Garantiepuntjes serieus opgepakt en opgelost, een tevreden klant!
In onze zoektocht naar een nieuwe auto kwamen we uit bij Hazet in Ochten. Wat wij prettig vonden aan dit bedrijf is de grote voorraad aan auto's. Hierdoor hadden we de mogelijkheid om meerdere wagens in dezelfde categorie direct met elkaar te vergelijken. Ze werden letterlijk voor ons naast elkaar gezet en we mochten proefritten maken. Mede door het advies van de verkoper konden we vrij snel een keuze maken. Hij rekende met ons mee en maakte overzichtelijk waar de plussen en de minnen zaten. Ook na de koop werd er snel gehandeld en kregen we vrijwel direct de sleutel van onze nieuwe auto. En daar zijn we nog steeds hartstikke blij mee!
Sprinter 313 gekocht bij hazet, super gepoetst afgeleverd en zelfs met een volle tank! Top service en wij raden dit bedrijf zeker aan!
Heel fijn geholpen bij aanschaf van onze 2e auto! Bij aflevering stond de auto er keurig gepoetst bij, complimenten!
Nette verkopers. Had er een goed gevoel bij. Mooie prijs kunnen krijgen voor de auto die ik kocht in combinatie met de gene die wilde ruilen. Zeer schoon opgeleverd met een volle tank. Zou er gerust een volgende auto halen
Zeer professioneel autobedrijf .. Mooie wagenpark Eigen garage en wasstraat .. Vakbekwame en vriendelijk personeel.. Ben zeer tevreden met hoe mijn aankoop is afgehandeld .. Joao dores uit Zaandam