Goede service. Mooi bedrijf!

Prima ervaring, afspraak is afspraak en daar houd ik van.

Afgelopen december heb ik een Volvo XC60 uit 2019 gekocht bij van Aarle. Best wel spannend. Je maakt een verre reis ( ik woon in Groningen) en hebben ze alles gedaan zoals afgesproken? Maar dit was dik voor elkaar. Ook na de Volvo thuis te hebben heb je soms nog best wel wat te vragen. Ook hier reageerden ze snel en accuraat op. Samengevat: Er gaat niets boven Van Aarle,….maar eigenlijk zouden alle bedrijven zo moeten zijn!!!!

Goed, betrouwbaar en kundig

Eind 2022 2 auto’s ingeruild en een één jaar oude XC40 gekocht. Inruil was snel en met een mooie dagwaarde geregeld. Auto keurig afgeleverd tegen een reeële prijs conform alle eerder gemaakte afspraken. So far so good. Betrouwbaar. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

Kan niet beter

Top bedrijf

Prima organisatie. Fijn geregeld allemaal.

De lijntjes in de organisatie zijn kort. Wat er gedaan moet worden aan de auto, nemen ze serieus. Prettige mensen die fijn communiceren.

Één en al goed, geen verkooppraatje.

Eerste aankoop Volvo V60 was in 2018, Omderhoud en APK al die jaren bij Van Aarle uitgevoerd ondanks dat we in Rotterdam wonen. Wij hebben al die tijd goede ervaringen gehad,, dus waarom elders zoeken…vandaar dat we in december jl. ons oude auto hebben vervangen voor een nieuwe Volvo XC40.

Klant vriendelijk

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan zowel persoonlijk als telefonisch. De service is goed.

Niet meer dan goed en veilig

Omdat ik mijn Volvo alleen voor langere afstanden gebruik, is het jaarlijkse kilometrage beperkt. Van Aarle houdt daar bij de onderhoudsbeurt goed rekening mee. Bravo!

Helemaal top

Zeer goed en deskundig

Prima garage

Persoonlijk, vriendelijk en kwalitatief een prima garage

Heel plezierig maar bovenal professioneel autobedrijf

Service gericht, heb 2 jaar geleden mijn Hybride Volvo CX60 gekocht en als ik ergens niet uitkom hoef ik ze maar te bellen om mijn probleem uitgelegd te krijgen. Wat ook heel prettig is dat ik absoluut het gevoel heb dat ze je het vel niet over de neus halen. Waar vind je dat nog als je er zelf geen verstand van hebt. Ik ben verhuisd en moet er nu 100 km voor rijden, zie daar zeker wel eens tegenop, maar achteraf heb ik er toch steeds het gevoel er goed aan gedaan te hebben.

Prettige ontvangst en begeleiding

Van Aarle heeft ons goed begeleid in de keuze van een nieuwe (tweedehands) auto. De sfeer was goed, er was goede kennis van zaken en plezierige medewerking.

Al jaren zeer content!

Inmiddels rijd ik de 5e Volvo die ik bij Van Aarle heb aangeschaft.

Optimale service en afspraak is afspraak

Bij aanschaf (in coronatijd) samen kleine schade over het hoofd gezien. Geen probleem Van Aarle lost het alsnog op. Kleine beurt wordt tijd ingeschat en kan je met koffie en wifi wachten of met een leenauto alsnog verder.

zeer goede uitleg

mijn derde aankoop bevalt mij goed

Altijd tevreden

Famtastisch

Al meer dan 30 jaar ben ik relatie bij van Aarle Volvo occasions. Een fantastisch bedrijf die meer dan 100% ten dienste van de klant staat. Geweldige service zowel in de verkoop als het garagegedeelte. Een aanrader voor een ieder die Volvo wenst te rijden.

altijd snel, vriendelijk en adequaat geholpen door aardige en professionele medewerkers

zie boven

Eerlijk, betrouwbaar, no nonsense

Binnen een kwartier een nieuwe accu geplaatst tussen alle geplande werkzaamheden door.

Snelle service!

Nooit eerder problemen gehad met mijn V40, maar toen ik toch langs de kant kwam te staan was Ron heel snel ter plaatse!

Prima klantvriendelijk bedrijf

Bij eventuele problemen wordt prima meegedacht en zeker niet per definitie naar de duurste oplossing gezocht. Is er iets acuuts aan de hand, dan kun je snel terecht.

Uitstekend geholpen

Ik had online een XC90 gezien waar ik in was geinteresseerd. Direct een afspraak gemaakt voor een proefrit. Na de proefrit een prettig gesprek gehad met dhr. Van Aarle en tot de koop over gegaan. Ik zou 3 weken moeten wachten maar na 2 weken stond hij al klaar. Top.

Super service voor een prima prijs!

Ben hier al jaren klant. Verschillende volvo's gekocht en ook het onderhoud laten doen. Zeer tevreden.

Kennis van zaken en servicegericht

Uitstekend geoutilleerde Volvo garage met kundige en servicegerichte medewerkers. Altijd vriendelijk en meedenkend.

Vlotte planning, heldere uitleg over verrichte werkzaamheden en aandachtspunten

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland