Super top!

Mijn rijbewijs in een keer gehaald. Door corona een aantal keer stilgelegen maar rijles was altijd goed.

Helemaal top!

Ik het zeer naar mijn zin gehad en mijn rijlessen goed ervaren.

Heb mijn rijlessen bij José gevolgd en dat is mij altijd heel goed bevallen, goede sfeer, en goede lessen want ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen. Ga zo door!

Ik vond het een leuke en leerzame periode.

Ik vond het nooit vervelend om te gaan lessen. Er was een goede begeleiding tijdens het lessen, en er hing altijd een goede sfeer. Je dacht goed mee in het inplannen van de examens.

Op me gemak

Goede rijschool met goede techinieken

Vind het fijn om hier te lessen. Het word duidelijk uitgelegd en je leert het op een juiste manier.

Top!

Hele goede rij lessen gehad die mij op een erg leerzame en gezellige manier in 1x hebben laten slagen!

Fijne rijschool

Altijd mooi op tijd. Op zijn tijd streng maar over het algemeen gezellige ritjes achter de rug. Bedankt José !

Goede instructeur en fijne rijomgeving

Fijne auto, duidelijke en vriendelijke instructeur en geslaagd na 1 keer

Hele leuke en vooral leerzame lessen

De lessen bij Jose waren leuk en heel leerzaam

Super!

Het was een super leerzame en gezellige tijd!

De rijlessen waren altijd leuk en goed.

Mijn ervaring met rijschool berlicum is zeer prettig.

Goede rijschool

De rijschool geeft goede en leuke rijlessen.

fijne leerzame rijschool

hele prettige rijlessen gehad, en in een keer geslaagd!!

Fijn

Alles werd heel duidelijk uitgelegd, hoe je het het best aan kan pakken en wat slim is om te doen in een bepaalde situatie. Er word naar je geluisterd en als je een bepaald onderdeel wil oefenen dan word daar ruimte voor gemaakt. Af en toe werd er wel heel direct gereageerd, als iets niet goed was dat komt wel hard aan, maar dan ook uitgelegd waarom.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring. Ik heb met veel plezier elke les gereden. Duidelijke uitleg. Top ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is zeer goed met dit bedrijf het is fijn ze helpen je super goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leuke rijlessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne gezellig en duidelijke rijlessen. Top

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb elke keer weer een leuke rijles gehad en ben in 1x geslaagd dankzij de leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool erg tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren altijd erg gezellig en leerzaam!

Kaathoven 35

5383 KV Vinkel