Prima ervaring, goed voorgelicht!

N.v.t.

We zijn door Lars Helthuis zeer prettig en vakkundig geholpen.

Het is een super fijne auto, goede keus gemaakt.

Prima audi is gewoon leuk auto

Dankjewel voor snelle behandeling

Al de 9e auto gekocht, dan moet het goed zijn toch?

Stipte leveringen, afspraken nagekomen, geen mindere ervaring.

Gewoon geleverd zoals afgesproken

De RS6 werd zoals afgesproken geleverd. De auto voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Leuk geholpen door Daan! Weer een mooie VW T-Cross voor de deur!

Daan heeft goed naar ons geluisterd en binnen 1,5 uur was onze Golf 7 ingeruild voor een half jaar oude T-Cross. We zijn goed door Daan geholpen en hij heeft alles goed afgehandeld.

Fijne service, goed geholpen, eerlijke prijs.

Valse voorlchting

Vakse voorlichting en vanuut jullie kant geen xcuus of oplossing

Ik werd goed geholpen de levering verliep ook perfect.

Ik werd goed geholpen de levering verliep ook perfect.

Gemoedelijk en professioneel

No-nonsense service met professionele medewerkers die altijd met je meedenken.

Top geholpen door Marcel.

Op zoek naar andere auto naar 5 keer Mercedes-Benz gekocht te hebben. Uitgekomen bij Audi A 4 avant s line dat moest het worden.Internet afgezocht 1 gevonden bij Huiskes-Kokkeler Hengelo precies de auto die ik zocht,Via internet een inruil verzoek ingediend naar een paar uur al een heel redelijk inruil voor stel.Gelijk tijdig bij andere dealers een in ruil voor stel kreeg daar inruil voorstel 3dagen later intussen al bij Marcel Poelman van Huiskes-Kokkeler geweest en al snel overeenstemming en koop beklonken.Bij aflevering heel duidelijk uit leg gehad door Marcel over de auto wat ik bij andere Dealers nog nooit heb meegemaakt heb ,dus als de Audi bevalt is de volgende zeker weten bij Marcel

Perfecte service ! Direct komen tot realistisch zaken doen.

Goede service verlening door dhr Moest er. Snel handelen, goede tussentijdse communicatie. Direct en zeer correct. Kortom perfect geholpen op weg naar veel rijplezier.

Bijzonder vriendelijk

Ben heel fijn geholpen door Daan, heel vriendelijk en rustig en meedenken over verschillende dingen. Hebben zelfs mijn familie in het zonnetje gezet omdat ze mij aanbevolen hadden bij Huiskes- Kokkeler. Heel bijzonder.

Schade aan mijn auto niet vergoed

17 december jl werd mijn auto aangereden door een medewerkster van de poetsafdeling. Ivm de schade-afhandeling hebben wij een schadeformulier ingevuld,en deze dame beweerde dit op kantoor te hebben afgegeven. Achteraf blijkt deze dame onverzekerd. Ze reed in een auto van Huiskes Kokkeler,ze werkt voor Huiskes Kokkeler en nu blijkt dat zij onverzekerd is. Ik heb 1200 euro schade,en bij Huiskes Kokkeler weigert men de schade met de verzekering te regelen. Fijn bedrijf! Graag wil ik een oplossing,want de medewerkster kan deze schade niet betalen. Dit betekent ook dat als je schade krijgt met iemand van Huiskes Kokkeler dat je kunt fluiten naar je geld! Groet A.Kurvers 0655166025

Super!!

Je wordt snel en fijn geholpen. Door de snelle service kan ik nu al optimaal genieten van mijn nieuwe auto. Bedankt Daan Moester!

Uitstekend!

Het belang voor het tevreden stellen van een klant en meedenken tot een oplossing, ben je hier op het juiste adres. Heel fijn contact gehad met Marcel Poelman omtrent een aankoop, snelle reacties en ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan.

Zeer klant en service gericht!

Op zoek gegaan naar een jong gebruikte Q3 Sportback voor de lease (ivm lange levertijden) en via de leasemaatschappij op de website terecht gekomen van Huiskes-Kokkeler Autogroep waar alle informatie te vinden was inclusief zeer duidelijke foto's. Audi is emotie dus wilde de Q3 Sportback ook wel live zien dus meteen gebeld en kon 's middags al terecht waar ik hartelijk werd ontvangen door Marcel Poelman. Na een kop koffie en duidelijke uitleg heb ik de reis terug gemaakt naar Limburg en dit was zeker de moeite waard. Nadien nog email contact gehad en inmiddels is de order geplaatst en zie ik uit naar de eerste kilometers in de Q3 Sportback!

Goede service en fijne afhandeling bij aankoop Skoda Octavia occasion

Zag een mooie Skoda Octavia combi met een "RS look" die aan alle wensen voldeed. We hebben de hele afhandeling van proefrit tot het overgaan vd aanschaf als zeer prettig ervaren en de auto werd precies volgens de gemaakte afspraken rijklaar opgeleverd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. (sinds enkele dagen in bezit nu)

To the point met humor

Via internet de occasions bekeken en contact gelegd met Daan Moester. Hij reageerde snel en liet weten dat de up waarin ik in geïnteresseerd was helaas was verkocht. Hij kwam met alternatieven en speelde goed in op mijn wensen. Hij zorgde ervoor dat de auto klaar stond voor bezichtiging en dat alle gegevens over onderhoud bekend waren. Het besluit tot koop was snel gemaakt en de formaliteiten bij de overdracht en vrijwaring keurig en attent verzorgd.

De presentatie, uitleg over de Audi A3 Sportback en overdracht was TOP!

De presentatie op de website met talrijke foto's gaf mij een uitstekend beeld van de auto. Maar je koopt een auto, dus toch even van Limburg naar Hengelo afgereisd. Achteraf was dit gelet de indruk die ik heb gekregen van het bedrijf Huiskes-Kokkeler absoluut niet nodig geweest.

TOP, geweldig geholpen

We zijn erg goed geholpen door dhr. Marcel Poelman. Laagdrempelig, niet opdringerig. Uitvoerig uitleg gekregen over de auto, verzekeringen en overige nuttige informatie. Alles onder t genot van heerlijke koffie. Ook de andere medewerkers waren erg vriendelijk. Kortom: we zijn ontzettend tevreden .

Goed geholpen door Daan Moester

Afgelopen week een prachtige auto gekocht bij Huiskes Kokkeler. Mijn oude auto kunnen inruilen voor een markconforme prijs. Goede service en erg klantvriendelijk.

Goede ontvangst, prima advies en nette deal

Goed advies gehad van Marcel Poelman. Prima instructie en afwerking van de overeenkomst.

Vriendelijk en professioneel en verl wederzijds vertrouwen.

Ik ben geholpen door een zeer vriendelijke en bekwame verkoper/adviseur bij de inruil van mijn auto en de aanschaf van een jong gebruikte Audi. Op basis van wederzijds vertrouwen is deze deal tot stand gekomen.

Vriendelijk geholpen en auto is weer als nieuw

Heel goed en vriendelijk geholpen door werkplaats en balie personeel in Oldenzaal.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: