Prima service van een professioneel familiebedrijf

Oplossingsgericht, no-nonsense, effectief en concurrerend qua prijs.

Fijne mensen met zakelijke humor

Goede service, goede producten en fijn onderhandelen en afstemmen.

Professioneel, vakkundig en vriendelijk

Uitstekend!

Uitstekend bedrijf

Goede service, vriendelijke behandeling

door mij gewenste uitvoering van de V70 was gelukkig aanwezig.

Bij zo'n dure auto verwacht ik toch achteraf wel wat betere banden. De APK was nog ruim niet verstreken, echter bij de APK +/- 1 jaar later bleken er ineens vele scheurtjes in wangen van de banden te zitten. Weliswaar was er ruim voldoende profiel maar nu toch reden tot afkeuring. De wagen had blijkbaar voorheen wel heel erg veel in de zon gestaan. In mijn optiek waren een paar betere banden op het moment van aankoop eigenlijk aan te bevelen geweest.

Betrouwbaar en constructief

Voor iedere a-technisch Nederlander met een voorkeur voor Volvo is Autobedrijf Van Aarle het adres! De medewerkers hebben alle kennis & deskundigheid, denken mee en stralen uit dat ze als team opereren. En Van Aarle heeft altijd een groot assortiment occasions in verschillende prijsklassen. Ik rijd twee of drie keer per jaar vol vertrouwen en overtuiging van Den Haag naar Nuland!

Zeker goed

Goed advies .goede verkoper Fijne service

een aanrader

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Ik rij alweer mijn tweede Volvo van Van Aarle, zeer attent en deskundig personeel. Nemen de tijd voor je. Goede adviezen, service is optimaal. Wordt altijd zeer goed geholpen. garantie is duidelijk, doen ze ook niet moeilijk over mocht het net wat anders zijn. een aanrader als je een betrouwbare auto wilt,

Goede service!

Goede en betaalbare service!

Zoals gewoonlijk: prima!

Inmiddels door de jaren heen mijn 4e volvol bij Van Aarle-Rixtel gekocht. Ik ben een kritische koper. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd een korrekte afhandeling van koop en prima service daarna.

Doen alles super volgens afspraak. Zijn duidelijk in alles!

supergoed

leuk en vlot personeel. goede aflevering. ruim 3000 km gereden en geen klacht hij rijd super

Kwalitatief uitstekend onderhoud tegen concurrerende prijzen

De afspraken die gemaakt zijn, worden correct en vakkundig afgehandeld. De prijzen die daar betaald moeten worden zijn zeker concurrerend te noemen.

Goed geregeld en lekker gewoon.

Vanaf 2005 vaste klant. Altijd tevreden met zowel de aankopen van diverse gebruikte Volvo,s alsmede met de onderhoudsbeurten. Ook de nieuw generatie petje af. Afspraak is afspraak.

Altijd een vriendelijke en correcte behandeling. Komen afspraken stipt op tijd na. Eerlijke prijs!

Zeer goede afhandeling!

Klant- en doelgericht no nonsense bedrijf

Van Aarle is een klantgericht en mooi bedrijf waar de monteurs passie hebben hebben voor hun beroep en aandacht voor de Volvo's. Ontvangst gastvrij met een kopje koffie bij het wachten. Top!!

super

Goed adres om een volvo te kopen

Mooie aanbod van Volvo’s met een goede en vakkundige service.

Uitstekende persoonlijke service

Als diverse Volvo’s de afgelopen 25 jaar aangeschaft en in onderhoud. Uitstekende service, nooit gedoe gehad en met personal touch. Ondanks dat ik 60 km verderop woon blijf ik Van Aarle trouw.

Zeer tevreden!

Ik heb mijn auto al zo’n 8 jaar geleden bij van Aarle gekocht, en al vrij snel daarna ook de keuze gemaakt om mijn auto bij van Aarle in onderhoud te doen. Erg tevreden over het persoonlijke contact, goede service, goede prijs voor onderhoud, kortom alles om jarenlang een tevreden VOLVO rijder te zijn.

Geweldige service

We hadden problemen met de auto op de dag van vertrek naar vakantie. Er werd supergoed meegedacht en we konden de eigen auto meerzetten en een leenauto met trekhaak meenemen. Er werd ook nog gauw een kentekenplaat geregeld. Bij terugkomst van vakantie stond onze eigen auto weer klaar !

Geweldige service

Geweldige service, zeer klantvriendelijk