Weer super banden service

Makkelijke afspraak. Rondje hardgelopen tijdens de bandenwissel en klaar! Vriendelijk

Onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid

5 weken vooraf een afspraak gemaakt voor een 180000 km beurt omdat ik weet dat ze het best druk hebben in de garage. Distributieriem en automaat gespoeld XC 60 D5 Tevens een onderhoudsbeurt gehad. Auto rijd weer als nieuw. Het fijne van deze grote beurt was dat de nota wederom reuze mee viel. Ik ben nu klant vanaf 2004 dus al zeer regelmatig acties ondernomen tot grote tevredenheid. Bedankt team van Aarle.

Zeer prettig bedrijf, aardige mensen en meer doen als afgesproken!

Zeer goed en vakkundig geholpen. Koop snel gesloten!

Top of the bill!

Wat ik ook maar wil.........Mijn wil is altijd wens. Toppie!

Een proffesionele Volvo dealer.

Bij van Aarle zijn ze erg behulpzaam. Ivm een missend onderdeel kon mijn auto niet direct gekeurd worden en mocht ik kostenloos een leen auto meenemen. 2 dagen later kon ik de auto na de keuring en een extra wasbeurt ophalen. Al met al een positieve ervaring. Erg bedankt voor de service!

Houden hun eigen aan gemaakte afspraken. Altijd aardig en maken een praatje, kennen je bij je voornaam.

Uitmuntende service!

Met veel plezier een ocasion gekocht, fijne en heldere communicatie, komen afspraken na en klantbeleving staat in een hoog vaandel. Kortom, wij rijden graag een paar uur om onze auto hier te laten onderhouden.

Kwallievandenballie

Top bedrijf met familiare sfeer en daar houdt ik van

Afspraken kloppen altijd

Met het bedrijf van Aarle kun je uitstekend zaken Ze zijn betrouwbaar en komen hun afspraken heel goed na Als klant ben ik zeer tevreden over dit bedrijf

We hadden hogere verwachtingen van de aflevering van de auto

We hadden gedacht dat er meer aandacht zou worden besteed aan de aflevering. De auto bleek namelijk van binnen niet schoon te zijn en groomen sierranden aan de buitenkant waren vlekkerig. Daarnaast ging de overdracht in mijn beleving vrij snel.

Een fijne communicatie en service!!

Er word een goede service geleverd en de communicatie is heel fijn.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

wederom een prettige ervaring en uitgebreid de tijd om wensen aan te horen en om tot een passende oplossing te zoeken Eerlijk advies Afspraak is afspraak

Correcte afhandeling van zaken.

Vlotte en correcte afhandeling bij servicebeurten

Zeer goed en betrouwbaar Volvo garage .

Mooie uitstraling van het bedrijf, komen alle afspraken keurig na nooit geen problemen . Met vakbekwame monteurs. Receptie en kantoor heel klantvriendelijk.

Duidelijk, vriendelijk en volgens afspraak

Gemoedelijke ontvangst. Service volgens afspraak en goede kwaliteit. Auto is ook netjes gewassen. Goed adres voor onderhoud (en aanschaf) van je Volvo.

Zeer goede service

Goede service en communicatie

Al jaren tevreden klant

Al vele jaren en enkele volvo's verder zijn wij nog altijd een tevreden klant. Deskundige en vriendelijke medewerkers, professionele monteurs en het persoonlijke van een familiebedrijf.

goede service, keurig en deskundig geholpen

goede service, keurig en deskundig geholpen

Wordt altijd goed geholpen, duidelijke uitleg en klantvriendelijk !

Prima. Veriendelijk, klantvriendelijk, deskundig, vertrouwd.

vlotte handeling

Auto ingeruild, auto gekocht papieren klaar en rijden maar. Dat alles binnen 20 minuten.

Prima afgeleverd

Was prima geregeld allemaal.

Klantvriendelijk, attent en goede service

Goed , maar aan de dure kant.

Ophalen auto bij mij thuis in Schijndel ophalen: € 75, - had ik niet zo duur verwacht. Ben Flitsmeister One kwijt nadat auto weer gerepareerd was.

Auto ingeruild, andere aangekocht: alles prettig en eerlijk verlopen.

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland