Een garage die álle vertrouwen verdient.

Afgelopen jaar in juni, na een onderbreking van een paar jaar wegens lease rijden voor het werk, weer de weg gevonden naar Van Aarle. Voor mijn lease rijden al jaren lang klant geweest en zoals verwacht is de service, de bejegening en vertrouwdheid niet veranderd. Een prachtige XC60 T8 gekocht en een jaar met veel plezier gereden. Afgelopen zaterdag weer een andere XC60 T8 opgehaald. Zeker niet omdat de eerste niet goed zou zijn maar we wilden van een Momentum uitvoering naar een RDesign. Ook nu was bij overleg maar ook bij het bespreken van de inruil weer een prima contact met Ron. Ook nu weer prima afgeleverd.

Fijne kundige garage

Vorig jaar een Volvo V60 gekocht, nu 2 x ook voor regulier onderhoud geweest. Zeer fijn geholpen en goede koffie!!

Alleen maar positieve ervaringen

Klant sinds 2004 en nog altijd uiterst tevreden!

Top bedrijf. Betrouwbare autodealer.

Inmiddels heb ik door de jaren heen mijn 6e Volvo bij van Aarle gekocht. Ik ben een kritische koper. 6 Volvo's....één dealer... Dit zegt genoeg!

Goed, adequaat en servicegericht meedenken.

Goed, adequaat en servicegericht meedenken.

Gedegen service en uiterst vriendelijk personeel.

De kwaliteit van het onderhoud aan de auto is altijd goed. De communicatie over het onderhoud is evenzo uitstekend en vriendelijk en eerlijk.

Goede service en altijd volgens afspraak

We hebben hier een auto gekocht en zijn tevreden. De aankoop verliep vlot en gemoedelijk. Toen we de auto op gingen halen werden we op dezelfde hartelijke manier te woord gestaan. Ondanks de drukte, alle tijd om dingen met ons te bespreken en uit te leggen. Een pluim voor het personeel, vriendelijk en behulpzaam. Daar kunnen veel autoverkopers van andere autobedrijven iets van leren!

Geweldig bedrijf

Zojuist een andere auto gekocht en is zeer netjes afgeleverd. Ron is een fijne en eerlijke verkoper zonder poespas. Derde auto bij van Aarle en de vierde zal ook weer hier vandaan komen. Gr. Wim

Aardige personeelen

Ze hebben mij snel geholpen

Goed geholpen met een familiegevoel

Goed geholpen, veel aanbod, fijn gesprek met verkopers. Komen afspraken na en nog geconstateerde onvolkomenheden worden na levering gewoon afgehandeld. Een autobedrijf waar ze zich nog moeite doen voor de klant!

Tevreden

Snel goed geholpen

Geweldige auto gekocht en prima geholpen!

Onlangs een Volvo XC70 gekocht. Vrijblijvend twee keer wezen proefrijden en uiteindelijk de knoop doorgehakt. De auto is volgens afspraak perfect afgeleverd, nieuwe banden, APK, grote beurt en hij rijdt als nieuw. Ik kwam er voor de eerste keer maar kan van Aarle zeker aanbevelen.

Correcte afhandeling en service

Prima snel en prettig contact en onderhoudsbeurt voor de auto gehad

Goede ervaring gehad. Zowel bij de aankoop van de auto als bij de eerste onderhoudsbeurt. Goede service en deskundige medewerkers.

zeer attent en proffesioneel familie bedrijf

altijd persoonlijke aandacht en ze weten waar ze het over hebben, redelijke prijzen en zeer goede service, mijn volgende auto wordt weer een volvo van fam. van Aarle

Super service en advies in een moderne garage.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Nemen alle tijd voor de klant.

correcte benadering schept vertrouwen

Voor een goede prijs een mooie auto gekocht.

Goede Service

Goede service gekregen.

top service!

eerlijk en betrouwbaar. afspraken komen ze na en houden je op de hoogte. Goede service en zeer aardig personeel

Ik wordt altijd vriendelijk benaderd, en geholpen.

Ik kom er ieder jaar voor de keuring en de benodigde beurten Als er iets vervangen moet worden gaat dit altijd in overleg. De prijzen zijn reëel. Heb de 2de Volvo van ,van Aarle .

Top team

Alles geheel volgens afspraak

Goed ontvangen en opdracht goed uitgevoerd

Dit is de eerste beurt die ik voor mijn auto bij Van Aarle heb laten doen. Prima m.b.t. afspraak / planning en uitvoering van werkzaamheden.

Fijn bedrijf!

Je wordt altijd prettig te woord gestaan en geholpen, ik ga altijd met plezier naar van Aarle!

Klant vriendelijk en komen afspraken na

Hoor graag wanneer de beloofde maten er zijn.

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland