Goede service!

Top geregeld, auto gekocht en deze laten afleveren, auto was keurig in orde, schoon en volle tank. Prijzen tevens zeer schappelijk. Tevreden.

Heel erg tevreden!!

Erg tevreden over hoe alles verlopen is en hoe bizar schoon de auto werd afgeleverd. We hebben gebruikgemaakt voor de afleverservice aan huis en de jongen die ‘m kwam brengen had zelfs een papiertje bij z’n voeten liggen zoadat de auto niet vies werd. Kregen leuk presentje bij de auto en later nog een leuke, handgeschreven kaart over de post. Echt een leuke ervaring geweest! Bedankt Sven!!

Uitstekende service

Meedenkend, open en erg vriendelijk. Service van deze level wordt schaarser en schaarser. Joris en Kasper bedankt voor de goede zorgen. Ben erg blij met mijn CUPRA Born.

Ruime keuze jonge occasions en vriendelijk personeel

Voor een jong gebruikte auto is dit een prima adres. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en er werd meegedacht om tot een deal te komen. Jammer genoeg verliep het vervolg niet zoals gewenst. Dit was overigens grotendeels buiten de schuld van de dealer. De communicatie bleef wel goed en uiteindelijk is alles op zijn pootjes terecht gekomen en rij ik nu naar tevredenheid in mijn nieuwe aanwinst.

Afspraken worden niet nagekomen

Auto gekocht met gemaakte afspraken. Afspraken worden niet serieus genomen en niet na gekomen !

Fijn bedrijf! Dominique Leus is echt een topvent!!

Fijn bedrijf! Dominique Leus is echt een topvent!!

vriendelijke en snelle service Jari van de Put, locatie Aalten

vriendelijke en snelle service door Jari van de Put, locatie Aalten Erg vriendelijk en klantgericht, bellen en mailen als de auto klaar is. Deze is gewassen en uitgezogen! perfecte service

Mooie garage met fijn personeel

Ik ben goed ontvangen zonder afspraak daarna afspraak gemaakt voor een proefrit Alles was goed voorbereid en zijn daarna tot een goede deal gekomen.

Prettige service

Erg vriendelijk en klantgericht

Marcel Poelman is een betrouwbare en professionele verkoopadviseur, mét gevoel voor humor!

Deze week een mooie Audi gekocht bij Marcel Poelman, verkoopadviseur bij Huiskes Kokkeler te Hengelo. We hadden wat aandachtspuntjes, welke voor de aflevering allemaal perfect zijn opgelost. De prettige omgang zal ons bijblijven, ik kan iedereen deze vriendelijke verkoopadviseur aanraden!

Fijne begeleiding

Marcel Poelman van locatie Hengelo heeft mij uitstekend begeleid met de aanschaf van een audi A4 van Selectie: Plus. Met prettige communicatie, informatie en geduld heeft hij dit proces met mij doorlopen. Top verkoper, top bedrijf!

Heel erg blij met mijn nieuwe auto

Wout heeft mij fantastisch geholpen en ik ben super blij met mijn nieuwe auto

Goed ontvangen. Vriendelijk personeel.

Goed. Alleen voor mijn oude auto veel te weinig geboden.

Top service

Top service

Fijne garage, behulpzaam personeel en een top auto!!!!Leve Volkswagen!

Top garage met goede uitleg en gevoel voor humor!!gewoon top

Hele fijne verkoper met de juiste handelingen voor het goed verlopen van een koop van een nieuwe aut

top!

Fijne ontvangst, alles relaxed.

Een kopje koffie na de testrit en koop van de auto was wel fijn geweest. De auto werd bij mij thuis afgeleverd en aangezien wij 140 kilometer van de garage wonen was dit heel aangenaam. Er ontbraken enkele onderdelen van de bandenkit maar die zijn keurig nagestuurd. Een fijne ervaring met deze garage!

Fantastische service en ontzettend vriendelijke mensen! Top auto's!

Ik heb al 3 autos bij deze dealer gehaald. Ik ben altijd top behandeld, ze hebben goed inruilprijzen gegeven en heb voor mijn gevoel ook altijd hele mooie prijzen betaald voor de gekochte auto's (allen occasions). De aflevering is netjes, er wordt de tijd genomen om alles uit te leggen en mocht er toch iets niet goed zijn, dan wordt er alles aan gedaan om het naar tevredenheid op te lossen. Het enige nadeel is dat ze ver in het oosten van het land zitten. Ik kan niet wachten op een vestiging in het midden van het land. :-)

Super survers

In 1 woord super

geweldig

Ze boden mij een vervangende auto aan i.v.m. uitlopende werkzaamheden en dat was top. een aandacht puntje vind ik wel ze hebben de auto netjes gewassen een stofzuiger even er door heen halen was het helemaal top geweest.

Verkoop auto goed nazorg zeer slecht

Beste allen, ik heb een prachtige auto gekocht bij de dealer in Hengelo… alleen kwam de poetser die ikzelf heb ingeschakeld om de auto winterklaar te maken er achter dat de auto aan de zijkant overgespoten was(niet gemeld bij de verkoop)en het uitwasemen hiervan was zeer slecht uitgevoerd. Om dit op te lossen dient de auto gepolijst te worden en om de kosten hiervan te verhalen op de dealer ging in eerste instantie goed maar opvolging van de gemaakte afspraken zijn zeer slecht, mails worden niet beantwoord en bij een terugbelverzoek kan je lang wachten want terugbellen wordt niet gedaan. Het gevoel wat ik persoonlijk heb bij deze dealer is ja ze zijn goed in wat ze doen(auto’s verkopen)maar de nazorg en de communicatie is zeer slecht. Hoop dat de dealer hiervan kan leren en in de toekomst het beter zal doen, ikzelf moet maar wachten wanneer ze de gemaakte afspraken nakomen mbt het betalen van de helft van het polijsten van de Audi A3. Een gelukkige maar teleurgestelde Audi rijder.

Goed en snel geholpen

Vriendelijke geholpen door medewerker met fijne uitleg

Teleurstellende ervaring met leenauto

Ik heb mijn leaseauto gebracht voor onderhoud en APK, waarbij ik gebruik wilde maken van een leenauto. Omdat de UP leenauto’s niet beschikbaar waren, kreeg ik een Skoda mee. Tot mijn verrassing werd hier later een fors bedrag voor in rekening gebracht. Wat me stoort, is dat ik hier van tevoren niet over geïnformeerd ben. Als klant had ik graag willen weten dat er extra kosten aan verbonden waren, zodat ik de keuze had kunnen maken. Het zou klantvriendelijker zijn geweest als dit vooraf duidelijk gecommuniceerd werd, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Onprofessioneel personeel

Onlangs geholpen door een jonge medewerker die duidelijk geen idee heeft wat klantbeleving is of moeite doet om zijn klant fatsoenlijk te benaderen. Kopje thee zat nog niet half vol. Terwijl ik zit te wachten belt (!) medewerker mij om te melden dat de reparatie klaar is - zat nog geen 10 meter bij hem vandaan. Doet overkomen alsof reparatie noodzakelijk is; bij navraag bij andere VW-garage bleek dit niet zo te zijn. Medewerker straalt in alles uit dat goed scoren bij de werkgever belangrijker is dan een tevreden klant. Na jaren trouwe klant denk ik dat dit mijn laatste bezoek aan HK is geweest.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: