Hallo Marco, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u niet tevreden bent over onze service tijdens uw bezoek. Het is vervelend dat de XC90 waarvoor u onze showroom bezocht door een interne registratiefout als BTW-auto op onze website vermeld stond terwijl het een Marge-auto is en u als zakelijke berijder dus geen BTW kunt aftrekken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Bedankt voor uw leuke review. We zijn u graag t.z.t. terug voor het onderhoud van uw nieuwe V70.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de geboden service en oplossing n.a.v. het probleem met uw V40 naar uw wens zijn verlopen. Dat is uiteraard ons streven.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zien u graag terug voor het reguliere onderhoud van uw V70.
Bedankt voor uw leuke review.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen u veel rijplezier met uw nieuwe XC60 en hopen u ook voor uw reguliere onderhoud te mogen verwelkomen.
Bedankt voor uw beoordeling naar aanleiding van uw bezoek aan onze werkplaats voor het onderhoud van uw XC60.
Goed om te lezen dat uw nieuwe V70 zo goed bevalt. Wij wensen u veel veilige kilometers toe. Bedankt voor uw leuke review.
Bedankt voor uw leuke beoordeling. Graag tot ziens voor het reguliere onderhoud van uw XC60.
Bedankt voor deze positieve review en beoordeling. We vinden het erg leuk dat u telkens weer de moeite neemt om helemaal vanuit Zutphen naar ons te komen voor het onderhoud aan uw XC60.