Vriendelijk, goede communicatie en werkzaamheden netjes uitgevoerd

Vriendelijke en goede communicatie. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en als kers op de taart een gewassen auto.

Zeer goede service en eerg nette Volvo's.

Goede hulp en eerlijk advies!

Mooi bedrijf, komt afspraken na.

Voor de 3e keer hier een Volvo gekocht. Niets meer aan toe te voegen, prima bedrijf.

Prima bedrijf

Er mag wel ietsje wat meer tijd worden gestoken om iemand zonder ervaring met de nieuwe modernere auto om hem of haar daar mee vertrouwd te laten raken. Maar vragen staat uiteraard vrij en dan zijn ze wel behulpzaam

olvo sDe evaring van mij zeer goed , vooral over een lang verleden ,

Ook vind ik van van Aarle autobedrijven nog steeds een zeer betrouwbaar bedrijf .

Gewoon altijd TOP!

Voor de 4de keer een prachtige VOLVO gekocht bij Van Aarle en het is gewoon altijd TOP!

Perfecte service en meedenken.

Altijd vlot geholpen en degelijke auto.

Heel fijn geholpen en een mooie auto voor een goede prijs

Zeer vriendelijk en leuk bedrijf , veel mooie Volvo ‘s hebben ze staan en de prijzen zijn scherp , dus wij zouden ze zeker aanbevelen

geweldig

vanaf het eerste contact liep het goed. zij zijn deskundig, behulpzaam en dus was het voor mij een prettige ervaring. ik heb een fijne nieuwe auto

Prima dienstverlening

In het traject dat je als klant doorloopt bij het kopen van een auto zijn wij voor de koop goed geinformeerd. In alle rust kregen wij de informatie die wij vroegen en nog een plusje. Ook de levring van de auto en en de nazorg ervaar ik als heel prettig.

Alles ,van afspraak tot service beurt , zeer correct verlopen

Prima en correcte service

Fijne verkoper goede prijs goede service

Gebruikte Volvo gekocht met goede Onderhoud historie voor een nette prijs met prima afhandeling.

Uitstekende service, fijne mensen.

Al jaren ervaren we van Aarle als een betrokken, professioneel bedrijf. Fijne mensen die afspraken nakomen.

Fijn familiebedrijf

In mijn zoektocht naar een 2e hands Volvo kwam ik bij van Aarle terecht. Ik ben door diverse familieleden geholpen. Allen namen ze uitgebreid de tijd voor uitleg en hulp. Tijdens onze zoektocht zagen we dat hun aanbod aan autos regelmatig aangevuld werd tot er uiteindelijk ook iets tussen zat wat aan ons eisenlijstje voldeed.

keurig alles prima voor elkaar

goede ervaring , auto volvo V60 al jaren in onderhoud en prima tevreden , mocht er iets zijn altijd goede communicatie , dus een tevreden klant

Prima echter met 1 opmerking

Ik heb destijds de Volvo gekocht met hetzelfde probleem als waar ik nu mee ben geconfronteerd. Dat is jammer. Dat kost mij circa € 700,- Die zal ik netjes betalen. Toen ik de Volvo kocht stond die opmerking al op het display van de auto. Dat heb ik wel gemeld echter daar hoefde ik niets mee te doen. Toen zat de auto nog onder de garantie van Volvo. Nu niet meer. De keuring komt eraan. Begrijpt u dat ik dat niet als prettig ervaar. Groet Theo Reijers.

Erg klantvriendelijk

Leuke verassing dat de auto gewassen was

Betrouwbaarheid met goede service

Huidige auto bij van Aarle gekocht en daar nu ook in onderhoud. Uitstekende service , prima vervangend vervoer tijdens service, geen vervelende verrassingen achteraf en betaalbaar voor de geleverde kwaliteit en service.

Deskundig en vriendelijk

De auto wordt goed nagekeken en evt, volgende werkzaamheden worden op tijd gemeld.

Prima ontvangst en snel klaar

Kleine beurt. Ik kon er op wachten en binnen een uurtje weer op pad.

Vriendelijk en correct.

Onze ervaring is zondermeer goed te noemen. Vriendelijk en correct geholpen. De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Weinig op aan te merken.

goede service en vriendelijk en behulpzaam

Tijdens de laatste beurt maar ook de keren daarvoor worden afspraken keurig nagekomen . De auto is goed en snel nagekeken en APK gekeurd. Ik kan rustig zelf werken aan tafel in de showroom en koffie is beschikbaar. Al met al chapeau voor personeel van v Aerle

Top service

Heel prettig en goede service!

top

Eerste keer geweest voor onderhoud van xc40 ,kon er opwachten i.v.m. reistijd er na toe.Goede service en lekkere koffie.

Gewoon goed

Fijn geholpen, goede service