Professioneel bedrijf

Fijn geholpen door Wouter Stegink, complimenten!

Netjes.

Ik ben goed geholpen. Heb een proefrit kunnen maken. De verkoper was een rustige man ,wat mij ook ook wel beviel. Kreeg ook een volle tank mee. Tja. Gewoon netjes behandeld.

Prima verkoop en service

Was zeer tevreden over de aankoop van mijn Volkswagen. Goede informatie, uitgebreide uitleg. Toen er een klein defect was, in een paar minuten verholpen.

Fijne ontmoeting met veel medewerkers en uiteraard ook met de verkoper Marcel

Vriendelijkheid en het nakomen van afspraken staat hier in een hoog vaandel! Bij het eerst contact met Marcel werden we al enthousiast maar vonden dat eigenlijk ook niet zo gek met zo.n lange staat van dienst vanuit zijn 23 jaar Audi werkervaring! Na de proefrit in een nog even goed gewassen A4 Avant werden de zaken snel en prettig overeengekomen en mochten we na een week onze prachtige auto ophalen! Al het overige personeel wat we even zagen (showroom/administratie en werkplaats) zei ons gedag en dat is echt als heel fijn ervaren! Marcel staat voor wat ie zegt en doet, is benaderbaar, open en eerlijk naar de klant! Meer dan een 10 kan ik niet geven (deze score is het hoogst haalbare) maar de pluim deel ik nog wel uit middels deze review!

Goede service en prettig contact

Top service. Erg prettig contact gehad met Marcel en alles snel geregeld! Aanrader!

Top geholpen en voorzien

Niels is een erg prettige verkoper. Geen gepush. Geduld. En komt beloftes na, op gezette tijden mailen hij ons over een auto die.binnenkwam. Na een half jaar was het raak. Ook de aflevering, auto helemaal naar Diemen gebracht door Evan en ruim de tijd genomen voor tekst en uitleg qua werking van alle nieuwe dingen. Heel erg bedankt en wij zijn reuze blij met onze auto

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Fijne verkoper goed advies en niet opdringbaar

Positieve ervaring met de aankoop van Skoda Octavia diesel

Vriendelijke en goede service

Aanrader!

Na een zoektocht uitgekomen bij een Q5 Hybride bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo. Deze jong gebruikte Audi uit de Selectie plus, was na telefonisch contact met Marcel Poelman gereserveerd voor een proefrit, het prettige contact tijdens en na de aankoop was persoonlijk en professioneel. De 130 punten check- toch een nieuwe set banden op kosten van H-K bevestigen dat je toch bij de officiële Audi dealer het beste af bent, en de aflevering - aan huis ook geen probleem. Al met al de 5 sterren verdient!

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Een top deal en super blij met mijn nieuwe bolide.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Afspraak is afspraak, zeer klantvriendelijk en top service!

Goed en professioneel geholpen, men neemt echt tijd voor je als klant.

Bert heeft mij uitstekend geholpen en mij op weg geholpen in en met mijn nieuwe Kodiaq. Top !

Prettige ervaring bij aankoop

Rustig de tijd gekregen om een beslissing te nemen. Even een proefritje begeleiden. Zakelijk, maar ook vriendelijk. Zonodig terug met vragen over de nieuwigheidjes.

Goed, vriendelijk

Goede ervaring, vriendelijk personeel, eerlijk bod gekregen op mijn auto om in te ruilen en een fantastische auto ervoor terug gekregen! De rit vanuit de andere kant van Nederland voor deze auto was het absoluut waard.

Vlot team, goede service en komen na wat ze afspreken.

Enthousiaste verkoopadviseur (Wouter) met verstand van zaken, maakt waar wat hij afspreekt, heeft een top auto afgeleverd waar we nog veel plezier mee zullen hebben.

Prettig contact gehad en goede tips

De aflevering was weer goed geregeld het enige wat ik heb gemist was het flesje wijn verder alles toppy.

Mijn 40+ jarige klantervaring bij DAGO werd weer positief verlengd

Sinds 1980 ben ik klant bij DAGO Doetinchem en heb, na de overname door Huiskes-Kokkeler, voor het eerst een auto bij de nieuwe onderneming aangeschaft. Het was een zeer plezierige ervaring, want er werden meteen spijkers met koppen geslagen door Niels Tomesen. Het stelt mij gerust dat de er nu en in de toekomst op dezelfde vertrouwde wijze met klanten omgesprongen wordt. Afspraken nakomen in een prettige sfeer!

Voortreffelijk geholpen

De communicatie vooraf via de mail en daarna de keren in showroom waren voortreffelijk. Heel snel tot overeenstemming gekomen mbt de aanschaf van een voor mij nieuwe auto. Heel blij met deze garage. En net m’n nieuwe T-Roc.

Prettig en duidelijk.

Prettig en duidelijk

Zeer prettig bedrijf, met een goed gevoel een auto aanschaffen.

Prettige aankoopervaring met Marcel gehad, alles duidelijk uitgelegd en zeer correcte aflevering van de Audi Q3 Sportback, alles zoals besproken. We zullen Huiskes-Kokkeler zeker aanbevelen en staat bovenaan onze dealerlijst voor een volgende auto!

Gewoon perfect geholpen zoals altijd !!

Marcel Poelman, Heeft mij erg geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Dit is de 2e auto die ik bij Huiskes-Kokkeler heb aangeschaft en ben weer uitstekend geholpen. Na financiën rond krijgen heeft heb ik mijn Audi A5 Coupe Sportback voor mijn deur staan een droom auto die ik al jaren wou.

Fijn geholpen!

Prettige aankoopervaring met Marcel gehad. In één keer geslaagd. Ook levering en uitleg van de auto waren goed geregeld. Alle vertrouwen dat de service naderhand net zo goed zal zijn als tot nu toe. Bedankt!

Top bedrijf.

Ik ben voor een Tiguan gaan kijken bij Huiskes-Kokkeler, daar perfect ontvangen en geholpen door Daan Moester, professioneel en goed advies gekregen over deze auto. Met uiteindelijk de koop van deze bom volle auto. Aflevering wat ook top geregeld. Daan nogmaals bedankt.

Geweldig, snel en vakkundig!

Vanuit Rotterdam vol vertrouwen onderweg naar Huiskes/Kokkeler in Hengelo door een mooie advertentie van een VW Tcross waarbij Daan Moester ons vanaf het eerste telefonische contact het vertrouwen gaf dat het de rit waard was. En hij had gelijk! Daan is ontzettend vriendelijk, heeft kennis van zaken en reageert snel: je wordt gehoord en gezien. Een stukje rijden maar dan heb je ook wat: mooie auto en een top-verkoper. Ontzettend veel dank voor de perfecte hulp Daan.

Prettig zaken gedaan

Naar mijn mening ben ik zeer goed en zakelijk geholpen door Daan Moester, een kundige goede verkoper. Het hele traject van en na aankoop is duidelijk en goed uitgelegd. Kort samengevat Daan is een nette en goede verkoper dat waarderen mijn vrouw en ik. Doe hem de groeten en met een vriendelijke groet, Lucas en Margje

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: