Snelle professionele service gerichte aanpak!

Wat ze goed doen is een praktische aanpak met andere woorden direct aanbieden om een proefrit te maken om de kwaliteit van de Volvo zelf te ervaren! Gevolgd door een goed service gericht gesprek! Superbedankt! Paul Broens

Zeer klantvriendelijk en professioneel, zowel bij verkoop als bij aflevering nieuwe auto.

Alle medewerkers stralen een persoonlijke benadering uit. En dat vind ik kenmerkend voor dit mooie familiebedrijf.

Prima afhandeling / behandeling van mijn vraag betr. een kleine schade aan de voorzijde

Snelle en correcte service + het meedenken over mijn vraag (zie boven) en de afhandeling ervan

Kortom een bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.

Sympathiek contact, informatief, duidelijk en betrouwbaar.

We kregen een leenauto , omdat het zo lang duurde , voordat we onze auto konden ophalen . Vriendelijk familie bedrijf , aangename sfeer . We zullen hier zeker onze auto in onderhoud houden , ondanks de afstand .

zoals altijd weer goed geholpen!

keurig geholpen , precies zoals afgesproken

Goed en eerlijk bedrijf

Men heeft tijd voor de klant Doen niet moeilijk als je meerdere wagens wilt uitproberen Wij hadden er drie uitgeprobeerd was geen enkel probleem

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf waar ik graag terugkom

Onlangs een auto gekocht bij van Aarle in Nuland. Veel keuze, goed advies en veel kennis van Volvo. Zeer tevreden over de aankoop en de afhandeling tot aflevering. Kan iedereen aanbevelen hier een auto te kopen. Auto inmiddels iets meer dan een maand in mijn bezit. Nogmaals mijn dank voor het prettige contact en opvolgen van mijn gewenste extra's.

Uitstekende service mogen genieten bij Van Aarle

Kort, bondig, duidelijk, vriendelijk zonder nare verrassingen maar met een bakkie koffie

correct en snelle behandeling .

Van Aarle was voor ons een totaal onbekend bedrijf . Onze ervaring is dat de mensen van van Aarle betrouwbaar overkomen .Geen omhaal van woorden , maar gericht reageren op waar we voor kwamen .

Mooi aanbod voor juiste prijs

7 jaar geleden mijn eerste Volvo bij van Aarle gekocht en enige weken geleden ingeruild voor een nieuwe auto. Deze auto 7 jaar met veel plezier gereden. Goed bedrijf met juiste persoonlijke aandacht voor de klant. Inruilwaarde van de auto 7 jaar geleden gekocht voor een juiste waarde ingeruild. Aflevering nieuwe auto weer helemaal netjes conform afspraak. Door de (vakantie) drukte wel wat langer moet wachten op de aflevering.

zeer klantvriendelijk

zeer klantvriendelijk bedrijf. ben er netjes geholpen.

Volvo V40 T2

Perfect service, nothing to complaint.

Aardig

Heel ardige mensen

Goede service en betaalbaar

Hulpvaardig, komen afspraken na en zijn betaalbaar

fantastisch bedrijf

bram en bart zijn 2 toppers altijd helpen ze als ik vragen heb of wat meer wil weten over iets

Zijn goed is aan te raden voor een Volvo

Ronduit top, klantvriendelijk en meedenkend.

perfect.

Blijf op de kosten letten, het te betalen bedrag was erg hoog.

Top service!

Fijn bedrijf waar je netjes en correct wordt behandeld, leuk contact gehad, niks is teveel. Super service. Het is een leuk familie bedrijf. Mooie auto hier gekocht deze is super netjes afgeleverd.

Prachtige Volvo XC60 gekocht

Afgelopen weekend mijn oude Volvo V40 ingeruild voor een XC60. Ben vriendelijk geholpen, ook als jonge klant wordt je hier serieus genomen. Verder bieden ze een eerlijke inruilwaarde voor de auto en geen onzinnig lage prijzen, personeel is vriendelijk en er is een groot en veelzijdig aanbod aan Volvo occasions. Ik zal ze zeker aanbevelen en Autobedrijf Van Aarle bedankt!

Doet wat men belooft en nog meer...

Voor de eerste keer hier gekocht en afgegaan op wat men op internet te bieden had en wat de reviews waren. Ik kon geen negatieven vinden dus toch maar gaan kijken. Heel goed te woord gestaan en men neemt alle tijd om alles uit te leggen. Een proefrit in een CX 60 gedaan en we waren om. We hebben hem gekocht en we komen zeker hier terug!

Zeer goed, volgens afspraak

Klant sinds 2021. Volle tevredenheid. No nonsense. Aanbevolen!

Super bedrijf met Top service

Enkele maanden geleden bij van Aarle een volvo xc 40 gekocht, mooie occasion met weinig kilometers. Keurig geholpen door de verkopers lekker op mijn gemak de auto's bekeken en pas na een tijdje kwam een verkoper netjes vragen of hij mij ergens mee van dienst kon zijn. Proefritje gemaakt en de koop was snel beslist. Ik kan niets anders zeggen dan dat dit een geweldig bedrijf is, zitten er tenslotte al ruim 30 jaar dat zegt genoeg.

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland