Deskundig, zeer vriendelijk, betrouwbaar

Geweldig bedrijf, deskundig, klantvriendelijk

zeer goede service en je bent er een echte klant geen nummer

r

Ben heel tevreden met jullie bedrijf, alles wordt volgens afspraak goed afgehandeld . Kleine reparaties worden tussendoor gedaan . De receptionistes zijn heel vriendelijk en behulpzaam .

Super bedrijf

Altijd super netjes Alles mooi en goed geregeld

Solide bedrijf met veel expertise op het gebied van Volvo

Na een korte onderhandeling die voor beide partijen bevredigend verliep heb ik 2 weken later mijn XC60 opgehaald. De besproken punten waren prima opgelost(spuiten voorbumper, grote beurt, lakbeschadiging was behandeld en nieuwe voorbanden) De aflevering op zich was goed alleen wel erg gehaast, na een wel erg snelle proefrit voor verdere uitleg door medewerker die steeds gebeld werd waren we snel weer terug bij de garage. De auto bevalt overigens uitstekend(4 weken in bezit)

Jarenlange goede ervaring

Inmiddels al 3 Volvo's hier gekocht alsook het onderhoud hier altijd laten uitvoeren. Bijzonder klantvriendelijk en eerlijke voorlichting (no noncens en geen gladde verkooppraatjes en echt familiebedrijf met scherpe prijzen en veel keus). Enkele weken geleden een jonge geïmporteerde XC60 gekocht. Eerst doorgenomen wat mijn wensen zijn en er een uitgezocht uit de enorme voorraad. Na een eerste rit waar alle mogelijkheden van de Volvo zijn gedemonstreerd zelf nog een proefrit gemaakt en mocht hem hierna mee naar huis nemen om hem goed te kunnen testen en thuis te laten zien om vervolgens de dag erop weer terug te brengen (woon 55 km van Nuland). Heb deze inmiddels ook gekocht (T8 inscription). Aflevering goed en snel verlopen waarbij alle op en aanmerkingen goed zijn afgewerkt.

Alles opgelost

conform de gemaakte afspraak prima tot tevredenheid geholpen

Vriendelijke, behulpzame en deskundige mensen, fijn bedrijf.

Vriendelijke, behulpzame en deskundige mensen, fijn bedrijf.

Correct en netjes en vriendelijke service en bekwaam personeel

Service beurten worden netjes afgehandeld en bij extra kosten wordt je eerst netjes op de hoogte gebracht. De verkoop van occasions wordt door bekwaam personeel gedaan en vriendelijk. Je weet waar je aan toe bent als je gaat onderhandelen ze zijn eerlijk en afspraak is afspraak. Alles bij alles een betrouwbaar en goed bedrijf.

Blij m.d. auto

Vriendelijk toegangkelijk oke

no nonsens ,eerlijke prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit zeer goed

Zeer goede service, Vriendelijke personeel. Prijs technische zeer goed.

Een uiterst plezierige ervaring met een leverancier die ook "Vol vo"-or haar klanten gaat!

In een ontspannen - no nonsense - sfeer werd voor een aankoop gekozen. Gedane toezeggingen werden als vanzelfsprekend nagekomen.

Voortreffelijk

Heldere telefoonafspraak Goede ontvangst Vlot geholpen Wachten met koffie en krantje erbij. Auto verwend met wasbeurt

Heb er goed aan gedaan mijn intuïtie te volgen, rij nu in een voor mij 'nieuwe' S60.

Al langere tijd zocht ik naar een opvolger voor een V50 waar ik met veel plezier en genoegen 541.000 km mee gereden heb. Al speurend in occasionland en reviews lezend kwam ik uit bij van Aarle. De proefrit was prima, de deal ok en de aflevering zorgvuldig. Voor een Volvo beveel ik van Aarle van harte aan.

Louter positief!

Heb ik hierboven gedaan

Gewoon Goed !

Altijd een vrolijke ontvangst. Goede service en goed advies over wat er nodig is. Geen onzin verhalen.

Tot volle tevredenheid!

Wij zijn al ca 30 jaar klant bij Van Aarle en dat zegt genoeg!

Prima bedrijf

Komen afspraken prima na. Goede koffie tijdens het wachten.

Zee service gericht

Netjes ontvangen, tevreden.

Ik heb het als zeer goed ervaren

We zijn fijn ontvangen en de afhandeling met de aankoop van de auto en de uitleg over hoe alles werkt hebben we als zeer prettig ervaren

Geweldig klantvriendelijke ervaring.

Vriendelijke mensen. Goed advies en een geweldige service. Mensen met kennis van zaken.

Prettig bedrijf

Flexibel