Wederom goede service en deskundigheid

Volgens afspraak, en weer eens erg goed meegedacht.

Top service

Zeer tevreden , wordt altijd netjes geholpen

Zo hoort het

1 week na de overeenkomst gebeld voor afspraak om de auto af te halen, weer koffie bij ontvangst. Na overdracht uitgebreide uitleg gekregen, heel erg goed gedaan! Pluim zeer verdient.

Dit familiebedrijf heeft klantvriendelijkheid en service nog ouderwets hoog in het vaandel staan!

Snel alle zaken geregeld, goede service en persoonlijke aandacht. En bovenal geen gezeur over de inruil maar meteen een gangbare inruilprijs. Erg fijn.

Alles ging zoals verwacht

Mijn afspraak kunnen verzetten, zonder problemen. Duidelijke afspraken die allemaal goed werden gedaan. Kortom, zoals het hoort.

Prima service met een glimlach!

Net een mooie Volvo occasion gekocht met prima garantie en service!

Kei vriendelijke receptioniste

Keurig

Perfecte, op verbinding gerichte behandeling

Van Aarle komt afspraken na en communiceert goed over eventuele afhandeling. Er wordt meegedacht bij het maken van afspraken en van Aarlr heeft goed onderlegde technici in dienst.

Prima adres voor de aanschaf van een nette gebruikte Volvo.

Transparant en afspraken worden nagekomen zoals je van een serieuze partij mag verwachten.

Snelle en goede service door kundig en aardig team

Vragen perfect beantwoord en meedenken in het selecteren van de juiste auto. Snelle en goede service.

Goed en vakbekwaam geholpen

Snel goed en gezellig prima auto’s

waar niets aan ontbreekt

Bekijk de reviews over Van Aarle Volvo en je zal zelf constateren dat er niets ontbreekt aan de tevredenheid van héél veel vaste klanten. Vaste klanten, want lees hoeveel mensen al vele jaren tevreden klant zijn bij Van Aarle en blijven terugkomen. Zo ook met mij. Klant vanaf 2005 en altijd tevreden, want waar vind je een garage die tegen je zegt: ,,Zouden we dit jaar de grote beurt maar overslaan en een kleine beurt doen, je hebt weinig kilometers gereden en dan is een grote beurt een beetje overbodig?" Of waar krijg je de adviezen om je auto in te ruilen zoals bij Van Aarle? Ik was het in de 37 jaar vóór ik bij Van Aarle kwam niet gewend. Altijd kun je er terecht. Altijd word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan en geholpen. Je bent er nog nèt geen familie en dat hoeft ook niet. Nee, voor mij geen andere garage; ik blijf tot volle tevredenheid van de vriendelijkheid en deskundigheid van Van Aarle gebruikmaken tot de Minister het niet meer verantwoord zou vinden dat ik nog autorijd:-) Maar dat duurt nog even. Bedankt Garage Van Aarle; veel succes!

Weer een mooie, betrouwbare auto gekocht.

We komen al jaren bij van Aarle. We kopen hier onze Volvo en brengen hem tevens voor onderhoud. Van Aarle is een betrouwbaar familiebedrijf, dat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Het betekent voor ons dat we zorgeloos kunnen rijden in een hele, fijne auto.

Goeie service !!!

snel geleverd en gemonteerd

Zeer prettig Familiebedrijf

Hele fijne Volvo V60 T8 gekocht. Auto werd perfect volgens afspraak geleverd. Tot nu toe erg tevreden over de afhandeling en klantvriendelijkheid, wij twijfelden tussen een XC60 en een V60 en konden op ons gemak beide auto's uitproberen en kregen ook duidelijke uitleg daarover. Gewoon een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid nog bestaat. Bart en de rest van de familie, heel erg bedankt!!

Gewoon weer top.

Het is eigenlijk hetzelfde als bij die verzekering reclame. "Als je lang genoeg je zelf blijft word je vanzelf bijzonder" Heb reeds dik 20 jaar ervaring met van Aarle en kan zeggen dat ze dat hier ook echt waarmaken.

Voelt vertrouwd

Ik ben er 2x geweest, om een auto te kopen. en om hem op te halen. Beide keren een goede fijne indruk gekregen. Het ziet er verzorgt uit zonder poespas.

Uitstekende garage!

Tijdens onderhoud kon ik op de auto wachten, duidelijke informatie wat er moest gebeuren, prima prijs en vriendelijk en vakbekwaam personeel ! Afspraak = afspraak!

Gewoon goed !

Hier koop je een auto zoals je dat mag verwachten, geen gedoe, maar gewoon in 1 keer goed.

Gewoon, vriendelijk, attent en adequaat

Gewoon, vriendelijk, attent en adequaat

Voel me weer klant

Via een vriend hier terecht gekomen. Meteen een goed gevoel. Klantvriendelijkheid bestaat dus nog. Wordt meteen welkom geheten en een proefrit direct is geen probleem. Auto werd gereserveerd en keurig afgeleverd volgens afspraak. Auto rijdt geweldig, als de service zo blijft: klant voor het leven.

Goed en snel

Gevraagd voor een voorjaarsbeurt voor de auto en lidmaatschap hulpdienst, in no time geregeld!

Prettig contact.Betrouwbaar en deskundig

Idem, zoals boven beschreven

Erg klantvriendelijk

Vriendelijke mensen die inhoudelijk goed op de hoogte zijn.

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland