Goede rijschool met duidelijke structuur

Door de uitermate hoge vakbekwaamheid van de medewerkers van deze rijschool en het materiaal waarmee de lessen worden gegeven, is het halen van een (rij)examen eigenlijk een zekerheid!

Duidelijk en goed uitgelgd

Een goeie en fijne ervaring door een duidelijke en direcre uitleg.

Heel fijn!

Aardige mensen, goed geregeld en fijne lessen gehad!

Erg goede lessen en je leert snel

Zeer tevreden, het is allemaal heel goed geregeld zowel de rijlessen als het contact met de rijschool

Een fijne goede rijschool

Een goede rijschool dat je snel dingen laat leren en goed benadrukt wat je nog beter kan doen.

Fijne rijschool

Fijne lessen gehad met goede kritiek waar ik veel van heb geleerd!!

Super fijne rijlessen gehad en duidelijke communicatie met/van de rijschool!

Goede bereikbare klantenservice en duidelijke communicatie vooral met betrekking tot de coronamaatregelen.

Zeer tevreden, toprijschool!

Ik heb bij VOC Rijschool van Oijen mijn C-rijbewijs gehaald. Mijn eerste contact was met de dames die vanuit binnen alles regelen. Stuk voor stuk allemaal erg vriendelijk en behulpzaam! Mijn rij-instructeur was helemaal top. Hij heeft verstand van zaken, legt alles goed uit en weet altijd de rust te bewaren. Hij weet precies wat je zwakke en sterke punten zijn en speelt daar op in. Het waren erg leuke, gezellige en leerzame lessen. En in 1x geslaagd :) Bedankt!

Vriendelijke service en goed geregeld

Alles snel en keurig geregeld.

Super goede en fijne lessen gehad.

Mijn ervaring met rijschool VOC is erg goed. Ik heb fijne en leerzame lessen gehad van Toon. Ook heb ik een theoriecursus gevolgd die ook zeker aan te raden is. Vriendelijk personeel en alles snel geregeld.

Super fijne rijschool !

Heb een super leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen . Carlo was een top instructeur . Ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen .

Professioneel, correct en zeer klant gericht

Professionele instructeur die goed kijkt naar de hoeveelheid lessen voor de klant om tot het juiste rij niveau (BE rijbewijs) te komen. Een erg prettige ervaring! Zeker aan te bevelen.

Zeer goed begeleid voor rijbewijs BE, direct geslaagd!

In eendags cursus (verspreid over 2 halve lesdagen) en daarna cursus direct geslaagd. Goede uitleg en een bekwame instructeur!

Bedankt Toon

Super rijschool

Hele fijne rijschool!

Beide praktijkexamens voor de motor in een keer gehaald dankzij een goeie instructeur. Naast veel geleerd gelukkig ook veel gelachen. Samie bedankt!

Super!!

Ik vond het zeer prettig lessen bij jullie!!!

Fijne rijschool, zeer prettige rijles, hele rustige instructeur, legt alles goed uit. Goede ervaring, zeker aan te bevelen voor andere. Bedankt Dirk

Erg fijne en goede rijschool

Ik heb een erg fijne rij instructeur gehad. Hij heeft me in de paar lessen goed opgeleid naar vrachtwagen chauffeur

Super aardig

Heb de rijlessen voor mijn brommer examen als heel goed ervaren. De instructeur was erg aardig en legt goed uit en de mevrouw van de receptie was ook heel aardig.

Goed geregeld!

Goede begeleiding, ook fijn met communicatie ivm lessen plannen of als er moeilijkheden zijn. Super bedankt!

Was allemaal goed geregeld

De instructeur was was duidelijk in uitleg.

Fijn personeel om les van te krijgen . Alles top geregeld vanaf de receptie

Duidelijke lessen en vakbekwaam personeel. Top!

Fijne rijschool met goede begeleiding en lessen. Personeel is super vriendelijk en de rijlessen zijn altijd gezellig, maar ook zeer leerzaam. Toprijschool!

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond