Heb een goede ervaring gehad en harm was altijd aardig en veel van geleerd

Professioneel

Bij mijn eerste rijles kreeg ik uitleg over hoe ze te werk gaan en wat we gaan doen. Mijn rij-instructeur was altijd heel aardig, gezellig en professioneel. Ook als ik bijna examen had wist hij me te kalmeren en me goed voor te bereiden.

Een uitstekende opleider!

Ik ben geen geboren natuurtalent en daarom wel even bezig geweest met motorrijles. Samie en Jeroen bleven geduldig en dat resulteerde in in één keer slagen voor zowel rijvaardigheid als verkeersdeelname. Chapeau!

Leuk

Een top rijschool en natuurlijk de beste instructeur

Top snel en betrouwbaar. Leuke en leerzame rijinstructeur + top service. In het kort een goede ervaring

Prima rijschool

Ik heb duidelijke uitleg gekregen van mijn rij-instructeur. Hij nam echt de tijd voor je en legde alles heel goed uit.

Meer dan goed!

Dagcursus met aansluitend het examen. En geslaagd voor het BE rijbewijs. Gestart met Wim als instructeur. Door omstandigheden kreeg ik halverwege de dag Frank als instructeur. Beide super instructeurs! Wim en Frank, hartelijk bedankt! Rijschool van Oijen ook hartelijk bedankt voor alles!

Super samenwerking!

Mijn samenwerking met VOC Rijschool is super goed verlopen. Ze luisteren naar je mening en voorkeuren en daar spelen hun verder op in. Ze kijken naar je kwaliteiten in het rijden maar ze kijken ook naar dingen waar je nog aan kunt werken. Ze werken echt met je samen en kijken naar je beschikbare uren die je in de week hebt. Als je een vraag hebt kun je ze altijd een belletje geven want ze geven altijd duidelijk en snel antwoord. Bovendien wil je natuurlijk ook een leuke rij instructeur hebben en die hebben ze genoeg bij VOC Rijschool. Mijn instructeur was Harm. Een echte aanraden! Een hele rustige man maar ook grappig. Ook hij luistert goed naar je mening en kan je het auto rijden goed leren. Vandaar ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Bedankt VOC rijschool

Fijn contact en alles is goed geregeld.

Alles wordt goed geregeld, ze staan altijd voor je klaar om je te helpen daar waar nodig. Fijne instructeurs!

Een hele fijne dag gehad

Ik ben heel tevreden over les uitleg en rijvoertuig en rijinstructeur.

Wat een fijne, ontspannen rijschool!

Ik ben 38 en ben laat begonnen met rijlessen te nemen vanwege mijn gezondheid. Desondanks ben ik blij dat mijn eerste rijschool VOC Rijschool van Oijen is. Vriendelijke medewerkers bij de balie en administratie die echt meedenken over de financiën en het regelen en verplaatsen van rijlessen. Mijn rijinstructeur, Dennis, is echt een toffe gast die je laat rijden en zorgt voor rust in de auto en dat vind ik echt heel prettig. Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn rijbewijs ga halen bij deze rijschool en mijn tip is dan ook dat jij ook voor deze school kiest! :-)

Zeer goede en complete rijschool

De keuze was bij ons thuis niet zo moeilijk voor een rijschool. Mijn vader heeft er zijn motorrijbewijs gehaald, mijn moeder en mijn zusje het autorijbewijs en ik nu dus ook. Theorie heb ik er ook gevolgd via 5 klassikale avonden. Kortom een zeer goede en complete rijschool. Dennis bedankt voor je autorijlessen.

Het was erg fijn!

Sammie is de allerbeste instructeur van de hele wereld

Heb veel geleerd van sammie afgelopen half jaar..en wat hebben we gelachuh

Vriendelijk en fijn

Al het personeel is ontzettend vriendelijk, nooit problemen mee gehad. Als mijn instructeur een beetje later was ivm een examen werd ik netjes gebeld en het inplannen van lessen ging altijd erg gemakkelijk. Ik heb wel een keer gehad dat mijn instructeur 7 minuten te laat was en dat vond ik jammer. Ook zijn de losse lessen relatief prijzig. Verder wel een ontzettend fijne rijschool!

Een goede rijschool

Goed begeleid voor mij aanhanger rijbewijs

Een gezellige rij-instructeur met duidelijke uitleg

De ervaring die ik op heb gedaan, was goed. Duidelijke uitleg, juiste aanwijzigingen en gezellig bovendien.

Super!

Hele goede lessen gehad!

Ik heb een goede ervaring gehad bij voc. De lessen verlopen goed.

Super! alle certificaten en het rijbewijs C in 1 keer gehaald

Zeer goede ervaring met de manier van lesgeven Rustig en relaxed

Inhoud rijlessen sluiten goed aan bij het examen. Goede communicatie t.a.v. lestijden, betalingen. Goede rijinstructeurs!

Zeer ervaren instructeurs die met alle aspecten bekend zijn

Zeer prettige instructeur

Werd goed op mijn gemak gestelt

Heel goed

Paul is een fijne instructeur en je leert er veel van.

Zeer vriendelijke geduldige professionele Rijinstructeurs

VOC van Oijen is echt een aanrader voor diegene die een rijbewijs wilt gaan halen,

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond