Prima ervaring, koop al jaren mij volvo's bij Van Aarle.

Meerdere Volvo's hier gekocht en altijd goede ervaringen gehad met zowel de aanschaf als de service. Grote voorraad en voor elk wat wils. Ik slaag hier beter als bij de volvo dealers die door de importeur zijn aangesteld.

Gewoon goed

Vriendelijk, afspraken nakomend.

prima persoonlijke behandeling

Ruim de tijd voor mijn persoonlijke wensen en een goede deal

goede koffie verder prima

Al jaren goede ervaring met v Aerle.

Fantastische service en erg eerlijk

Iedere keer als ik daar komt wordt ik zeer vriendelijk geholpen en prijs is prijs geen gedoe met afdingen etc. Ik ben een meer dan tevreden klant als jaren.

Netjes geholpen

Ik had eerder al een auto gekocht bij jullie,en dacht daar ga ik opnieuw weer een Volvo kopen. Prettig geholpen zou deze garage aan bevelen.

Wordt altijd goed behandeld

Zijn al 20jaar klant en hopen nog lang klant te blijven Groetjes

Werd zeer correct geholpen in een prettige sfeer.

Prima service verlening. Bandenwissel zomer-winter. Lekker kopje koffie!

Klantvriendelijk, betrouwbaar en betaalbaar.

Ben al meer dan 25 jaar tevreden klant bij van Aarle Volvo. Sinds mijn 1e Volvo 850 geen ander merk meer overwogen ondanks de afstand.

Top service

Vanaf de eerste hartelijke ontvangst had ik de indruk dat service en kwaliteit hier de boventoon voeren. Jaren geleden al een auto hier gekocht en mede door deze ervaring nu opnieuw een occasion gekocht. Exact volgens afspraak afgeleverd, goede inruil gekregen en de auto in tiptop staat aan ons overhandigd. Hoop nog vele jaren in onze V70 te mogen rijden!

Prettige en vakkundige service!

Wij zijn goed ontvangen en er is duidelijk uitgelegd was de kosten waren t.b.v. de reparatie. Auto zeer netjes retour mogen ontvangen

Snelle, goede en vriendelijke service

Keurig op tijd en goed geholpen. Goed advies mbt reparaties in de toekomst. Ik ben al vele jaren klant, in al die jaren bij hen nooit een vervelende ervaring meegemaakt.

Goed en betrouwbaar.

Dit is onze 7e Volvo die we bij van Aarle gekocht hebben. We zijn al bijna 25 jaar naar volle tevredenheid klant.

Redelijk snel en conform afspraak

Op de afgesproken dag en tijd werden mijn winterbanden redelijk snel gemonteerd. Ik had slechts een kleine wachttijd voordat ik aan de beurt was. Prima service.

Fijne, vakkundige mensen!

We kochten de auto hier en de mensen van Van Aarle doen ook het onderhoud en we zijn daar heel content mee. Goede prijs-kwaliteit verhouding en in het contact zijn ze gericht op de lange termijn.

Service!

snelle en nette service

Ik kwam bij de garage voor APK keuring, snel en netjes uitgevoerd. Ondanks steekproef ging het toch nog snel, de werkmogelijkheden tijdens het wachten zijn prima.

Alles netjes in orde

Het hele proces ging erg vlot, zowel de inname van de auto als het klaarzetten van de nieuwe. De auto heeft een apk en een onderhoudsbeurt gekregen en ook het verleden van de auto was beschikbaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen , het personeel was erg vriendelijk. De auto rijdt zonder problemen. Ik ben erg tevreden met hoe alles gegaan is. Ik raad van Aarle aan.

Goed behandeld

Ik heb een auto gekocht en binnen vier weken al voor reparatie bij jullie geweest. Niet leuk uiteraard, alle mankementen tot nu toe gerepareerd en goed te woord gestaan. Tot nog toe all-over tevreden. En nu afwachten hoe de auto zich de komende maanden houdt. Jullie hebben het volste vertrouwen, dus ik doe mee hierin.

Excellent!

Uitstekend ontvangen door Ron van Aarle. Verkoopproces verliep heel soepel en alle aanvullende afspraken correct nagekomen. Heel blij met de auto! Ook tijdens periode tussen kentekenaanvraag en aflevering goed op de hoogte gehouden. Volvo for life!

Geweldig bedrijf

Fantastisch bedrijf met hele goede adviezen en service. Voor elke VOLVO rijder aan te bevelen.

Serieus bedrijf, verstand van zaken en liefde voor het product . Geen onzin maar doen wat afgesproken is, top!

uitstekend

Zeer goede service en vriendelijke mensen. Veel vakkennis aanwezig en ze komen alle afspraken na! Geen grote overdreven verhalen en het wordt niet mooier gemaakt dan het is. Gewoon de waarheid en je hebt het idee dat je bij van Aarle als klant gewoon nog koning bent. Gewoon een zeer goed bedrijf wat ik aan iedereen die een Volvo wil zou aanraden.

Geweldige service. Duidelijk, transparant.

Mijn eerste ervaring met van Aarle. In alle opzichten een geweldige klantervaring. Van receptie to verkoop tot onderhoud. Top service!

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland