Gedegen opleiders

Gedegen opleiding komt uit in een goed resultaat

Fijne instructeur

Goede ervaring, fijne instructeur.

Fijn team met goede instructeurs!

Ondanks mijn zenuwen hebben de instructeur en de dames achter de balie mij goed geholpen!

Goede begeleiding voor een goed eindresultaat

Door de duidelijke begeleiding en de fijne manier van rijlessen inplannen, het rijexamen in één keer weten te halen binnen een korte tijd. Een absolute aanrader, bedankt

Dikke prima

Goede ervaring om in 1 dag je BE aanhangerrijbewijs te halen!

Vaak beschikbaar

Ik ben goed geholpen, zijn duidelijk en letten goed op. Ook zijn ze altijd beschikbaar.

Een fijne rijschool

Een zeer fijne rijschool met fijn mensen

Fatsoenlijke rijschool.

Rijschool die focust op kwaliteit ipv kwantiteit. Vooraf goede en duidelijke communicatie. BE lessen door Leon: pragmatisch, rustig, beheerst en er kan af toe ook nog gelachen worden. Veel ruimte om dingen te vragen en fouten te (mogen) maken om van te leren. Fijne kerel om mee onderweg te zijn en dingen te leren. Als ik in de toekomst nog eens zou willen gaan lessen zou ik dat graag bij VOC van Oijen doen.

Fijn en duidelijk.

Zeer fijne ervaring met zowel de theorie lessen als de praktijk lessen. Instructeurs geven duidelijke, eerlijke maar ook prettige lessen.

Super goede uitleg van alle inatructeurs

Mooie rijschool waar ik mijn theorielessen heb behaald en praktijk heb behaald voor mijn C rijbewijs. Nemen de tijd en geen vraag is te veel. Super bedankt!!

TOP school!

Bedankt !

Heel goed

Aanhanger rijbewijs in 1 dag gehaald bij VOC van Oijen. Onder begeleiding van de goede en relaxte instructeur, Paul.

Heel goed

In het begin ging het niet zo goed ik ging niet zo snel vooruit maar met mijn tweede rij instructeur ging al veel sneller veruit en gingen dingen al veel beter

Een geweldige rijschool

Na 3x gezakt te zijn op een ander rijschool, toch maar eens opzoek gegaan naar iets anders. Het probleem ligt meestal bij je eigen,(examenstress) maar met de juiste personen blijkt toch wel weer tot een goed resultaat. Super fijne instructeur die Jeroen. Top gozer. Ps. als je les krijgt van Sammy vraag naar zijn verhaal van de muis in de dierentuin.

Helemaal perfect

Fijne duidelijke lessen. Wanneer eigen instructeur uitvalt door ziek zijn of vakantie is er altijd een invaller geregeld waardoor er geen lessen gemist hoeven te worden. Uiteindelijk in 1 keer geschaald voor mijn toets en praktijk examen.

Heel fijne instructeurs en fijn personeel jullie hebben me heel goed geholpen van harte bedankt gr toon

Zeer goede rijschool

Goede instructeurs, duidelijke instructies, houdt rekening met onervaren bestuurders! Top! Vandaag mijn rijbewijs be mogen halen! Toppers

Superrr

Super! Heb hele leuke lessen gehad. Ik wil Paul bedanken voor de goeie lessen die die heeft gegeven!! Bedankt!!!!

Top !

Zoals verwacht !

Fijn en duidelijk

De uitleg tijdens lessen was goed en duidelijk, de rijlessen waren makkelijk geregeld!

Vaak goed soms slecht

De eerste 15 lessen gingen heel goed. Ik had een lieve en goede rij instructeur en alles verliep goed. Na de 15de les hoorde ik via de telfoon dat zij ontslagen was en ik dus Eén neuiwe rij instructeur zou krijgen. Ik werd ingepland bij 3 verschillende instructeurs wat dus niet werkt niemand weet precies hoever je bent. Uiteindelijk heb ik dit probleem aangegeven en na 8 lessen werd er eindelijk wat aan gedaan en ben ik na 2x examen doen geslaagd.

Perfecte uitleg bij theorie en zeer bekwamen rijinstructeurs !!!

Iedereen bedankt !! Van het team Oijen . Zeer veel steun hebben jullie mij gegeven. Ik kom zeker nog een keer terug voor mijn C/E. Groetjes Jeroen

Top instructeur

Heel fijne rijschool

Een goede auto en motor rijschool.

Fantastisch

super fijne rijschool!

ik vond het echt een fijne rijschool, omdat er genoeg mensen werken waardoor de lessen altijd gemakkelijk overgenomen werden.

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond