zeer tevreden

Goed meegedacht, tevreden over deal. Erg blij met de nieuwer auto

Top bedrijf.

Geweldige garage,zeker een aanrader.

Keurig en correct behandeld.

Telefonisch id3 gekocht, voelde vertrouwd. Daarna werd de auto keurig thuis afgeleverd. Super service

Positieve ervaring

Fijn contact gehad met André Haafkes vestiging Oldenzaal. Deskundige uitleg en uiteindelijk aflevering gehad, top!

Zeer te vreden

Ik ben zeer goed geholpen door het personeel .en niks was teveel voor ze alles in de puntjes geregeld .ik ben tevreden en ik ga zeker nog eens een auto kopen bij hun Gr uit het zuiden

Professioneel en fantastisch geholpen

Voor een nieuwe Audi gaan kijken bij Huiskes-Kokkeler, daar perfect ontvangen en geholpen door Remko. Helder, professioneel en duidelijk advies zodat we de beste keuze hebben kunnen maken. Ook de correspondentie van bestelling tot levering was goed. Bij het ophalen ook alles duidelijk uitgelegd. de dag er na gebeld hoe alles was verlopen. Kortom een absolute aanrader

We zijn bijna opgelicht.

Let op als je hier een nieuwe voorraadauto koopt.!! (Zonder kenteken) Schrijf het chassisnummer op en vergelijk dit zorgvuldig met koopovereenkomst. Wij kochten hier Eniaq80X voor ca. € 66.000,00 Kregen auto gepresenteerd als de onze die wij niet gekocht hebben. Grootste, meteen zichtbare, verschil. Door ons gekocht met zgn. Chrystal Face grille. De gepresenteerde auto had deze niet. Nieuwprijs aan ons gepresenteerde auto ligt ca. € 3.000,00 onder de door ons gekochte auto. Was verkoper nog niet eens opgevallen. Vakman!

Erg goed geholpen en helemaal tevreden met de aankoop

We zijn erg tevreden met de manier waarop we zijn geholpen. Niets was teveel, we konden alles vragen en uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de aankoop van een prachtige auto. We zijn de hele aankoop bijgestaan door Daan. Een vlotte verkoper die zijn afspraken allemaal is nagekomen. Nogmaals bedankt Daan en tot de volgende keer!

goed geholpen

Ik ben goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe auto. Prettige verkoper.

Fijne service

Professioneel bedrijf met veel keuze, goede service, en veel klantgerichtheid. Heel blij met mijn aankoop

Super geregeld

Super geregeld

Heel goed!

Klantvriendelijk en doen wat ze beloven

Prima en direct geholpen door Peter. De auto kon meteen nagekeken worden.

kopen van een auto

geholpen door daan moester. kreeg zeer goede prijs voor de in te ruilen volvo. aflevering was bij mij thuis, door hartklachten niet goed mogelijk de auto op te halen. daardoor was de informatie over de auto helaas summier, de chauffeur was blijkbaar niet goed op de hoogte. wel reden om de aanschaf van een caddy binnen korte termijn ook bij huiskes-kokkeler te doen.

goede service en probleem oplossend

Marcel Poelman heeft mij geholpen, wij zijn heel blij met de Audi, alles is heel goed geregeld en met heel veel begrip voor onze situatie, hartelijk dank voor de goede service, bij de volgende auto zal ik zeker weer bij hem aankloppen.

Super fijne en persoonlijke ervaring!

Daan had van de aankoop van onze nieuwe Seat echt een feestje gemaakt. Het was alsof we een splinternieuwe auto gingen kopen. Al het contact was fijn en we voelden ons speciaal. Dank!

Top service en komen toezeggingen na

Via internet hadden wij een auto gezien en kwamen uiteindelijk bij Huiskes-Kokkeler terecht. Maar omdat de afstand best ver was hebben we digitaal moeten afstemmen (telefonisch en per email). Uiteindelijk hebben wij de auto aangeschaft, zonder een keer langs geweest te zijn. Achteraf denk ik bij mezelf, hoe heb je nog een dergelijk grote investering kunnen doen zonder daar een keer geweest te zijn?! Kennelijk was het vertrouwen dermate hoog dat ik die beslissing heb durven nemen. Sterker nog, we zijn erg blij met de auto!

zoals gewoonlijk perfect

Ik had al een review of enquete destijds na de aankoop ingevuld

ik ben ontzettend goed geholpen

ben dik tevreden met mijn auto

Fantastisch geholpen door Marcel Poelman

Heel persoonlijke benadering, niet opdringend. Kortom fijn bedrijf!

Erg positief

Alleen maar vriendelijke en professionele mensen

Goede afspraken en goed contact

Zeer goede ervaring met het aankopen van onze VW Caravelle . Met verkoper Dominique zeer prettig zaken gedaan en geholpen in de definitieve keuze VW.

Altijd goede ervaringen mee gehad alleen de laatste keer een klein minpuntje

Ik heb goede ervaring met huiskes de kokkeler. Echter na aanschaf een een VW T-ROC bleek dat de navigatie alleen werkte via mijn telefoon. Na navraag bleek dat ik de orginele vw navigatie kon kopen voor 675 euro. Wel heeft men mij de helft van het bedrag terug betaald. Dit had ik liever van te voren geweten.

Een fijn bedrijf met goed personeel!

Van het uitzoeken van de juiste auto tot het wegrijden uit de showroom zijn vriendelijk en kundig geholpen. We zijn erg tevreden en weten dat we altijd terecht kunnen.

Super services en snel geholpen. Top!!

Perfecte informatie, snel en vakkundig. Alles afgestemd op mijn vraag. Keurig afgeleverd. Zoals het hoort, maar bijna niet meer voorkomt. Wel bij Huiskes-Kokkeler.!!!

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: