Ik heb eerst een proefrit gedaan en daarna snel de knoop doorgehakt. Sven heeft mij bijzonder goed en vakkundig geholpen. Alles werd snel geregeld en de communicatie was erg duidelijk.

Goede service echter auto niet helemaal ok

Service enz was goed en ook de uitleg voor mijn eerste elektrische auto was heel goed. Helaas bleek achteraf nog mankementen te zijn b.V. krasjes, roest en beschadigde bumper. Het is met de verkoper al besproken en zal bij de update in augustus meegenomen worden.

Goede service!

Op zoek naar een niet al te oude tweedehands auto kwam ik terecht bij Huiskes-Kokkelaar en daar ben ik prima geholpen en geslaagd. Scherp geprijsde occasions, heldere uitleg en duidelijke afspraken, met als bonus dat de auto ook nog eens thuis werd afgeleverd. Al met al goede service!

Slechtere service kan haast niet

Na een enorme reeks aan slechte ervaringen heb ik besloten een review achter te laten. Van een auto die ging naar een andere klant waar ik in had proefgereden en akkoord voor had gegeven tot de arrogantie van de medewerkers in de showroom. De algehele ervaring is ronduit bedroevend. Ik kan niet wachten tot het leasecontract is afgelopen om naar een andere partij over te stappen.

In één woord TOP!

We zijn erg goed geholpen door Marcel Poelman van Huiskes-Kokkeler Hengelo! Top advies en super vriendelijk! Je wordt warm ontvangen en gelijk al vriendelijk en behulpzaam maar vooral deskundig geholpen. We hebben een super mooie Audi gekocht! En zijn dik tevreden over de service! Bedankt Huiskes-Kokkeler! Bedankt Marcel!

Onze ervaring is dat wij een prachtige Audi A5 hebben gekocht! Dat is gelukt via Marcel Poelman een top begeleider en adviseur! Hij geeft je het gevoel van de klant is koning! En niets is hem teveel! Tevens hebben wij prima ervaringen met ander personeel van Kokkel- Huiskes. Wil en Max van Olderen. Veenendaal

Prima bedrijf

Fijn contact, vertrouwen.

Prettig, ontspannen en ervaren

We hebben ons bezoek aan deze kundige garage en de aankoop van onze nieuwe Audi als zeer prettig ervaren. Van binnenkomst en ontvangst, advies over de auto tot aan het brengen van de nieuwe auto voor de deur van ons huis. Marcel heeft vele jaren ervaring en is bereikbaar en beschikbaar voor alle vragen. Wij komen vast weer terug!

Uitstekend!

Medewerker die mij heeft geholpen was erg behulpzaam en vriendelijk! Had overal verstand van en kon al mijn vragen beantwoorden.

Wij worden altijd super geholpen

Wij hebben tot op heden twee keer een tweedehands auto gekocht in Hengelo en worden dan altijd super goed geholpen. Daarnaast hebben wij onze auto altijd in onderhoud in Almelo en die denken altijd geweldig met ons mee als het gaat om onderhoud. Goed en eerlijk advies, super

Met enorme aandacht voor de klant een mooie auto gekocht

Hier verkoopt men auto's door eerst aandacht en veel kennis aan de klant te bieden, wat nog eens met veel passie overgebracht wordt. Erg prettig.

Teleurstellend

Onze dochter kocht haar 1e auto nadat ze kort daarvoor haar rijbewijs gehaald had. Beloofd was dat er een feestje van gemaakt zou worden. Wij hadden in ieder geval de taart meegenomen. Maar bij aankomst stond de auto gewoon tussen alle andere auto's en van dat feestje hebben we helemaal niets gemerkt. Geen doek over de auto of een strik er op, niet eens haar naam op de auto. En als klap op de vuurpijl kreeg ze bij betaling van de auto 2 flessen wijn aangeboden. Dat geef je toch niet aan een jonge bestuurder! Al met al had hier meer aandacht aan besteed mogen / kunnen worden.

Geweldig!

Prima service!

goed geregeld!

niks op af te dingen

Veel keus in jong gebruikte V W auto's

Wat ook belangrijk is een prettige verkoper

Super geholpen door Niels Tomesen .

Hier wordt echt de tijd genomen voor je !! Geen haast , of stress ! Alles goed uitgelegd , onder het genot van een lekker bakkie koffie , of sterkers ! Thx Niels , groetjes vanuit 020.

Prettige verkopers en goede service

Ik ben prettig geholpen en ook goede service gekregen. Ben ook eigenlijk niet anders gewend, ben al jaren klant bij HuiskesKokkeler

Prima geholpen

Leuke auto in Aalten gekocht voor een redelijke prijs, een goede inruilprijs gekregen. Het contact met de verkoper heb ik als zeer positief ervaren, het gaf direct een goed gevoel en gaf ook de doorslag bij de aankoop.

Klasse bedrijf.

Ik heb mijn VW Golf in onderhoud bij jullie vestiging in Enschede,ik heb een mail gestuurd maar dat ging niet goed vandaar via deze weg.Mijn auto heeft een inspectie en een navigatie update gehad,Ben zeer goed geholpen door Sabrina zij is nieuw bij jullie het voelde bij mij gelijk vertrouwd.Ik ben al ruim 40 jaar klant bij dit bedrijf,ook al zijn ze druk ze hebben altijd een luisterend oor voor je dat is zeer prettig je voelt je thuis.

Echt Top - jammer dat jullie niet ook in Amsterdam regio zitten

Sinds een paar dagen rijden we met veel plezier -ok het mooie weer hielp- in een supermooie A5 cabrio, een demo model van Huiskes Hengelo. Marcel -maar ook een collega wiens naam we vergaten - was super behulpzaam en heerlijk aangenaam en eerlijk “to the point`’. Dit was zowel in de “exploratory” fase een week eerder, alsook gedurende de efficiënte maar vooral ook persoonlijke en eerlijke en complete afhandeling van offerte; bv hoe te betalen en de details van de koop-aflevering. Hoewel we zelf niet van “Pump & Circumstance” zijn, was het onthullen van onze koop met mooie attenties echt leuk georganiseerd. Vooral gewaardeerd omdat we helemaal uit Amsterdam kwamen Te ver van Amsterdam om hen als default audi service garage te kiezen helaas… Maar belangrijkste na 13 jaar moesten we onze Chrysler Cabrio met een traan inruilen bij hen -prima korting/inruil, uiteraard net iets minder dan gehoopt- maar we hebben nu een echt nog mooiere / zuinigere en zeker ook modernere en heerlijk rijdende auto. Alles perfect zoals beloofd…Marcel en collega’s: bedankt !

schandalig duur onderhoud

Voor mijn Seat Ateca kreeg ik een prijsopgave voor een 30.000 km-beurt. Standaard, geen enkele bijzonderheid en exclusief eventuele meerwerkkosten: €854,54. Als je kijkt op de officiële website van Seat dan kost een 'Longlife Onderhoudsservice' voor deze auto met deze km-stand: €380,=. Huiskes-Kokkeler voegt daar zonder overleg een reeks van onnodige zaken aan toe ter waarde van bijna €500! Dit riekt naar oplichting. Ik heb de afspraak twee weken geleden afgezegd met opgave van reden, geen reactie op gehad. Zal wel door schaamte komen. Ik laat het onderhoud elders doen en stap later dit jaar over op een ander merk.

Goed zeer goed

Ik heb twee weken terug mijn Audi a1. Opgehaald bijna. Nieuwe auto levering. Top. Service top. Geweldig geholpen door Rick. Bij de Audi dealer uit Hengelo. Ov

Fantastisch

Na een lange zoektocht naar een nieuwe VW Polo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Michael de Graaf van Huiskes-Kokkeler. Onwijs leuk contact met hem vanaf het eerste moment. Zeer klantvriendelijk, professioneel en servicegericht. Er werd meegedacht met mijn wensen en alle afspraken die we hadden gemaakt zijn ook nagekomen. Toen het moment daar was dat ik mijn nieuwe auto mocht ophalen, werd daar een speciaal moment van gemaakt en echt de tijd voor uitgetrokken met tevens een uitgebreide uitleg. Zo speciaal om zo de nieuwe auto in ontvangst te mogen nemen. Een hele fijne ervaring om zo je nieuwe auto te kopen en complimenten aan Michael voor je service. Zo blij met mijn nieuwe auto.

Auto inruilen, niet doen

Hadden een mooie voor hun vreemd merk occasion staan en wilde mijn eigen auto inruilen. Foto's gemaild en daarna nog de gegevens om een offerte te maken en daar kwam de offerte: Viel bijna van mijn stoel af voor wat ik terug kreeg voor mijn auto en wat er bijbetaald moest worden. Reactie: dit is wat er voor uw auto geboden word..........waardeloos, doe dan geen inruilprijs en zeg dat je er geen belang bij hebt om de auto in ter ruilen. Heb gezegd doe nu hetzelfde met de auto die jullie hebben staan (voor de hoofdprijs) en kijk eens wat daar de waarde van is maar daar komt natuurlijk geen reactie op. Dus let goed op ruil hier geen auto in en ga naar een ander autobedrijf waar je wel een eerlijke inruilprijs krijgt voor je auto. Heren suc6 verder met deze praktijken!

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: