Ik heb hele fijne lessen gehad. Je geeft goede begeleiding en je laat leerlingen dingen doen die je (ondanks dat je het misschien niet doorhebt) wel kan. Ook heb ik goede kritiek gehad en als iets niet goed gaat hoorde ik wat ik beter of anders kan doen. Over het algemeen hele fijne ervaring!
Joost zorgt voor een fijne, gezellige sfeer in zijn lesauto. Tijdens de lessen geeft hij duidelijke aanwijzingen en begeleid hij je door iedere verkeerssituatie, maar laat hij je ook veel zelf ervaren. Deze combinatie zorgt voor een veilige leeromgeving, waar fouten maken menselijk is!
Erg fijne en goede rijlessen met een leuke sfeer. Goede uitleg en goede routes om je examen als goede bestuurder in te gaan!
Ik vond het super fijn om bij joost te lessen, omdat je precies uitlegt wat ik moest doen. En je hebt me echt goed door heel het proces heen geholpen.
Wanneer ik bij Joost in de auto zat, kreeg ik altijd het juiste vertrouwen. Joost zei altijd tegen mij dat fouten menselijk waren, hij heeft mij nog nooit een verkeerd gevoel gegeven in de auto. Wanneer je in één keer slaagt met 27 lessen, kan je het een fantastische rijschool noemen.
Geduld is een schone zaak, en van fouten kun je leren. Toch? Hele fijne man om van te leren!
Burgtakkerdreef 105
5061XH Oisterwijk