Een goed bedrijf. Punt.

Ik breng er mijn XC40 naar toe voor onderhoud en dat gaat steeds goed tegen alleszins redelijke kosten. Men overlegt prima indien er eventuele extra werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Fijn dat de auto na een beurt netjes gewassen wordt klaargezet.

Volvo van Aarle is Volvo

Goed en betrouwbaar :)

Snel en goed

Ook extra punten meegenomen, die men noodzakelijk acht. En altijd in overleg. Fijne vakantie en vriendelijke mensen die je graag helpen.

Stralen vertrouwen naar de klant uit en doen wat ze zeggen.

Doen niet moeilijk als je je wensen wilt aanpassen. Helpen bij het zoeken naar je geschikte auto. Geven de klant de benodigde tijd.

helemaal goed. denkt mee met de klant en de service is helemaal goed

denkt mee met de klant en de service is helemaal goed. Prijs occasions goed.

Correcte en eerlijke behandeling, met persoonlijk contact.

Altijd goede ontvangst. Afgesproken tijdstip wordt steeds aangehouden. Eerlijke en oprechte benadering. Goede afhandeling van de werkzaamheden. Transparantie in de gehanteerde prijzen. Niets dan lof, verkopen geen bullshit!

wordt minder dan het geweest is.

De eerste ervaring met van Aarle zijn vol lof maar de laatste tijd vind ik wat minder worden. Ik heb hier ook melding van gemaakt.

Goede Service & Vakmanschap

Vriendelijk met Vakmanschap

Betrouwbaar en fijne goede service

X

Prima gehoplen

Geen opmerkingen

Prettig contact, goede uitleg en service

Op 1 dag in 3 verschillende auto's willen proefrijden was geen probleem. De auto die ik het prettigste vond rijden 3 dagen later met vrouwlief nogmaals getest en ook die was tevreden. Week later met grote beurt, poetsbeurt en garantie meegenomen. Alle contacten, telefonisch, tijdens en later bij het terugbrengen van de reservesleutel van mijn ingeruilde auto zeer prettig en met verstand van zaken. We rijden met veel plezier in onze "nieuwe" auto en zullen zeker terug komen bij deze garage als we ooit weer naar een auto op zoek zijn.

Een betrouwbaar adres waar je na de aankoop ook een gewaardeerde klant blijft

Een adres die de spreekwoordelijke betrouwbaarheid van het gevoerde merk meer dan evenaart. Ik heb er inmiddels 4 Volvo's gekocht en dat zegt genoeg denk ik !!

Top aanbod, top service

Vriendelijk ontvangen in de showroom en deskundig te woord gestaan! Snel een model gevonden dat bij onze wensen past. Ron heeft snel en accuraat een nette offerte gemaakt. Er moesten nog enkele aanpassingen aan de auto gedaan worden, maar ook dat was geen enkel probleem! Mocht deze Volvo ooit aan vervanging toe zijn, dan gaan we zonder twijfel weer naar van Aarle!

Top tent!

Mensen met kennis van Volvo’s

Zoals het hoort!

Auto ingeruild. Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, komen afspraken na en communiceren helder en duidelijk, zowel f2f, telefonisch als digitaal!

Doen wat ze zeggen .

Geen flauwe kul , maar doen gewoon wat ze zeggen

Alles erg goed opgelost

Leuke garage. Aardige mensen. Redelijke prijzen. Weten veel van auto’s. Wij rijden weinig km en daar houden ze bij het onderhoud rekening mee. Doen géén onnodige dingen.

goede service

goed advies

Perfect!

Uitstekend bedrijf! Ze maken alles waar wat ze toegezegd hebben zolang de mogelijkheden daarvoor toereikend zijn. Alles is duidelijk en personeel is zeer vriendelijk. Als iets niet gebeurd is zoals het afgesproken was wordt dat achteraf voorals nog uitgevoerd zonder extra kosten. Ik raad Van Aarle aan iedereen aan om er met een gerust hart een auto te kopen.

Uitstekend te noemen.

Reden van deze beoordeling is de no nonsens benadering die autobedrijf van Aarle kenmerkt om zijn klanten op een prettige en meer dan deskundige wijze tevreden te stellen. Als klant geef je een flink bedrag uit om een goede occassion te kopen. Deze occassion koop je dan op basis van vertrouwen. Vertrouwen in de auto zelf maar ook vertrouwen in de serviceafhandeling waaronder de papieren rompslomp, een keurige oplevering en een deskundige begeleiding. Het is niet de eerste keer dat ik een auto koop bij van autobedrijf van Aarle. Juist in de praktijk blijkt pas hoezeer autobedrijf van Aarle er op gebrand om klant tevreden te stellen. Dit is ook de reden waarom ik met de aankoop van mijn Volvo XC 60 weer naar hen ben teruggekeerd.

Een tevreden klant

Ben al 20jaar een tevreden klant

al 30 jaar klant!

Goede service en klantgerichte benadering

Betrouwbaar, zorgvuldig en eerlijk, zo ervaar ik de service bij van Aarle.

Zie vorige zin

Altijd top

Wij zijn al jaren erg tevreden over van Aarle; prima onderhoud, nette prijzen, uitstekend advies, vriendelijke behandeling.

Leuke gasten heel sociaal

Mijn ervaring werd direct geholpen Goede gasten fijn bedrijf

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland