Heldere instructies en betrokken medewerkers

Mede dankzij de goede begeleiding heb ik mijn motorrijbewijs met het eerste examen behaald.

Een zeer VRIENDELIJKE en betrokken groep mensen, die je werkelijk proberen te laten slagen op een go

Zowel de receptionisten maar ook de instructeurs zijn mensen die niet alleen alles proberen te doen Om je te laten slagen, maar je ook echt wat willen leren en ondersteunen met de juiste motivatie. Super.

Kalm en beheersd

Goed opgebouwde les, kalm en duidelijk uitgelegd.

Fijne instructeur

Fijn en rustig les gehad

Super!!!

In de corona tijd is het moeilijk om er tussen te komen. Van Oijen kreeg het snel voor mij voor elkaar. Alles was fijn gepland en verliep vlot. Inmiddels rijd ik fijn rond. Daar was ik natuurlijk super blij mee! Bedankt!

Complementen! Ook aan Josje en Frans voor de goede service en fijne begeleiding. Ga zo door! Wij zullen jullie vanuit OTC ook zeker gaan aanbevelen!

Goede rijschool

Je krijgt door de lessen heen goede feedback over wat nog beter kan. Goede rijinstructeurs. top

professionele school

Ik was zeer te vreden over deze rijschool en de admenestratie was heel behulpzaam. Het is zeker een aanrader om voor deze rijschool te kiezen.

Goede rijschool

Top ervaring gehad. Goed geholpen en er word persoonlijk aandacht aan je geschonken. Alle examens in 1 keer gehaald. Instructeurs zijn vriendelijk en luisteren naar je moeilijkheden en spelen hier op in.

Uitstekende rijschool!

Heel vriendelijke mensen en ook echt heel behulpzaam. Leggen alles goed uit en hebben veel geduld.

Top rijschool

geruststellende en duidelijke instructies, instructeur neemt de tijd om alles duidelijk aan te geven zodat ik mijn handelingen daarop kon aanpassen. Gelijk bij de eerste keer geslaagd. Heel hartelijk dank voor de begeleiding.

Zeer tevreden!!

Wim is super geduldig, ook als ik iets moeilijk vond waardoor het soms wat langer duurde voordat ik het doorhad. Dat was fijn! Met een heel rustig gevoel toegewerkt naar mijn examen E achter B

Zeker een aanrader!

Ik vond de motor rijles af en toe erg lastig. Sammie heeft zoveel geduld gehad en je ook laten zien hoe alles moet en geeft je een gerust gevoel.

Prima ervaring, fijne rij-instructeur

2 dagen cursus , prima bedrijf

Zeer goed, deskundig en vakbekwaam

Als zeer prettig ervaren. Zelfs de lunch is geregeld bij de dagopleiding

Gemoedelijk

Goede gemoedelijke rijschool. Zorgen ervoor dat je met voldoende bagage op zak klaar bent voor het examen.

Super geregeld en aardige goede Instructeur!

Was top!

Fijne leservaring

Tijdens de lessen wordt de tijd genomen om dingen goed te begrijpen en te oefenen.

Fijn, geduldig en goed georganiseerd.

Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool kwam ik bij VOC in een warm bad terecht! Geduldige, vriendelijke en bekwame mensen.

Gelest bij Toon. Heel lieve, geduldige man. Duidelijk met lesgeven, en heeft veel ervaring. altijd op tijd, alle afspraken netjes geregeld Aanrader bij de VOC! Groetjes Cynthia

Prima ervaring

Ik ben goed geholpen door de instructeurs en alles was goed geregeld.

Gewoon goed.!

Goed materiaal om mee te lessen en personeel met ervaring en de juiste instelling.

Top rijschool! Goede instructeur. Duidelijke communicatie.

Redelijk

Meer lessen nodig als afspraak motor Verder tevreden

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond