Zeer slecht, criminelen en bedriegers.
Als je je auto moet onderhouden, vermijd dan hun diensten. Ga liever elders voor betrouwbaarheid.
In de afgelopen 3 jaar liet ik alle grote onderhoudsbeurten van mijn Audi bij Audi Centrum Doetinchem uitvoeren, maar tot mijn verbazing werd ik herhaaldelijk teleurgesteld. Als je iets soortgelijks hebt meegemaakt, maar niet zeker weet, ga er dan maar van uit dat je ook bent bedrogen.
Hier zijn enkele punten waarvoor ik betaalde maar die niet werden uitgevoerd:
In 2021 betaalde ik voor nieuwe ruitenwissers, maar na de onderhoudsbeurt piepten ze nog steeds. Ze beweerden dat ze waren vervangen, maar uiteindelijk moest ik ze zelf vervangen.
In 2022 betaalde ik voor het vullen van mijn Ad-Blue tank voor een vakantie. Toen kreeg ik een melding dat deze leeg was, hoewel ik geen kilometers had gemaakt. Audi kon niets doen omdat ik al op vakantie was.
Koelvloeistof werd niet bijgevuld, en de navigatie-update werd niet uitgevoerd, hoewel ik ervoor had betaald.
Deze ervaringen deden me hun betrouwbaarheid in twijfel trekken. Daarom ging ik naar een andere Audi-dealer en merkte op dat alles zonder problemen werd uitgevoerd en de prijzen gunstiger waren.
Deze zomer besloot ik toch nog een keer naar Audi Centrum Doetinchem te gaan vanwege bepaalde redenen. Ik ben ZZP'er en verlies dagelijks inkomen. Ze maakten een afspraak voor één dag, maar op de dag zelf belden ze dat ze het niet zouden redden vanwege de drukte. Ik moest betalen voor de huurauto voor het hele weekend vanwege hun fout en kreeg geen navigatie-update, ondanks de betaling.
Toen ik hen opnieuw belde, vertelde meneer Wesel dat ze het niet hadden gehaald en dat ik maar een keer langs moest komen op een zaterdag. Had ik een afspraak nodig? Nee. Ik zei oké. Dus ging ik de week erop naar Audi Centrum Doetinchem voor de update op een zaterdag. Ze vertelden me dat ik een afspraak moest maken en dat ik het niet direct kon laten updaten!
Wat een gedoe met deze mensen. Blijf uit de buurt, en ik garandeer je dat je elde