Goed tot de aflevering
Prettig en professioneel geholpen bij de verkoop en bij het administratief afwikkelen daarvan. Echter, bij de aflevering ging het enigszins mis. Het zal best zo zijn dat aflevering van een auto niets bijzonders is voor Van Aarle, voor mij is het dat wel. Ik koop niet elke dag een auto van Euro 57.000; De auto was niet goed gereedgemaakt: er zaten nog kleine krasjes op, die nadat wij ze ontdekten weliswaar weggewerkt werden, maar dat had ook vooraf gekund; een bandenreparatieset ontbrak, daar moest ik om vragen; de verkoper liet zich ook niet meer zien om de auto nog even met mij door te lopen; met een “jongere bediende” , die niet alles wist, moest ik het doen. Verder ontdekte ik pas thuis dat op de factuur vermeld stond dat op de auto een terugroepactie van toepassing was (betrof zo bleek gelukkig een kleinigheidje) Bij navraag begreep ik dat alleen een dealer dit mag verhelpen, maar dit had mij gemeld moeten worden. Wel was men dan weer zo aardig om een in mijn oude auto gevonden sleutel na te sturen.
Dus al met al een gemengd beeld, iets te nonchalant. Jammer, want de auto en prijs zijn goed.