goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg duidelijk allemaal, facturen netjes op orde, goed overzicht. Super goede rij-instructeur!! (Frans natuurlijk). Top!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij E. van Drie voor zowel mijn autorijbewijs als motorrijbewijs in 1x geslaagd. Dit komt door de deskundigheid en persoonlijke aandacht van de instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb gelest bij Gert Pors in examengebied Utrecht. Echt een topper! Altijd gezellige maar ook zeer leerzame lessen. Hij gaf me veel zelfvertrouwen en goede feedback tijdens de lessen en zo heb ik nu ook mijn rijbewijs gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supergezellige rij-instructeur. Probeert je altijd op te vrolijken. Probeert altijd tijd voor je te maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne ervaring! Heb eerst les gehad van ton en daarna bij joan! Echt een top rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke lessen. Vriendelijk instructeur maar ook duidelijk en eerlijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met het bedrijf. De lessen zijn goed en duidelijk en ze bereiden je goed voor op het zelfstandig rijden en het examen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi Bedrijf. Fijne mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het heel goed ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kleinschalig, met liefde voor het motorrijden en vooral persoonlijk, zijn termen die bij deze motorschool passen. Zowel instructeurs als de mensen van administratie doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen. De instructeurs kijken naar wat je wensen zijn en zijn bereid een stapje extra te zetten als je dat nodig hebt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Dankzij de fijne instructeur hebben ik goed leren autorijden en heb ik het erg gezellig gehad tijdens de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig en erg klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden , snap alleen niet dat het bij de 1 €344 en bij de ander €244 Is het afrijden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met goede auto’s en goede leraren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring. Duidelijke en goede rijinstructeur en leerzame lessen.