banden te zijn op gezet en was er nog een apk en onderhoudsbeurt uitgevoerd. Helemaal tevreden dus!
Leuke auto gekocht, er werd later nog een prima radio ingebouwd ;-) Bedankt!
Leuke auto gekocht bij verheij, proefrit gemaakt auto tiptop in orde. Konden onze eigen auto(waar we een hele mooie inruilprijs voor kregen) meteen achter laten. En met onze nieuwe aanwinst terug naar Brabant, met ook een nieuwe apk. Hele fijne en aardige mensen. Gewoon een fijn en betrouwbaar bedrijf.
Een fijne aankoop gedaan bij Verheij auto’s. Ik kreeg een eerlijke prijs voor mijn inruilauto en de nieuwe auto werd netjes met een beurt en APK afgeleverd. Voor wie een betrouwbare auto zoekt, is hier aan het juiste adres. De verkopers helpen je goed op weg en bieden gerichte service.
Service gericht. Na mijn interesse in een auto bood Verheij de mogelijkheid om bij huis te komen voor een proefrit.
Goede inruilprijs auto netjes afgeleverd prima service
Mazda cx5 gekocht. Er waren enkele kleinigheden die aan gepast moesten worden. Dit is dan ook naar behoren gebeurt. Vriendelijke en aardige mensen, we werden zelfs in Rotterdam van de trein gehaald omdat wij uit Drenthe komen. Dat noem ik service. De goede reviews zijn voor ons de reden geweest om hier te kijken. We hebben hier dan ook geen moment spijt van gehad.
Open en eerlijk gesprek. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Snelle service. Goede communicatie naar de klant toe.
Zeer goed te woord gestaan. Kom hier zeker terug
Ik kende dit bedrijf niet. Bedrijf kenmerkt zich door no-nonsense, klantgerichte service. Zeker een aanrader!
bij het 1e gesprek hebben ze ons super geholpen ook de nieuwe auto netjes volgens de afspraken de puntjes wat gedaan moest worden, echt een top bedrijf.
Is een fijne garage.
Ze maken waar wat ze beloven. Nette auto gekocht en service gericht geholpen.
Uiteraard kijk je op het Internet naar wat er zoal wordt aangeboden. Dan kan je in heel Nederland zoeken, maar ik begon dichter bij huis. Ik woon in Gouda dus dan heeft een half uurtje links of rechts rijden al genoeg opties om uit te kiezen. Ik beperkte mijn zoektocht tot een bepaald merk en type. dan is het overzichtelijker. Na aanvankelijk een dealer bezocht te hebben (dichter bij) wilde ik nog verder kijken. Zo kwam ik 'Bij Verheij' terecht. Kon al op de foto's een redelijk inschatting maken, dus het was eigenlijk een bezoek voor een proefrit. Dat was zo geregeld. Ik was de straat nog niet uit en ik wist het. Dit gaat 'm worden. Toch nog even een paar blokjes en ik behoefte me zelf niet verder te overtuigen. Deal was snel rond (met inruil) en een week later kon ik 'm halen. Keurig schoon en gepoetst en met een nieuwe trekhaak er op. Precies zoals afgesproken. Papieren rondmaken en klaar! Het hele proces is super verlopen met mevrouw en de heer Verweij, dus wat mij betreft een dikke 10!
geschikt adres voor een onderhoudsvriendelijke en betrouwbare wagen :)
Super blij met mijn auto die ik hier gekocht heb.
Vriendelijke mensen goed en snel geholpen met het aankoop van onze nieuwe auto.
zeer vriendelijke eigenaren , zeer nette prijs kwaliteit verhouding, sleuteltje van afneembare trekhaak ontbrak dit werd direct opgestuurd, zij hebben service in een hoog vaandel staan. Bij het ophalen van de auto hadden ze er ook nog een compleet nieuwe mattenset in gedaan. We hebben alles zeer positief ervaren. Volgende auto geen probleem om hier terug naar toe te gaan.
Havenstraat 95 2
2984 AC Ridderkerk
Auto's Bij Verheij: occasions van dealerkwaliteit! De auto's worden door ons persoonlijk geselecteerd en ingekocht.