Ik heb een hele fijne en gezellige tijd gehad bij toon als rij instructeur.

Super!

Erg fijn en goed geholpen. Duidelijke lessen en erg fijne instructeur.

Erg fijne ervaring. Lieve mensen. Goede begeleiding.

Prima voorbereiding op mijn rij-examen! Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik het door de goede rijlessen wel in één keer gehaald.

Geweldig!

Instructeurs die weten wat ze doen,zodat jij zo snel, en goed mogelijk slaagt!

Ik vond het leerzaam en een fijne rij instructeur

De uitleg was duidelijk van dennis en goed.

Fijne praktijk lessen.

Goede en gezellige les instructeur. Duidelijk en zeer prettig in omgang. Je voelt je eigen echt op je gemak.

Een aanrader!

Goede en fijne rijinstructeurs. Ze hebben oog voor de juiste zaken. Ontvangst op de rijschool is goed, aardig en vriendelijk.

Fijne instructeurs. Geduldig en gewillig om je iets uit te leggen. En humor op zijn tijd. Een woord gewoon goede mensen.

Super goed

Heel goed .Zeer begripvol goede uitleg.Zeer tevreden

Zie onder

Prima rijschool. Goede instructeurs, deugdelijk materiaal. Aanrader.

Zeer positief!

Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt allen! Jeroen Daum als instructeur is de beste die je kunt hebben voor je motorrijlessen. Heldere uitleg. Altijd vriendelijk. Ook flink gelachen. Daarbij is iedereen bij VOC heel vriendelijk. De dames van de receptie verwelkomen je altijd met een glimlach! Goede communicatie! Stiekem jammer dat ik m’n rijbewijs heb behaald. Maar ik kom zeker nog eens op de motor langs voor een kop koffie! Ik ga jullie missen! <3

Ik heb een zeer goede ervaring bij rijschool van Ooijen.

Mijn rij instructeur was erg aardig en legde erg goed uit. Hij heeft me goed voorbereid op het examen en verbeterde de fouten goed wanneer het nodig was. Ik zelf was erg zenuwachtig en hij hielp me om zelfverzekerd te zijn en een goed gevoel te hebben over het examen. Ik ben in 1 keer geslaagd!

Fijn

Goei fijne ervaring

Fantastische lessen van goede instructeur!

Toon heeft met veel geduld mij het autorijden geleerd. Altijd vriendelijk en duidelijke instructies. Zeer zeker een aanrader! En voor de 1e keer geslaagd!

Zeer deskundige rijlessen

Veel deskundigheid en geduld Sami past zich goed aan de geen die motorles komt nemen

Geduldig, deskundig en humor.

Sami was mijn rij-instructeur. Ik vond het erg fijn om bij hem te lessen. Voornamelijk vanwege de rust die hij uitstraalt, het vertrouwen in mij en mij heeft gemotiveerd tot in perfectie te rijden. Dankjewel!!

Leuk en comfortabel

Deze rijschool is een echte aanrader. Ze laten jouw op je eigen tempo leren autorijden. En helpen op de pinten waar het nodig is

Fijne instructeur

Sami neemt de tijd voor je en kijkt naar jou als persoon wat je nodig hebt. Ook al ben je het niet altijd eens hij geeft ook zijn fouten toe en dat schept een band. Ik heb genoten van mijn motorrijlessen met een lach en een traan. DANK JE WEL HIERVOOR.

goede opleiding

goede opleiding door socialen en ervaren instructeurs.

Top rijschool

Top rijshool met ervaring.

Goede uitleg, rustig verteld. Algemeen advies: top

Top instructeur en altijd een warm en gezellig welkom

De motorlessen waren uitstekend. Erg veel geleerd en bijzonder veel plezier gehad. Daarnaast werd ik altijd warm onthaalt door de dames aan de balie :)

Extreem goed geholpen met faalangst

Toen ik van een andere rijschool overstapte naar VOC werd ik al meteen via de telefoon heel serieus genomen over mijn faalangst. Al vanaf dag 1 heb ik telkens met de zelfde instructeur gereden en veel meer geleerd dan bij eerder rijlessen die ik had. Mijn instructeur (Carlo) was erg aardig en heeft echt mijn zelfvertrouwen terug omhoog gekregen. Ook al is het me niet in 1x gelukt kan ik trots zeggen dat ik nu geslaagd ben. VOC is een erg behulpzame rijschool waar veel vriendelijke mensen werken en hopelijk laten ze nog veel mensen slagen!

zeer goede en fijne rijlessen gehad

goede uitleg, kan alles vragen over verkeerregels, je zit op je gemak in de auto. Gewoon top

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond