Top…

Prima Goede contact maker! Natuurlijk veel te veel bijbetalen…. Maar iedereen moet wat verdienen( hi hi)

Top en hoge standaard

Keurig geregeld en voortreffelijke afhandeling van vragen e.d.

Een auto verkopen gaat perfect, maar daarna.....

Bij leasemaatschappij aangedrongen mijn nieuwe skoda via Huiskes-Kokkeler te leveren want ik probeer lokale ondernemers te steunen. Prachtige auto waarbij het verkoopproces netjes verliep. Nu gevraagd om een witte nummerplaat. Voor 8:00 bellen geeft je een AI stem (per definitie al irritant) die vraagt wat je wil maar mij niet verstaat. Als hij eindelijk snapt dat ik doorverbonden wil worden met verkoop blijft hij in eindeloze rondjes draaien. Zeg me gewoon dat ik vanaf 8:00 kan bellen of verbind me door..... Als ik vervolgens op 17:15 bij het magazijn sta om de nummerplaat op te halen reageert niemand op de bel. In de VW showroom verwijzen de verveeld aanwezige medewerkers mij terug naar de balie. Iets met een kasje en een muur.... Bij de balie weet een langslopende medewerker mij te melden dat ik een andere keer maar voor 17:00 moet terugkomen.... Ik ben bij andere garages betere service gewend. Dit lijkt wel een gemeentehuis..... Of het bedrijf is gesloten, of je helpt een klant......

Nette aflevering en alles volgens afspraak

Zo hoort het te zijn

Vanaf de eerste kennismaking na binnenkomst in de Audi-Select showroom een gevoel van gemak en rust. Niks gejaagd, leuk praatje, proefrit en de puntjes op de i. Dit is precies de Hollandse nuchterheid die je nog vindt in het oosten van het land. Ik kan iedereen uit de Randstad aanraden hier een auto vandaan te halen. Niels, nogmaals bedankt!

Geweldige ervaring bij Huiskes-Kokkeler.

Vanuit het zonnige zuiden zag ik een mooie VW Tiguan online. Na telefonisch contact te hebben gehad met Lars waren we er eigenlijk zo uit. Na een fijne ontvangst in Oldenzaal en een fijne proefrit uiteindelijk tot koop overgegaan. Na twee weken (nieuw kenteken moest aangevraagd worden) zou ik mijn nieuwe auto netjes thuis geleverd kunnen krijgen (thuisleverservice), maar uiteindelijk wilde ik de auto toch graag zelf in de garage ophalen. Tijdens het hele proces intensief contact gehad met Lars. Hij is heel klantvriendelijk en neemt echt de tijd voor de klanten. Ook met alle vragen kon ik terecht bij Lars. Echt een topper voor dit bedrijf! Ik zou mijn volgende auto (maar dat duurt nog even) zo weer bij dit bedrijf kopen. Succes met jullie bedrijf en wie weet tot in de toekomst.

Fijne zaak!

bijzonder vriendelijke en laagdrempelige benadering. goed overleg mogelijk en afspraken duidelijk gemaakt. prettig zaken doen met aangenaam personeel.

Totale beleving

Prachtige golf 8 GTI gekocht bij Huiskes - Kokkeler. Complimenten voor verkoper WD, iemand die een klant begrijpt en afspraken nakomt. Van proefrit tot aflevering, alles is perfect geregeld. De GTI is in een onberispelijke staat afgeleverd.

uitstekend

Goed, was een fijne samenwerking en heb de auto die ik zo dol graag wilde.

Recent heb ik bij jullie een Audi A3 Limousine aangeschaft en ik ben erg tevreden over hoe alles is verlopen. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering ben ik vriendelijk en professioneel geholpen door Marcel Poelman, wat ik als zeer prettig heb ervaren. De auto werd keurig afgeleverd, met een volle tank en als extraatje kreeg ik twee flessen wijn mee - een leuke verrassing. Een paar dagen later kreeg ik ook nog een felicitatiekaart per post voor de aanschaf van de auto – echt een leuke en attente verrassing. De auto bevalt uitstekend: hij rijdt comfortabel, is een automaat en ziet er perfect uit. Kortom: een betrouwbare en prettige ervaring. Bedankt voor de fijne service!

Top!!

Prima geholpen door Wouter. Ben superblij met mijn audi q4 etron. Via de mail goed op de hoogte gehouden over levering Super!!

geweldig

Goede services . Complimenten naar Wout. Wat heb jij je goed voor ons ingezet. Vriendelijkheid en hulpvaardig. Top! Een goed voorbeeld voor de hele organisatie

Super netjes geholpen

Eerste afspraak netjes en vriendelijk ontvangen. Goed uitleg en auto stond klaar voor een testrit. Bij ophalen auto alles uitgelegd gekregen van de auto. Ook na afloop op afstand hulp gekregen als we iets niet begrepen.

Uitstekend.

We werden vriendelijk en duidelijk geholpen. Prima auto , dit zochten wij.

Een bedrijf waar de klant nog centraal staat.

Huiskes -Kokkeler Oldenzaal is wat ons betreft een uitstekend bedrijf. We ruilden onze auto daar in. De inruil verliep uiterst plezierig en correct. Mede dankzij de inzet van Lars. Er werd alles op alles gezet om onze nieuwe Tarraco nog op tijd te leveren. Bij de aflevering werd alle tijd genomen ons de belangrijkste gebruiksaanwijzingen uit te leggen. De auto werd tot in de puntjes verzorgd afgeleverd, met volle brandstoftank en volgeladen accu. Ook een leuke attentie ontbrak niet. Een bedrijf waar service en aandacht nog hoog in het vaandel staan

Zeer positief.

Zeer vriendelijk personeel met aandacht voor de klant. Van receptie, werkplaats tot en met verkoop. Nemen alle tijd zonder opdringerig te zijn. Kortom zeer goede ervaring. Meeste contact gehad met afdeling verkoop omtrent aankoop Touareg. Hierbij uitstekend geholpen door verkoopadviseur Dani Bats.

Dramatisch

Schandalig om zo met mogelijk nieuwe klanten om te gaan. Arrogantie ten top bij binnenkomst. Drie medewerkers achter de balie die je totaal negeren. Bijzonder klantonvriendelijk.. Men kijkt niet op om je in ieder geval te begroeten. Uiteindelijk maar op een bel gedrukt om te laten horen dat er iemand aanwezig is die graag geholpen wil worden. Uiteindelijk kwam er een medewerker in beweging die mij te woord heeft gestaan en plichtmatig heeft geholpen. Dit was de eerste en tevens laatste keer dat ik een bezoek heb gebracht bij deze garage in Almelo.

Perfecte ervaring met Huiskes-Kokkeler

Perfecte ervaring met Huiskes-Kokkeler. Goede service, heel klantgericht.

Service gericht en men neemt de tijd voor de koper's!

foto's zeggen vaak meer dan duizend woorden!

Florian Boitelle was perfect

Hij was/is perfect (maakt alles) voor de cliënt nodigen

Duidelijk verhaal, door en door betrouwbaar

Wij zijn hier meer dan vijfentwintig jaar klant. Het merk Volkswagen staat voor ons voor betrouwbaarheid en degelijkheid. Huiskes-Kokkeler en alle medewerkers maken dit keer op keer voor 100% waar.

prima, prettige, deskundige en keurige verkoop en afhandeling

Werd keurig, netjes en vriendelijk geholpen. Men nam uitgebreid de tijd voor de verkoop en transactie en ook de oplevering van de Q8 verliep zeer prettig

Fantastische service en samenwerking.

Super goed geholpen door Richard te Brake, perfecte uitleg en neemt voldoende tijd voor de klanten. Ook het aanbod van auto's en de showroom ziet er fantastisch uit. De auto die wij bij jullie gekocht hebben zag er als nieuw uit. Super, en nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Goede service en persoonlijke benadering.

Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto: een persoonlijke benadering door de vriendelijke verkoper en een goede service.

Alles tot in puntjes afgehandeld. Ik kom hier al jaren na tevredenheid.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: