Erg vervelende ervaring met motor instructeur
Ik had een try the bike geboekt omdat ik al heel lang mijn motorrijbewijs wilde behalen. De instructeur kwam 15min te laat. Eerste half uur was uitleg over de motor en de lesvorm. Uiteindelijk na een uur (kreeg nog een rondleiding) kwamen we in de buurt van de motor. Daar heb ik een half uur rond mogen lopen met de motor om het remmen te oefenen en ik heb zo'n 15 a 20 min mogen zitten op de motor om te remmen. Heb niet gereden, niet geschakeld helemaal niks gedaan en kreeg als feedback dat ik het wel kon proberen maar dat het heel lang zou duren, zou mogelijk zelfs 100 lessen nodig hebben. Maar eigenlijk raadde hij me dat ten zeerste af. Uiteindelijk ben ik voor een second opinion gegaan bij een andere rijschool in de buurt en daar heb ik in het eerste uur gereden, geremd op en afgeschakeld, stationair gereden.... vanalles gedaan en hij gaf aan niks geks te zien behalve een gemiddelde leerling. Heb rijschool van Ooijen hierna gebeld om kenbaar te maken wat mijn ervaring is geweest, zij gaven aan de instructeur hierin niet te herkennen en het zou besproken worden. Hierna niks meer gehoord. Mocht je twijfelen over deze rijschool voor motorlessen, zou ik om een andere instructeur dan Samie vragen of naar een andere rijschool gaan!