Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat het probleem met uw portieren en ramen links nog niet volledig verholpen is. Omdat u uw V50 niet bij ons heeft gekocht hebben wij geen (recente) historie van uw auto. Het is daarom lastig te achterhalen hoe de klacht is ontstaan. Het kan dat er meerdere kabelbreuken in de kabelboom zitten, dat er contacten geoxideerd zijn, of dat het probleem in een van de centrale modules zit. Indien gewenst kunt u hiervoor een nieuwe afspraak maken met onze werkplaatsreceptie.
Bedankt voor uw review, vervelend dat er kort na de onderhoudsbeurt een melding in uw display is verschenen. Neem gerust even contact met ons op voor het verhelpen van de meldingen of kom (op werkdagen) even langs als u in de buurt bent. Wellicht is een van de lampjes van een van de remlichten defect, we lossen dit uiteraard graag en snel voor u op.
Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat u tevreden bent met de geboden oplossingen. Ook voor uw reguliere onderhoud zien wij u graag terug in onze werkplaats.