Prettig en persoonlijk ontvangen, niet zoals bij een grote autodealer. Denken mee en geven ook tips. Zijn heel eerlijk over de herkomst van de auto en kunnen ook echt de kilometerstand garanderen. Hebben ook de optie of je extra garantie wil kopen, maar is niet verplicht zoals bij veel autobedrijven. Houden zich aan de afspraak, Als wij een nog een nieuwe auto nodig hebben, komen we zeker hier weer kijken.
Eerder dit jaar heeft mijn partner een auto gekocht bij dit bedrijf. Dit was zeer goed bevallen. Ondanks we binnen een week wat kleine mankementen hadden aan de auto. Werd dit zeer snel zonder kosten voor ons verholpen. Dit was erg prettig. Onlangs waren we door omstandigheden op zoek naar een tweede auto voor erbij. Dit laten weten. Ze hebben toen vrijblijvend een optie voor een auto gemaild, nadat ik mijn wensen door had gegeven. De auto heeft niet eens te koop gestaan op de website. Erg fijn. Zowel meneer als mevrouw zijn erg vriendelijk en onthouden wat je gezegd hebben. Dat maakt het toch ietwat persoonlijker zo'n aankoop en voel je geen nummertje. Een kritiekpuntje, de auto had aan de binnenkant op sommige plekken iets schoner gemogen. De asbak was nog vies en in een van de vele opbergvakjes, zaten vieze gebruikte pleisters. Dit was iets minder. Dit kritiekpunten vind ik verwaarloosbaar, tegenover overige goede service die zij verlenen. Ik zou het bedrijf aanbevelen. Bij twijfel ga gewoon kijken en in gesprek. Een gevoel zegt meer dan tig reviews.
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Wij vinden het jammer dat we een opbergvak en de asbak niet meegenomen hebben in de reinigingsbeurt. Onze excuses hiervoor! In de toekomst zullen we nog alerter zijn.
Prettig contact, snelle reactie, vriendelijk, vakkundig, eerlijk en snelle actie en afhandeling... Zeker een aanrader!
Vanochtend mijn nieuwe auto kunnen ophalen. Alles netjes afgehandeld en komt afspraken goed na. Ik ben tevreden!
Vriendelijk en goede service
Neemt de tijd, dringt je niets op.
Heel belangrijk: komen afspraken na; een betrouwbaar bedrijf! Prima geholpen met de aankoop van m'n nieuwe auto.
in een gemoedelijke sfeer een mooie auto gekocht. Alles vlot en volgens afspraak verlopen. Zeker een aan te raden adres voor goede gebruikte auto's.
Voor een auto gingen wij naar Auto's bij Verheij Afgeleverd volgens apk met nieuwe bandjes erbij Ridderkerk was voor ons 50 kilometer ver Voor de prima service krijgen zij een extra ster En met de Opel Adam is onze dochter super blij
Goed advies. Goed contact. Betrouwbaar. Komen agspraken na!
De door mij gewenste occasion hier tegen een scherpe prijs gevonden. Kleinschalig bedrijf met vriendelijke, gastvrije eigenaren en totaal niet opdringerig. Ik wilde de auto graag al paar dagen later in bezit hebben vanwege vakantie maar dat was ook geen probleem. Auto is netjes afgeleverd volgens de afspraken en niet geheel onbelangrijk, de auto rijdt geweldig! Al met al een uitermate prettige ervaring en zeker een aanrader!
Deze week mijn aygo ingeruild voor een Peugeot 208. Rijd tot nu tot goed. Goede service en vriendelijk geholpen
Ik heb bij Auto's Bij Verheij een zeer goede auto gekocht welke geheel aan de beschrijving op Auto Trader voldeed. Ik werd zeer gastvrij onthaald door Marco en zijn vrouw. De koop, tenaamstelling en aflevering ging soepel en vlot. Het is een klein doch zeer overzichtelijk autobedrijf waar ze echt nog tijd voor je inruimen!
Havenstraat 95 2
2984 AC Ridderkerk
Auto's Bij Verheij: occasions van dealerkwaliteit! De auto's worden door ons persoonlijk geselecteerd en ingekocht.