Super fijne begeleiding gehad

Aanrader

Je word vriendelijk ontvangen. Ze staan goed voor je klaar

Het was uitstekend

Heb veel geleerd in de tijd met rijlessen deze rijschool legt alles goed uit en geeft je een goed gevoel dus het was een uitstekende rijschool waar je veel leert

Professioneel, Flexibel, capabel

Alle medewerkers zijn zeer professioneel. Hebben een hoge mate van inzet en zijn erg service gericht. Erg fijne sfeer om zaken mee te mogen doen.

Geduldig en duidelijk!

Jeroen en Sammie zijn hele leuke instructeurs die de tijd voor je nemen en met humor de lessen geven!

Alles top geregelt fijn personeel

Super ervaring gehad. top mensen die weten waar ze over praten !!

Top rijschool

Onze tweeling allebei in 1 keer geslaagd, zeer tevreden. Fijne instructeurs met name Dennis. Rustig en vriendelijk. Goede uitleg. Zelf en mijn vrouw hier meer dan 30 jaar geleden ook gereden. Ook goed bevallen. Ga zo door!

Erg vriendelijk personeel en top service!

Ik heb bij deze rijschool mijn motorrijbewijs behaald. Ze denken met je mee en klant is koning. Tijdens mijn examen reed ik na 5 minuten de achterband van de motor lek. Hierdoor kon het examen niet doorgaan. De rijschool heeft kunnen regelen dat ik 4 dagen later alsnog (zonder extra kosten) het examen kon afleggen!

Leerzame en gezellige lessen

Ik ben echt te vreden over VOC rijscholen. Ze zijn heel betrokken en helpen je graag als je er niet uitkomt.

Goede instructeur’s, véél te hoge prijzen.

De rij-instructeur’s en medewerkers zijn aardig, behulpzaam en hebben verstand van zaken. De prijzen daar in tegen voor bijvoorbeeld een motor opleiding zijn in verhouding met concurrenten veel te hoog, ze bieden een pakket aan waarmee je denkt alles te hebben, terwijl er vervolgens nog meer dan het dubbele aan kosten bijkomen.

Fantastisch!!!

1ste keer geslaagd op de motor dankzij hele goede begeleiding van Jeroen..... Top rijschool.

Zeer vriendelijke mensen En goede rijschool

Ben goed opgevangen, nieuwe examens werden snel geregeld was heel fijn. Leuke instructeurs zeer tevreden

Top rijschool met perfecte begeleiding

kwaliteit

Na slechte ervaringen bij een andere rijschool, overgestapt naar deze. Goede keus! Durk is een fijne instructeur die goed lesgeeft en altijd in is voor een gezellig gesprekje. Neemt stress weg en dat scheelt. Personeel van deze rijschool zijn sowiezo relaxed.

UITSTEKEND!!!

Fijne en professionele begeleiding. Zo is mijn ervaring bij het VOC fijn en vond ik de lessen heel leuk en leerzaam!!

Goede, nette school met rustige en fijne rijinstructeurs

Duidelijke communicatie. Ziet er allemaal netjes en verzorgd uit. Ook de rijinstructeurs zijn erg beleefd en leggen het goed en rustig uit. Kortom zeer goede rijlessen gehad.

In een woord “perfect”

Ik ben zeer tevreden. Goede service. Hele leuke meiden achter de receptie. Gewoon perfect.

Ervaren rijschool

Ik ben heel erg tevreden over de motorlessen van de instructeurs. Ik ga vol vertrouwen de weg op! Daarnaast wordt je goed geholpen door alle medewerkers en is het een erg gezellig team. Ik zou rijschool VOC van Oijen absoluut aanraden!

Duidelijke en goede les

Mijn aanhanger rijbewijs gehaald bij rijschool VOC. Alles ging zoals je zou verwachten/hoopt. duidelijk en goed. Bedankt Frank!

Is een prima rijschool

Zeker aan te raden. Geweldige begeleiding en flexibel met het inplannen en verschuiven van lessen. Je wordt goed en snel klaar gemaakt om te kunnen afrijden.

Ik heb goeden lessen gehad, ze zijn super vriendelijk en zeker een aanrader om daar te gaan lessen, en u rijbewijs te halen,

Top!

Ik heb hier mijn motorrijbewijs gehaald. Lessen zijn zeer flexibel te plannen, zelfs met mijn ploegendiensten. De kwaliteit van uitleg en lesgeven vond ik super!

Super fijne ervaring

Ik ben heel goed geholpen van begin tot eind. Alles werd duidelijk uitgelegd en als ik iets niet snapte dan werd het altijd nog een keer duidelijk uitgelegd. Toon was ook een super fijne rijinstructeur. !!!

Geweldig! Ik had hier meteen moeten komen lessen.

Ik heb rijlessen gevolgd bij Toon in de automaat. Toon gaf aan dat hij veel met mij te doen had, omdat ik al zo'n 60 rijlessen had gehad bij 2 andere rijscholen in de schakelauto en net zo goed kon rijden als iemand die nog maar 5 rijlessen zou hebben gehad. Hij vertelde me dat hij al meteen de eerste paar rijlessen zou hebben gezien dat een schakel voor mij geen optie is. Dat is eigenlijk voor mij al een heel grote reden om deze rijschool aan te bevelen. Verder was zijn uitleg helder en persoonlijke, werd ik vanuit de administratie goed op de hoogte gehouden over de lestijden en ik kon zo vaak rijlessen nemen in de week als ik zelf wilde. Ik ben meteen de eerste keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Nogmaals bedankt Toon! Al bij al ben ik dus tevreden. Daarom dus een dikke 10 voor deze rijschool. Groet, Lisa Willemsen

Fijne instructeurs, goed materiaal en een prettige planning

Zie bovenstaand

Churchill-laan 70