Fantastisch bedrijf met persoonlijk contact !

Bedankt Emiel voor de goede hulp. een blije koper vanuit het midden van het land. waar de meeste VW dealers nog van kunnen leren is het persoonlijke contact die Huiskes wel heeft. meedenkt en een beetje extra wilt doen voor de klant. geen instelling van ze komen toch wel aanwaaien... bedankt voor alles tot de volgende auto!

Snel, correct, goede prijs/kwaliteit en een vriendelijke service. Top

Zeer slecht, criminelen en bedriegers.

Als je je auto moet onderhouden, vermijd dan hun diensten. Ga liever elders voor betrouwbaarheid. In de afgelopen 3 jaar liet ik alle grote onderhoudsbeurten van mijn Audi bij Audi Centrum Doetinchem uitvoeren, maar tot mijn verbazing werd ik herhaaldelijk teleurgesteld. Als je iets soortgelijks hebt meegemaakt, maar niet zeker weet, ga er dan maar van uit dat je ook bent bedrogen. Hier zijn enkele punten waarvoor ik betaalde maar die niet werden uitgevoerd: In 2021 betaalde ik voor nieuwe ruitenwissers, maar na de onderhoudsbeurt piepten ze nog steeds. Ze beweerden dat ze waren vervangen, maar uiteindelijk moest ik ze zelf vervangen. In 2022 betaalde ik voor het vullen van mijn Ad-Blue tank voor een vakantie. Toen kreeg ik een melding dat deze leeg was, hoewel ik geen kilometers had gemaakt. Audi kon niets doen omdat ik al op vakantie was. Koelvloeistof werd niet bijgevuld, en de navigatie-update werd niet uitgevoerd, hoewel ik ervoor had betaald. Deze ervaringen deden me hun betrouwbaarheid in twijfel trekken. Daarom ging ik naar een andere Audi-dealer en merkte op dat alles zonder problemen werd uitgevoerd en de prijzen gunstiger waren. Deze zomer besloot ik toch nog een keer naar Audi Centrum Doetinchem te gaan vanwege bepaalde redenen. Ik ben ZZP'er en verlies dagelijks inkomen. Ze maakten een afspraak voor één dag, maar op de dag zelf belden ze dat ze het niet zouden redden vanwege de drukte. Ik moest betalen voor de huurauto voor het hele weekend vanwege hun fout en kreeg geen navigatie-update, ondanks de betaling. Toen ik hen opnieuw belde, vertelde meneer Wesel dat ze het niet hadden gehaald en dat ik maar een keer langs moest komen op een zaterdag. Had ik een afspraak nodig? Nee. Ik zei oké. Dus ging ik de week erop naar Audi Centrum Doetinchem voor de update op een zaterdag. Ze vertelden me dat ik een afspraak moest maken en dat ik het niet direct kon laten updaten! Wat een gedoe met deze mensen. Blijf uit de buurt, en ik garandeer je dat je elde

Kan niet beter

Van begin tot eind goed contact, overleg en afhandeling gehad.

Onderdelen staan eindeloos op backorder

Ik zit vanaf mei te wachten op een onderdeel voor mijn golf 8 . Het gaat op een regeleenheid. Vandaag netjes gebeld. Wat een drama aan de telefoon. Je krijgt steeds de zelfde antwoorden. We weten het niet. En om het nog klantvriendelijker te maken gooit de persoon de haak erop. Ik wil weten waarom het zolang duurd. En waarom de levertijd zolang is. Word tijd dat dealers druk zetten op de leveranciers. Ik heb nog nooit zoveel storingen en ellende gehad met een volkswagen. Daarom een dikke 1. Ps: ik zou niet zomaar een slechte revieuw schrijven. Maar dit komt puur door die persoon de de haak erop gooide omdat ik meer info wil. Driss

Zeer klantvriendelijk en ongedwongen omgang met klant.

Per toeval terechtgekomen bij Huiskes-Kokkeler, best wel spannend omdat we niet bekend waren met het bedrijf. Het bleek echter een goede stap te zijn. Een uitermate rustige verkoper die ons absoluut niet onder druk zette en ons zeer professioneel begeleide.

Super service en zeer klantvriendelijk

Super klantvriendelijk en geweldige service. Aanrader !

Prettige verkoper

Betrouwbaar

Alles keurig geregeld

Op de dag van afhalen, was de opvang goed geregeld, goede uitleg gehad over de auto en daarna zonder problemen weggereden. Kom er al jaren vanuit Tiel, mede door de goede sevice.

Precies wat ik zocht

Mijn verkoper is een Seat-verkoper. Ik zag een twee jaar oude T-ROC. Met 4-wiel aandrijving ideaal voor het trekken van een caravan. De verkoper heeft zich helemaal ingeleefd in de T-ROC om de verschillen met mijn oude auto goed aan te kunnen geven. De prijs voor mijn oude auto was zeer reeel en die van de nieuwe reeel. Met dit alles was de koop snel beklonken.

Fantastic support through the entire purchasing process! Very happy!

From the beginning the beginning to the end of the purchasing process of my new Audi, Huiskes-Kokkeler provided outstanding service! The initial offer for the auto was transparent and complete, and they provided support for the details throughout the entire process, including insurance, financing, licensing, etc. I was well taken care of, and am very happy with my new Audi.

Opnieuw aflevering van een Audi volgens gemaakte afspraken.

Weer een Audi bij Huiskes-Kokkeler gekocht. Alles weer volgens gemaakte afspraken. Heel fijn allemaal. Een dikke pluim voor verkoper Marcel.

vriendelijk en profesioneel

Heel vriendelijk en goed geholpen door Wouter,

Hier is de klant koning!

Vandaag heb ik m’n Audi A3 plug in opgehaald bij Huiskes. Het hele proces van inruil, advies, aankoop , proefrit tot aflevering is verricht door Marcel Poelman. Een top begeleider die je rustig gevraagd en ongevraagd advies geeft. Ook de uitleg na aflevering over het functioneren van een hybride was geweldig. Kortom een top begeleider en adviseur! Een volgende keer kom ik hier zeker terug. Marcel, nogmaals dank voor je inzet!

Kort geleden heb ik een Audi aangeschaft bij Huiskes Kokkeler, en ik ben enorm blij met de hulp van de heer R. te Brake. Zijn advies over de auto was uitstekend en de communicatie verliep perfect.

Top snelle service

Komt hun afspraken na en vriendelijk personeel

Ronduit triest!

Vorig jaar november een nieuwe Audi E-tron 55 S-Edition aangeschaft en dit jaar een nieuwe Seat Ibiza voor mijn vrouw. Over de gehele service met betrekking tot de verkoop ben ik zeer tevreden. De heren die hierbij van dienst zijn geweest hebben goed werk geleverd. Wat voor mij zeker van groot belang is is de service op het moment dat er zich problemen voor doen. Hier heeft men (verkoop uitgezonderd) echt forse steken laten vallen. Tot op de dag van vandaag hebben ze niets van zich laten horen. We zijn nu een week terug uit Italië met forse hagelschade, deuken, kapotte voorruit. De alarmcentrale doet niets, Audi Insurance (Allianz) doet niets, Audi mobiliteitsgarantie doet niets. Ik heb zelf de repatriëring geregeld via mijn lokale autogarage waar ik normaliter kom. Audi is opgehaald, Seat werd gebracht. Anders hadden we niet terug gekund met onze kinderen en bagage. In de vakantie tevens contact gehad met Huiskes Kokkeler om afspraken te maken voor de vervanging van de voorruit en de reparatie van de hagelschade gezien ik na de vakantie weer aan het werk moest en ook een vervangende auto moet hebben. De verkoper heeft alles doorgemaild naar de juiste afdelingen en personen, hem valt niets te verwijten. Echter zijn collega's moeten tot op de dag van vandaag nog steeds contact opnemen!!! De voorruit is gisteren vervangen door mijn eigen lokale garage die er wel is om het moment dat je hulp nodig hebt. Ook is hier de schade expertise geregeld. Ook is hier netjes de vervangende auto geregeld. Waar is Huiskes Kokkeler op het moment dat zich problemen voor doen? Ik vind het ronduit schandalig dat er niets wordt gedaan. Ik verwacht van een fullservice bedrijf ook service. Alleen auto's verkopen is geen kunst. Raad ik dit bedrijf aan? Zoals ik er nu in sta niet. Koop ik hier over 3 tot 4 jaar weer twee nieuwe auto's? Nee zoals ik er nu in sta niet.

Zeer de moeite waard ritje van Gennep naar Hengelo!!

Gisteren onze Audi A1 citycarver 1,5 tsi mogen ophalen in Hengelo. Vanaf de bezichtiging tot en met de oplevering in contact geweest met Marcel. Alles ging zeer gemoedelijk en in goed vertrouwen. Super!!! Groetjes Ewa en Mark

Top service! Gemaakte afspraken worden nagekomen

Door Marcel fantastisch geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Audi, alles is in goed vertrouwen gegaan van de proefrit, betaling tot het afleveren. Alle afspraken die gemaakt zijn, zijn meer dan nagekomen en waargemaakt! Marcel hartelijk dank voor jouw expertise en service. Mvg, Wisse

Persoonlijke en professionele klantbeleving

Afgelopen maand de gelukkige eigenaar geworden van een Q5 Sportsback, meer aanbod te vinden in Nederland maar vanwege de persoonlijke aanpak en professionele verkoop/ levering proces gekozen voor Huiskes-Kokkeler Doetinchem.

super goed geholpen door mirco

alles is gebeurt zoals afgesproken en goede service

Goed en zorgzaam

André had voor ons rustig de tijd genomen om alles door te nemen en uit te leggen hoe alles werkte.

Uitstekend.

Contact met het bedrijf was heel plezierig. De verkoper verdient een groot compliment voor zijn deskundige en uitgebreide begeleiding.

Top service!

Vanaf begin tot eind super geholpen en mijn wensen konden waar gemaakt worden! Ik raad het iedereen aan om hier een auto aan te schaffen.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: