Fijn bedrijf waar je op kunt rekenen

Bedrijf wat zijn afspraken nakomt.

Keurig ontvangst, snelle afhandeling

Voor Volvo moet je bij van Aarle zijn, expertise en vlot veel ervaring, alles professioneel

Vakkundig

Vakkundig en goed geholpen. Zeer tevreden zoals altijd.

Klantvriendelijk

Eerlijke informatie, die afgestemd is op de mogelijkheden en wensen van het individu. Zeer ruime keuze Volvo's in allerlei prijsklassen. Eigen garage voor garantie en onderhoud

Vriendelijk personeel!!

We zijn goed geholpen!!

prima, punctueel en prettig

Onderhoud van mijn auto zoals het hoort d.w.z. Vakkundig, Zakelijk en Zorgvuldig. Ben een tevreden klant. Wat wil je dan nog meer?

Perfect geregld en geheel volgens afspraak

Bij schade veroorzaakt door derde heb ik auto laten taxeren en repareren Er stond direct leen auto met automaat voor me klaar gedurende de reparatie periode Reparatie correct uitgevoerd en zelfs lakstift bijgevoegd Uitermate tevreden over gehele proces en over de aankoop van de wagen een half jaar geleden

Afspraak is afspraak. Service waar je op kan vertrouwen.

Wij zijn al jaren trouwe klant. Nooit teleurgesteld, afspraken worden altijd keurig nagekomen. Betrouwbaar bedrijf, fijne mensen. Fam van Dinther Berlicum

Super snelle en goede service

Bij van Aarle word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en goed en snel geholpen. Het is ook prettig dat ze een goede plek hebben om even te werken, zodat het voor mij geen probleem is om onder werktijd langs te gaan voor een beurt.

Fijne service goed geholpen

Betrouwbaar & goede service

Alle keren dat ik bij Van Aarle kom voor reparaties wordt het snel en doeltreffend opgelost. Afspraken komen ze goed na dus ben zeer tevreden of het bedrijf!

Vertrouwd, deskundig.

Ik denk dat vertrouwd en deskundig voldoende zegt. Jammer dat private lease niet in jullie pakket zit.

Vlotte, eerlijke advisering en levering conform afspraak.

Via internet op zoek naar een goed ingereden hybride V60 kwam ik bij van Aarle terecht. Na helder en degelijk advies, de auto gekocht inclusief een complete 180.000 onderhoudsbeurt en 6 maanden garantie, voor een goede prijs.

Helemaal top

Helemaal top,vriendelijk,kwaliteit en zeer goede service en behulpzaam. Ben al 25 jaar klant bij van aarle,en ik moet zeggen naar volle tevredenheid . Heb hier al mijn volvo's gekocht . Zal hier nog lang klant blijven,ook onderhoud is erg goed .

Vriendelijke en klantgerichte service

Ik vond de verkoper klantgericht en vriendelijk. We kregen goede informatie en er was de nodige flexibiliteit om aan onze wensen te voldoen. Ik houd er een goed gevoel aan over.

Helemaal top

Top service Komen afspraken na Vriendelijk personeel En goede koffie Top garage auto rijdt ook perfect volgende auto komt ook weer bij deze garage van daan !

Altijd geweldig!!!

Ze hebben verstand van Volvo’s. Daar rij ik graag 200 km voor.

Onder het motto “simpel met vlag en wimpel!” Geen opsmuk, heldere uitleg en uitstekende service!

uitstekend

betrouwbaar adres voor aankoop en onderhoud

Supercorrect

Al paar keer reparaties laten uitvoeren bij v Aarle en keurig volgens afspraak geregeld .

Super bedrijf

We doen al jaren zaken met dit bedrijf ze verdienen 5 steren omdat ze een eerlijk en vertrouwd bedrijf zijn die zijn/hun afspraken nakomen en omdat de prijs kwaliteit goed is.

Uitstekend.

Gewoon goed!

Prima, goede service en uitleg.

Bij koop van de Volvo alle aandacht en tijd gekregen. Goede uitleg van alle “snufjes” in de auto gehad. De auto is keurig en schoon overgedragen. Na een half jaar wel al een zwakke accu, voor een auto van 2015 weet ik niet of dit probleem snel is of niet, maar het is netjes opgelost.

Goede service en denken mee

Al jarenlange klant en dat blijf je alleen als je tevreden bent en vertrouwen hebt in het bedrijf

Weer ouderwets netjes en zorgvuldig geholpen

Weer een prima service, komen afspraken na en goed geholpen, klaar terwijl je wacht. Kleine tip, even een hogedrukspuit over de winterbanden, dan zien ze er gelijk top uit!

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland