ronduit uitstekend

Onlangs besloten een "nieuwe" auto te kopen, na even op autoscout gekeken te hebben kwam ik al snel bij Huiskes Kokkeler terecht. Na met een uiterst vriendelijke en correcte verkoper Marcel gesproken te hebben was de knoop snel doorgehakt. Geen testrit, auto niet gezien, puur gekocht op basis van vertrouwen. De auto werd vandaag keurig net geleverd aan huis. Super goede service en prettig contact.

Professionele ervaring

Zeer prettig en vakkundig geholpen door Niels. We wilde een Mini kopen en kwamen met een Audi thuis. Complimenten aan Niels.

Super geholpen door de medewerkers van de vestiging Almelo

Perfecte service door de vestiging Almelo

een garage waar ik op kan vertrouwen!

Al vele jaren ben ik klant van Kokkeler, eerst in Enschede en nu moet ik naar Hengelo. Tot nu toe is de service uitstekend. Heb net een andere auto gekocht en ook de verkoop was goed. Ik geniet nu van een T Cross. Ga zo door!

Tevreden

Goed en prettig advies daarnaast geen gejengel betreffende de inruilwaarde.

Top, persoonlijk en professioneel

Wij werden hartelijk ontvangen en er werd tijd voor ons genomen. Zelfs de kinderen konden uitleg krijgen. Er werd geluisterd en vanuit onze wensen aanbod gedaan.

Superservice

Dankzij de vakkundige hulp van kasper, tot aankoop van een superb, gekomen. Tweede auto die wij bij dit bedrijf kopen en waar je nog als klant, en niet als nummer, wordt gezien.

Prima afhandeling

Van plan te kijken naar een Touran, de mazzel gehad dat er net 1 week later 1 binnenkwam. Ook het over laten zetten van de tweede accu (elders) in goed overleg prima kunnen regelen.

kordaat in de verkoop en inruil

als bovengenoemd ,echter R.D.W. en kenteken reg gooiden roet in het eten. veder ok,tevreden klant.

Goed geholpen en keurige auto

Bij aanschaf van een Audi Q7 kundig geholpen door Wout. Geen overbodige verkooppraatjes, maar duidelijk en heldere communicatie.

Netjes ontvangen Beurt goed uitgevoerd volgens afspraak Aardige mensen Mooi bedrijf

Te weinig tijd genomen om auto af te leveren

Wat mij tegenval is de tijd die men inpland om een auto af te leveren, in dit geval heb ik een Audi Q6 aangeschaft die boordevol elektronica zit gadgets. Er was maar 1 uur gepland en de man (jonge man) die vloog als een bezetene door het systeem , Ik heb de helft niet meegekregen en hij sloeg heel veel mogelijkheden over want dat was voor hem niet belangrijk, het moest zo snel dat toen ik al bij het filiaal weg was gereden hij belde dat hij vergeten was dat ik nog papieren uit het handschoenenvak moest ondertekenen en dus rechtsomkeer moest rijden naar jullie pand , Daarbij kwam ook nog dat men mij niet had ingelicht hoe het door jullie geleverde alarm werkte en ik naderhand gegevens moest aanleveren en tot overmaat van ramp het alarm al 2 maal is afgegaan zonder reden en dat de auto dan in een stand kom waarvan alle Signallampen in de auto gaan en blijven branden en de auto niets neer doet Inmiddels heb ik gisteren ook een klacht ingediend bij Faringwell, Al met al heel jammer

ze doen moeite om de juiste auto voor je te vinden

Het was lastig voor mij om een auto te vinden die voldeed aan mijn wensen en eisen en binnen het leasebudget lag. Maar de contactpersoon van H-K (Niek O.) heeft heel veel moeite gedaan om toch een auto te vinden die geschikt was. Dank daarvoor.

Zeer klantvriendelijk en servicegericht!

Wordt behandeld als een goede vriend. Niet alleen maar willen verkopen, meedenken in de wensen en net dat stapje extra zetten. Tot nu toe het beste bedrijf waar ik een auto heb gekocht. Complimenten!

Fantastisch!

Op zoek naar een andere auto binnengelopen bij Huiskes-Kokkeler in Doetinchem. Deskkundig, eerlijk en prettig geholpen door Joris Reinders. De keuze laten vallen op een Skoda Karoq, een hele fijne auto. We blijven hier zeker klant! e

Goede en vriendelijke service

In december bij Huiskes-Kokkeler in Doetinchem voor een nieuwe auto wezen kijken. We werden goed en vriendelijk geholpen door Niels Tomesen en uiteindelijk tevreden naar huis gegaan met mijn aankoop Audi a3.

Goud voor Wout en natuurlijk voor de geweldige Q6!

Plezierig contact, zakelijk, persoonlijk en vakkundig.

Probleemloos

Onlangs een Audi Q2 S Tronic gekocht bij filiaal Hengelo. Onze A3 ingeruild. Zeer vriendelijke en nette verkoper (mag ik de naam wel noemen?). Alles was perfect geregeld. Nam uitgebreid de tijd om mijn vrouw de voordelen van een automaat uit te leggen. Zeer plezierige ervaring.

Klantvriendelijk en klantgericht

Betrokken en betrouwbare medewerkers die de klant en de kwaliteit op de juiste wijze weten te combineren.

Heel eerlijk na eerdere minder goede ervaringen met Huiskes-Kokkeler, heb ik contact gehad met Lars Helthuis in Oldenzaal. Hier stond een auto (nieuw) waarin ik interesse had. Heel net contact en de auto gereserveerd om te komen kijken en nadien ook tot dat de lease rond was. Correct geholpen, goede communicatie en service. Erg blij met mijn nieuw auto, maar ook het contact. Het vertrouwen in Huiskes-Kokkeler is zeker terug!

Fijne en prettige Volkswagen dealer

Was op zoek naar een andere auto, mijn voorkeur was een Volkswagen. Kom zelf uit Nijmegen, maar zag deze auto in Hengelo staan. Heb contact opgenomen met de afdeling verkoop. De auto stond netjes klaar voor een proefrit te maken, en ben ook netjes te woord gestaan. Ook heb ik de autoverzekering bij de dealer afgesloten, daar zitten heel veel voordelen bij. Ben heel erg te vrede, en zeer goede ervaring met deze dealer/verkoper.

Top service !

Zeer prettig geholpen, fijne en heldere uitleg van de monteur.

Perfecte klantenservice en snel oppakken van vragen.

Weer gekozen voor een Tiguan, nu een jongere R line. Op afstand gekocht, op mijn adres geleverd en inruiler meegenomen. Correcte afhandeling. Verkopers staan je netjes te woord. Pluim voor deze hulpvaardige service.

Keurig bedrijf met vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Correct en perfekte afhandeling, volgens afspraak! Bij het ophalen van mijn auto zag het er Top uit.

Heel erg fijn geholpen

Erg fijn geholpen door de verkoper die alle tijd voor ons nam en erg vriendelijk was. Ik heb meerdere keren contact gehad en alle keren nam deze alle tijd voor mij. Contact altijd als zeer prettig ervaren.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: